- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.981
Gel buraya Badegül, aydınlat bizi. @Homer Simpson
Gelemez okuluna doğru yola çıktı. yolda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel buraya Badegül, aydınlat bizi. @Homer Simpson
Kim biz mi? Aşkolsun
Değilsin futbola tek ilgim olduğu zamanlar.Peki 2003 dünya kupası zamanı kısa bir dönem İlhan Mansız hayranı olanlar? Yalnız değilim inşallah.
İlhan Mansız'la kızlar futbol öğreniyorDeğilsin futbola tek ilgim olduğu zamanlar.
Benimki daha fena, Rüştü Reçber?Peki 2003 dünya kupası zamanı kısa bir dönem İlhan Mansız hayranı olanlar? Yalnız değilim inşallah.
Ay bu da vardı ben de. Kenan imirzalioğlu da. Tam kezbanmışım.Benim en yakın arkadaşım Gökhan Özen diye kafamızısss neyse evde çerçevede fotoğrafları vardı Gökhan Özen’in, vitrinde falan duruyordu. Babası en son sinirlenmişti, ulan benim bile resmim yok bu evde bu piç kim oluyor diye.
Benimki daha fena, Rüştü Reçber?
Sus kız yakalandık zaten.Her zamanki gibi dünyadan haberim yok Özelden anahtar kelime ateşleyin
En azından? HfjskfkskkdkNeyse en azından iyi bir baba iyi bir koca
Ben Koray Candemir'i çok beğenirdim, hâlâ da hoş adam he.Ay bu da vardı ben de. Kenan imirzalioğlu da. Tam kezbanmışım.
Onu hep severdik ama fotoğrafını çerçeveleyip asmadık çok şükür.Ay bu da vardı ben de. Kenan imirzalioğlu da. Tam kezbanmışım.
Çok heyecanlı ve güzel günlerdi ya, ortaokuldaydım, ekrana kitleniyoduk, herkesin yüzü boyalı jfkdkdk Tarkan Karma albümü, Dünya Kupası falan derken baya aksiyonlu bi yaz tatili olmuştuDeğilsin futbola tek ilgim olduğu zamanlar.
Ek olarak isim vermedim. Gülerek ederek bendim o diye cevap atan kendisiyken şimdi de arkamdan konuşuluyor demiş.Arada kaçan üyeler var da sizin nasıl haberiniz oldu sizden konuşulduğu?
Zaten uyarıyoruz aktif üyeler hakkında konuşmayın diye
Not defterleri vardı ya üstünde fotisi olan sjdjjddjOnu hep severdik ama fotoğrafını çerçeveleyip asmadık çok şükür.
E adamda tip yok bir yerden yakalamak lazım kjhkgfjiEn azından? Hfjskfkskkdk
Ben şaşırdım zaten benim diye olaya girmesine. Kesin birisi senin hakkında konuşuyorlar demiş.Ek olarak isim vermedim. Gülerek ederek bendim o diye cevap atan kendisiyken şimdi de arkamdan konuşuluyor demiş.
Karar mı verse acaba? Ayrıca ben bu üye olduğunu sanmıyorum, yeni bir olay değildi benim yazdığım. Ki adam evliydi, ondan söylememişti o üye.
Ben Brad Pitt hayranıydım sene 95 falan aradan otuz sene geçti adam halen taş ben de halen fanıyım