- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.261
Sarma sarıyordu.
Calcifer vardı ona noldu?
Dolaba mi atacaksın?Sardım bitmedi ama. Yarın devam edeceğim
Evet. Yazın memlekete gidince kendim toplamıştım yaprakları. 3kg bidonun yarısını sardımDolaba mi atacaksın?
Sağlıkla yiyinEvet. Yazın memlekete gidince kendim toplamıştım yaprakları. 3kg bidonun yarısını sardım
Senin memleket nere?Evet. Yazın memlekete gidince kendim toplamıştım yaprakları. 3kg bidonun yarısını sardım
Ordu. Senin neresiSenin memleket nere?
Çok teşekkür ederimSağlıkla yiyin
Ay bu kim ama böyle bomba mı olur samanlıkta iğne aratmak gibi.Gece bombası atıp gideyim:
Bir üyenin eski gidenlerden ya da gönderilenlerden birisi olduğunu ama tanınmamak için bu sefer zıt bilgiler verdiğinden şüpheleniyorum.
Zıt bilgi, çocuğu normalde yoksa burada var, mesleği varsa burada yok şeklinde.
Artık bu yazdığımı okuyunca daha da dikkatli olabilir ama bir yerden patlak verecek illaki.
Ayrıca tereliyeyi anmadınız mı? Yazıklar olsun.
Oo hemşeri çıktık iyi miOrdu. Senin neresi
Şikayetten değil, konu açılsa da yine kurcalasak diye bekleyenler varBen kimseyi şikayet etmiyorum ya ne gerek var.
Herhangi biri olabilir. İpucu neyin de yok. Pek bomba etkisi bırakmadı bende deAy bu kim ama böyle bomba mı olur samanlıkta iğne aratmak gibi.
Gece bombası atıp gideyim:
Bir üyenin eski gidenlerden ya da gönderilenlerden birisi olduğunu ama tanınmamak için bu sefer zıt bilgiler verdiğinden şüpheleniyorum.
Artık bu yazdığımı okuyunca daha da dikkatli olabilir ama bir yerden patlak verecek illaki.
Gece bombası atıp gideyim:
@Katibin Ruhu bunu tanıdın mı ya da tanıyor musun?
Kocamin halan daha altina isemesi
Selamlar herkezlere. Normal olarak baska bir uyeligim var fakat kendimi ifsa etmek istemiorum. Suan 27 yaşımdayım eşimle beraber. 2sene önce evlendik eşimle beraber. Evlendiimiz ilk ay eşimle beraber uyumadan örce sürekli huzursuz olduunu fark etmeye başladım. Gece saat başı alarımı çalıp durdu...www.kadinlarkulubu.com
Kıyma reyiz
yarım kilo ama
Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?
Bugün eşimin ailesini ziyarete gittik.Eşimin annesi yan bahçeden nar topluyormuş kapıda karşılaştık.Bir koca poşet nardan iki tanesi sağlammış onları vereyim yiyin dedi dedim sağol ben uğraşmam onunla.Sonra kendi getirdi birtanesini sözde temizleyip bize verecekti eşim elinden aldı ben yerim...www.kadinlarkulubu.com
orduya gidince anacağım biri dahaOrdu. Senin neresi
Oo hemşeri çıktık iyi miyaprak falan deyince manisa diyeceksin diye bekledim
Yalnız ilçelerden mi merkez mi birde tüm ilçenin neredeyse hepsi ayni soyadda oluyorlaebiraz kurcalarsak akraba çıkarız biliyorsun dimi? Ordu'lularda böyle bir şey var
köy köy değişiyor ama belirli soyadları var. Mesela ben soyadına göre nereli olduğunu söyleyebilrimYalnız ilçelerden mi merkez mi birde tüm ilçenin neredeyse hepsi ayni soyadda oluyorlae
Buna rağmen hâlâ çözülmemiş olması jfjskfkskGün mü? 1 ay konuştuk.
çok güncel dedikodular yaDedikodu yok, ortalık sütliman