KK Nostalji Treni 🫠

Senin oğlandaki doğuştan üstün yetenek genetikmiş
Üstün zeka olsa ne olacak öğretmeni çocuğun psikolojisini bozuyordu az daha. Okul değiştirdim onun yüzünden. 10 günde 4 kere okula gittim. İlaç kullanmam gerektiğini, davranış bozukluğu olduğunu ve çok konuştuğu içni başının ağrıdığını söyledi. O konuşurken gözü seyiriyormuş. Ha bir de her şeye o cevap veriyormuş diğer çocuklar geirde kalıyormuş

Öğretmen gerçekten şans işi ya psikolojik tanıları neye dayanarak koymuş acaba uğraşmak istemiyorum ben anlatırken ot gibi dinlesin diyemememiş de öyle şeyler söylemiş. Yeni öğretmeni iyidir inşallah.

Çok şükür okulu da iyi öğretmeni de. Öğretmeni bu sefer dişli bizimki otorotisine boyun eğdi

Eski okulun müdürü ne dedi biliyor musun biz bu çocuğa burada eğitim veremeyiz yetemeyiz ona

Sen ben misin? Ablam bana mont gibi kalın bir hırka bile ördü benim yetenek sıfır. Bir rivayete göre kardeşiz.

Benim de annem aşırı iyidir böyle işlerde, tığ şiş dantel örgü ne varsa, tığ ile dantel çift kişilik yatak örtüsü örmüşlüğü var, desenli örgüler vs, ben nerden geldim kime çektim, bi gram fikrim yok jfkskdksk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…