- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.021
Bizim gençlik yıllarımızdada tarık akan posterleri olurdu,Boneym grubu vardı onun müziklerini dinlerdik arkadaşlarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarık AkanBizim gençlik yıllarımızdada tarık akan posterleri olurdu,Boneym grubu vardı onun müziklerini dinlerdik arkadaşlarla
Tam nostalji oldu.
Ne yakışıklı adamdı öyle mekanı cennet olsun onunda.Tarık Akan
Kolay gelsin sanada.Neyse ben gidiyorum bordroları yapmam lazım. Personel para ister maaş ister
Deli Yürek çıkartmaları olurdu. Deftere, kitaba hatta buzdolabına yapıştırılırdı hahahhahahaNot defterleri vardı ya üstünde fotisi olan sjdjjddj
Badegül ilginç bir şekilde arkadaşlarım dışında insanlar tarafından da takip edilmeye başlandı geçen sunumsevereltisler diye bir da sayfaya etiketlendim ben artık yeni gelinim. Gerçekten hiç beklemediğin anda oluyormuş kuzumGel buraya Badegül, aydınlat bizi. Homer Simpson
Memoli?Deli Yürek çıkartmaları olurdu. Deftere, kitaba hatta buzdolabına yapıştırılırdı hahahhahaha
Flüt?Memoli?
Oha hfjskdksk ben de çalmıştım ulan
İsmail YK? Evetse edeyim hemenNeden olmasın ya djdjfjfj benim de gençliğimde kime heyran olduğumu bilsen gözardı edersin
Ya hale aynı kişiyi düşünmüşüz demek ki hepimizin YK hayranı olan ergen arkadaşları vardı.İsmail YK mı? Ben Enrique Iglesias ve Ceza hayranıydım. Alnım ak, yüzüm pak ahhahahhaha
Keşke görmeseydim….hangoverdaki hali ile kalsaydı hafızamda……
Jetski macerasından sonra da mı?Tek gerçek hayran olduğum kişi Gökhan Özen. Çok seviyorum hala keratayı
Canın çıksın insafsız şarkısıyla kendinden geçen kuzenim vardı.Ya hale aynı kişiyi düşünmüşüz demek ki hepimizin YK hayranı olan ergen arkadaşları vardı.
Of arkadaşı Gökhan Özen ve Tarkan sapığı olmayan biri var mı acabaBenim en yakın arkadaşım Gökhan Özen diye kafamızısss neyse evde çerçevede fotoğrafları vardı Gökhan Özen’in, vitrinde falan duruyordu. Babası en son sinirlenmişti, ulan benim bile resmim yok bu evde bu piç kim oluyor diye.
HahahhahCanın çıksın insafsız şarkısıyla kendinden geçen kuzenim vardı.