- 3 Mayıs 2015
- 13.222
- 48.472
- Konu Sahibi feliscatus
- #7.101
Söylersem yine atılırımAaa hoşgeldin. Ben de bu nicki daha iyi hatırladım. Niye atılmıştın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylersem yine atılırımAaa hoşgeldin. Ben de bu nicki daha iyi hatırladım. Niye atılmıştın?
Tamam, şimdi hatırladımAyy pardon
Ben siteden atılmadan öncekini diyorsun sandım
Muhtelif Evhamlı Hatundum ben sjsjjs
Senin adın değişti mi? İlk kez görüyorum ama bir yandan da tanıdık gibisin
Bildim seniTamam, şimdi hatırladım
Ben de lavantakokulusandik, eskilerden, baya eski
Sassy nin mesjaını gördüm sayfaları tek tek okumadım ama bir kaç üyede ben hatırlatıyım istedim mat oje mi mat ruj mı ne vardı kocası komşunun kardeşiyle aldatmıştı falan fake çıkmıştı sonra zeynep vardı kocası anası ölünce kanepeyi yakmıştı falan oda fake çıkmıştı bu arada Milanadanda bahsediyor ona ne olmuş
Matruj
Zeynebi gün be gün takip etmiştim.
Milena fake demeyin bayılırım
O üye aktif ve aktif üyeleri konuşmak yasak.Süslüde adı geçiyor o yüzden merak ettim bende Sassy nın kankisi diye
O üye aktif ve aktif üyeleri konuşmak yasak.
Ayrıca matruj fake değildi diye aklımda kalmış. Sonunda fake çıktıysa unutmuşum.
Bu başlıkta da mesajları var. Geçenlerde yine aktifti. Denk geldim bir konuda.Hala aktif olduğunu bilmiyordum Sonlara doğru sanki fake falan diyorlardı bilmiyorum
Bu başlıkta da mesajları var. Geçenlerde yine aktifti. Denk geldim bir konuda.
O fake miydi değildi be sankimi mat ruj mı ne vardı kocası komşunun kardeşiyle aldatmıştı falan fake çıkmış
O fake miydi değildi be sanki
Değil yaO fake miydi değildi be sanki
Hayır ondan linç yemedi olayı tam okuyamamışsınız.Öyle hatırlıyorum yada aklımda fake diye linç yemişti kız ondan mı öyle kaldı bilmiyorum
Ben de çok gerçek olduğunu hatırlıyorum yandı gitti kadın.Değil ya
Yok sonra çok mutlu olduğunu yazmıştı tabi ki çok ağır yaşadıkları ama en azından toparlamisfiBen de çok gerçek olduğunu hatırlıyorum yandı gitti kadın.
O adam da aldattı vs dediler sonradanYok sonra çok mutlu olduğunu yazmıştı tabi ki çok ağır yaşadıkları ama en azından toparlamisfi
A öyle miydi sevindim o zaman iyi olsun elbetYok sonra çok mutlu olduğunu yazmıştı tabi ki çok ağır yaşadıkları ama en azından toparlamisfi
Arkadaş bir dakika sevinemedimO adam da aldattı vs dediler sonradan