- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.201
Senin oğlandaki doğuştan üstün yetenek genetikmiş
Üstün zeka olsa ne olacak öğretmeni çocuğun psikolojisini bozuyordu az daha. Okul değiştirdim onun yüzünden. 10 günde 4 kere okula gittim. İlaç kullanmam gerektiğini, davranış bozukluğu olduğunu ve çok konuştuğu içni başının ağrıdığını söyledi. O konuşurken gözü seyiriyormuş. Ha bir de her şeye o cevap veriyormuş diğer çocuklar geirde kalıyormuşSenin oğlandaki doğuştan üstün yetenek genetikmiş
Öğretmen gerçekten şans işi ya psikolojik tanıları neye dayanarak koymuş acabaÜstün zeka olsa ne olacak öğretmeni çocuğun psikolojisini bozuyordu az daha. Okul değiştirdim onun yüzünden. 10 günde 4 kere okula gittim. İlaç kullanmam gerektiğini, davranış bozukluğu olduğunu ve çok konuştuğu içni başının ağrıdığını söyledi. O konuşurken gözü seyiriyormuş. Ha bir de her şeye o cevap veriyormuş diğer çocuklar geirde kalıyormuş
Çok şükür okulu da iyi öğretmeni de. Öğretmeni bu sefer dişli bizimki otorotisine boyun eğdiÖğretmen gerçekten şans işi ya psikolojik tanıları neye dayanarak koymuş acabauğraşmak istemiyorum ben anlatırken ot gibi dinlesin diyemememiş de öyle şeyler söylemiş. Yeni öğretmeni iyidir inşallah.
O sırada düz sıra örgü örerken ilmek kaçırıp duran ben hfjskdkskdk4m2 halı kadar battaniye ördüm manyak gibi
Sen ben misin? Ablam bana mont gibi kalın bir hırka bile ördü benim yetenek sıfır. Bir rivayete göre kardeşiz.O sırada düz sıra örgü örerken ilmek kaçırıp duran ben hfjskdkskdk
Tığ ile zincir bile çekemeyen
Sen ben misin? Ablam bana mont gibi kalın bir hırka bile ördü benim yetenek sıfır. Bir rivayete göre kardeşiz.
Artık çok pahalı kahvaltı yaDışarda yemeği sevdiğim şeyler belli . Kokoreç midye. Diğeri de kahvaltı. Çok severim dışarıda kahvaltı yapmayı
Kilo ile kahvaltı olan yerler var. Yediğin kadar ödüyorsun iyi oluyor uyguna da geliyorArtık çok pahalı kahvaltı ya(
Günaydınnnngünaydınlar kknın naftalin kokan üyeleri dlgkjfklj
Kaç gündür yokum biri de dememiş ki bu gadın nerde?
Ahahah herkesi keşke pasif olsa diye hayıflanmaktan yaşlandım.Eski konular bitti sanırsam. Keşke güncel dedikodu yasak olmasa.