- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
- Konu Sahibi feliscatus
- #7.201
Hiç bilmiyorum umarım iyilerdir,ateşliydi evet çok okunuyordu birde.adam nasıl biri çıktı acaba abla bayağı ateşli bir ablaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum umarım iyilerdir,ateşliydi evet çok okunuyordu birde.adam nasıl biri çıktı acaba abla bayağı ateşli bir ablaydı
Hâlâ görüşüyorlar diye biliyorumadam nasıl biri çıktı acaba abla bayağı ateşli bir ablaydı
süper o zamanHâlâ görüşüyorlar diye biliyorum
özelden gönderiyorumAteşli bacımızı buraya da ateşleseniz ya, biz de ısınalım. Tişörtle üşüyorum da
berke ne alaka yaOFFF ŞÜKÜR BULDUM YAAA BULLLDUUUMMMM.
Anlattığı şeylerle alakası yok bu arada. Mit berkeley falan hayal ürünü, yanından bile geçemez. Düz yurdum insanı bu.
Ama aşırı güldüm. Daha detay yazamicam ama cidden komik SLDLSLFLDLLFKDLD
Berke değil ayol berkeley berkeley'de okudum diyorduberke ne alaka ya
Hortlatıyorum, mugehatun fasfake idi katip, once mugebartol ıdı, sonra nanık yaparak gitti:)) Çöplük gibi hafızam var2020 de geldim ben bilmiyom.
Durum gitgide ciddileşmişti, her an yeni bir durum cıkıyordu ortaya. Onu hatırladım da gerisi yokBir konu vardı bana bu konuyu bulanın duacısı olacağım.
Konuyu 2018 Mart ayında okuduğumu hatırlıyorum. Yani 2018 veya öncesinin konusu. Evli bir kadın eşinden şüphelenmeye başlıyor ama eşi iyi biri aslında. Konu ilerledikçe aldatıldığını öğreniyor. Eşinin başka bir hattı mı telefonu mu ne olduğunu öğreniyor. Başka bir sürü şey daha öğreniyor ve o iyi adam gittikçe pişkinleşiyor. Kadın öğrenince 180 derece değişiyor resmen. Konu sahibinin acısını çok derinden hissetmiştim. Hele eşinin geçirdiği değişime şok olmuştum. Konu nasıl sonuçlanmıştı hatırlamıyorum
Bu konuyu bulabilecek ya da tahmini olan var mı?
Evet. Konu ilk açıldığında o kadar bi şey yoktu hatta eşi iyi normal bi insandı falan. Bi anda deccalleşmişti kadın öğrenince. Of biri bulsa keşke o konuyu. Okurken en çok etkilendiğim konu oydu.Durum gitgide ciddileşmişti, her an yeni bir durum cıkıyordu ortaya. Onu hatırladım da gerisi yok
Bende konu sahibinin eskı vive ourlu kısmını hatırladım da, tam cıkaramıyorum, küçüklü büyüklü harf kullanıyordu,güzel yazıyordu hatırlıyorum,bu hesabı da kapatmısEvet. Konu ilk açıldığında o kadar bi şey yoktu hatta eşi iyi normal bi insandı falan. Bi anda deccalleşmişti kadın öğrenince. Of biri bulsa keşke o konuyu. Okurken en çok etkilendiğim konu oydu.
Konuyu açtığı nick'i miydiBende konu sahibinin eskı vive ourlu kısmını hatırladım da, tam cıkaramıyorum, küçüklü büyüklü harf kullanıyordu,güzel yazıyordu hatırlıyorum,bu hesabı da kapatmıs
Hayır, aralarda demiş ki yeni hesap bunları nereden biliyorsun demeyin, ben vive... Ur, oradan hatırladım, ifşa olmus kapatmış. Bu da oldu sanırımKonuyu açtığı nick'i miydi
işte fakirlik cahillik ne yaparsınBerke değil ayol berkeley berkeley'de okudum diyordu
Violetto deyip canlandırıyorumKaybolan güzel başlıklardan birisi
Bilmiyorum kendisini keşke bilseymişimVioletto deyip canlandırıyorum
Bilmiyorum kendisini keşke bilseymişim
Eski meşhur gangster pardon fakelerdendir, bir sürü üyelik almış, ifşa olunca kazen hepsini birleştirdi, aşure gibiBir uyeliği de mazley, aşiret gelini sözde, kızımı koruyamadım dıye konusu var:)Bilmiyorum kendisini keşke bilseymişim