- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.041
Emre Aydın için kurşun atar kurşun yerdim. Böyle bir aşk görülmemişti dünyada.Mustafa Sandal'a aşıktım. Dipdiri vicüdünü duvarlarıma asıyordum. Bir insan ancak bu kadar adeleli olabilirdi
Sana daha önce terazi olduğunu söyleyen oldu muYalnız benim hayranlığımın geçmediği tek isim Michael JacksonSesi, şarkıları, dansı, işine tutkusu, çalışma stili vs hepsiyle bir ikon bence.
Hâlâ açar açar dinlerim, izlerim. Eni eci vokke
Çantamda rozeti olduğunu itiraf etmek istemiyorum. Perdono
Ayy kız kardeşim ve ben de aşırı severdik, sene 2011 falan, kardeşim evleneceklerini düşünüyordu hatta djskdjdkdkEmre Aydın için kurşun atar kurşun yerdim. Böyle bir aşk görülmemişti dünyada.
Ben kasete çekmiştim o şarkıyı.. açıp dinlerdim. Bir de dj olma merağım var o zamanlar, kendi sesimi kaydediyorum falan..Çantamda rozeti olduğunu itiraf etmek istemiyorum. Perdono
Her sabah mutlaka hatırlatıyorum kendime hdjsjdjsjdjSana daha önce terazi olduğunu söyleyen oldu mu
Benim de o civarlara denk geliyor skhdksksk bi konserinde uzak kaldım diye ağlayacaktım erkek arkadaşlardan biri beni omzuna almıştı çocuk boyun felci geçirecekti.Ayy kız kardeşim ve ben de aşırı severdik, sene 2011 falan, kardeşim evleneceklerini düşünüyordu hatta djskdjdkdk
Her sabah mutlaka hatırlatıyorum kendime hdjsjdjsjdj
Bende kaseti vardı, Rosso Relativo mu neydi, korsan morsan bi yerden bulmuşumdur kesin, yolda yürürken walkmanden dinlerdimBen kasete çekmiştim o şarkıyı.. açıp dinlerdim. Bir de dj olma merağım var o zamanlar, kendi sesimi kaydediyorum falan..
Hoş hala var o merak just get your shirt and go
Şöyle dertlerimiz vardı..Benim de o civarlara denk geliyor skhdksksk bi konserinde uzak kaldım diye ağlayacaktım erkek arkadaşlardan biri beni omzuna almıştı çocuk boyun felci geçirecekti.
Çıkıyor, gördüm Bruno'yu jfjdkfkUlen bu giflerim nie çıkmıyor yea
Jetski macerasından sonra da mı?
Ne kadar da ağzı burnu düzgün herifler seviyonuz ya, bi ben ayı seviyom heralde.
Ahahaha seninki en azından annenden korksan korkuna değecek bir kasetmiş. Ben kendi kasetim içinde sanıp meğerse davut güloğlu kasetine elif karlı kaydetmiştim. Farkedince günlerce korkudan teyibi saklamıştım…Bende kaseti vardı, Rosso Relativo mu neydi, korsan morsan bi yerden bulmuşumdur kesin, yolda yürürken walkmanden dinlerdim
Kaset üstüne ses çekmek demişken; annemin nostaljik Emel Sayın kasetine mezdeke albümü kaydetmişliğim de konuşulmalı
İncecik kaşları vardı..İsmail YK? Evetse edeyim hemen
Evde Davut Güloğlu kasetinin olmasıAhahaha seninki en azından annenden korksan korkuna değecek bir kasetmiş. Ben kendi kasetim içinde sanıp meğerse davut güloğlu kasetine elif karlı kaydetmiştim. Farkedince günlerce korkudan teyibi saklamıştım…