- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.081
EvetO da mantıklı jsjsjjsjs Rober Hatemo'nun kaşlar ince miydi hatırlayamadım şu an.
Ben geçenlerde dinledim daha yeniAklıma düştü ya şimdi. Ah tenim esmer esmer ister kız vermezsen elini yakar canını tenini
Kerimcan Durmaz değil miydi o? Hepsini karıştırıyorum ben.Birisi vardı ya isimini unuttum. Ablan star bebeğim diyen (DJ Caner Çalışır'mış)
Ay bu da peltekO da mantıklı jsjsjjsjs Rober Hatemo'nun kaşlar ince miydi hatırlayamadım şu an.
Shağolun çhok demesi her şarkının sonundaPeltek evet ya boyu da bir lokma yakından kaç defa gördümama çok aşıktım.
Aynı fabrikadanKerimcan Durmaz değil miydi o? Hepsini karıştırıyorum ben.
Ya ben severim bu şarkıyıAy Vj Bülent'e yarıldım jfjfkdkjdksjxjshdhsjjd
Alın hadi, hakettiniz bunu:
Öf deliricem ne ince kaşı be onu İsmail Yk için dedim, bende yok öyle bi kaş.Son düzlükte kimmiş bu ince kaşlı gurbetçi yiğido?
İpucu sandık biz onuÖf deliricem ne ince kaşı be onu İsmail Yk için dedim, bende yok öyle bi kaş.
Hepinizİpucu sandık biz onukim olduğunu söyle de rahat rahat gözardı edelim.
Badegül ilginç bir şekilde arkadaşlarım dışında insanlar tarafından da takip edilmeye başlandı geçen sunumsevereltisler diye bir da sayfaya etiketlendimben artık yeni gelinim. Gerçekten hiç beklemediğin anda oluyormuş kuzum
Bu da Katibin favorisi
Gerçekten hepiniz beni göz ardı mı ettiniz ya
Ne demek kim?Bu kim ya
Gidip baktım ya Ceceli Sinan Akçıl Yusuf Güney filan olsaydı gözardı ederdim. Derin bir nefes aldım.
Gördüm de hangisi, başlık çok kalabalıkGerçekten hepiniz beni göz ardı mı ettiniz ya