- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.221
Önce banlatıp sonra dedikodularını yapalımAhahah herkesi keşke pasif olsa diye hayıflanmaktan yaşlandım.
O olmuyor.Önce banlatıp sonra dedikodularını yapalım
Geçmiş olsun şimdi nasıl iyimi durumuKızım hastalandı, fazla giremiyorum bu aralar. Hani bir konu vardı, üyeler fake yazınca, konu sahibi "fakir değilim ben" demişti hatırladınız mı o konuyuAklıma bu geldi gülüp duruyorum kendi kendime
Geçmiş olsun şimdi nasıl iyimi durumuKızım hastalandı, fazla giremiyorum bu aralar. Hani bir konu vardı, üyeler fake yazınca, konu sahibi "fakir değilim ben" demişti hatırladınız mı o konuyuAklıma bu geldi gülüp duruyorum kendi kendime
Teşekkür ederim abla, daha iyi. Yarın okula dönecek inşallahGeçmiş olsun şimdi nasıl iyimi durumu
Tam hastalık havası çünkü,okuldada korumaya gayret etsin kendini .Teşekkür ederim abla, daha iyi. Yarın okula dönecek inşallah
Bi hafif nezle atlattı ilk hafta. Bu seferki ilaçsız geçmedi. Geçen yıl çok zor geçmişti bizim ilk kez okula gittiği için.Tam hastalık havası çünkü,okuldada korumaya gayret etsin kendini .
Okula başlayan çocuklarda maalesef böyle,illa o grip nezle olacak bağışıklık sistemleri daha zayıf olduğu için hemen kapıyorlar.Torunda öyle olmuştu ilk kreşe başladığında her hafta nerdeyse hasta oluyordu.Bi hafif nezle atlattı ilk hafta. Bu seferki ilaçsız geçmedi. Geçen yıl çok zor geçmişti bizim ilk kez okula gittiği için.
Sana da geçmiş olsun abla, dikkat et kendineYarın sabah hastane randevum var ona gideceğim geç gelirim herhalde evede,sırt bel ağrılarım gene başladı.
Çok teşekkürler,kemik erimem ve hafif skolyoz vardı onlarmı tetikledi acaba,birde bacağıma vurmuştu çekilme oldu hep.Sana da geçmiş olsun abla, dikkat et kendine
İnşallah ciddi bir şey değildir. Bel ağrısı bacağa da vuruyor, annemde de vardı. Onun farklıydı gerçi disk kayması vardı belindeÇok teşekkürler,kemik erimem ve hafif skolyoz vardı onlarmı tetikledi acaba,birde bacağıma vurmuştu çekilme oldu hep.
Sol bacağa vurdu bir kaç gün sürdü,şimdilik iyi bakalım.İnşallah ciddi bir şey değildir. Bel ağrısı bacağa da vuruyor, annemde de vardı. Onun farklıydı gerçi disk kayması vardı belinde