KK Nostalji Treni 🫠

Başka bir platformda biriyle yazışmıştım özelden. Bir sorununa yardım edecektim. Konu burs idi. Memleketinden alacakmış, ben de alternatif sunacaktım. Sonra ilçeyi dedi, aaa ben de oralıyım. Köyünü sordum, onu da bildim. Soyadı sordum, söyleyince oha dedim. Meğerse kuzen çocuklarıymışız 🤣🤣🤣

Siz de çıkabilirsiniz C Calcifer Delirtiyor Delirtiyor

Başka bir platformda biriyle yazışmıştım özelden. Bir sorununa yardım edecektim. Konu burs idi. Memleketinden alacakmış, ben de alternatif sunacaktım. Sonra ilçeyi dedi, aaa ben de oralıyım. Köyünü sordum, onu da bildim. Soyadı sordum, söyleyince oha dedim. Meğerse kuzen çocuklarıymışız 🤣🤣🤣

Siz de çıkabilirsiniz C Calcifer Delirtiyor Delirtiyor

İstemem o nicki lazım değil ile akraba olmayı :KK14:

Ay bu kim ama böyle bomba mı olur samanlıkta iğne aratmak gibi. 😂😂

Seveninden çok sevmeyeni bol bir insandı, kendisi için konular açılıyordu. Tam emin değilim, o yüzden susuyorum.
Bazı üyeleri adlarını değiştirseler de tanıyorum şak diye.
Bir tane ennn iyi anne benim, ennn güzel ben bakarım, ennn fedakar benim ama hep nankörlük görüyorum mesajı veren bir üye var mesela, 2-3 kere değiştirdi adını, hepsinde bildim o olduğunu.

Nasıl anmadık? Konusunu bile attım. Kıyma reis o :KK70:
Bnim aklımda da kuruyemiş güzeli olarak kalmış. Ailesi nişanda fıstıklı kuruyemiş almış, ama eş ailesi öyle mi? Atı üstü ev vermişler :lülülü:

Herhangi biri olabilir. İpucu neyin de yok. Pek bomba etkisi bırakmadı bende de 😐

Seveninden çok sevmeyeni bol bir insandı, kendisi için konular açılıyordu. Tam emin değilim, o yüzden susuyorum.
Bazı üyeleri adlarını değiştirseler de tanıyorum şak diye.
Bir tane ennn iyi anne benim, ennn güzel ben bakarım, ennn fedakar benim ama hep nankörlük görüyorum mesajı veren bir üye var mesela, 2-3 kere değiştirdi adını, hepsinde bildim o olduğunu.

Bnim aklımda da kuruyemiş güzeli olarak kalmış. Ailesi nişanda fıstıklı kuruyemiş almış, ama eş ailesi öyle mi? Atı üstü ev vermişler :lülülü:
Özelden yazsan bari. 😑

Eklentiler

• IMG_0591.jpeg
    IMG_0591.jpeg
    50,8 KB · Görüntüleme: 49
Nalet girsin böyle sanat filmine 86 dakikamı geri verin 😒 neys bn gdyrm ztn kms de bni mrk etmyr .Sssss

Birth/Rebirth Sundance’de gösterilmiş kadın yönetmenin filmi çocuğunu kaybeden bir anne ile annesini kaybeden ve ölümsüzlük takıntılı bir doktorun hikayesi, etik dilemması, iç sıkıntısı öeeef 😒

Gece bombası atıp gideyim:
Bir üyenin eski gidenlerden ya da gönderilenlerden birisi olduğunu ama tanınmamak için bu sefer zıt bilgiler verdiğinden şüpheleniyorum.
Zıt bilgi, çocuğu normalde yoksa burada var, mesleği varsa burada yok şeklinde.
Artık bu yazdığımı okuyunca daha da dikkatli olabilir ama bir yerden patlak verecek illaki.

Ayrıca tereliyeyi anmadınız mı? Yazıklar olsun.
Siz çok yetkili bir ablaya benziyorsunuz hoş geldiniz.

X