KK Nostalji Treni 🫠

Yalnız benim hayranlığımın geçmediği tek isim Michael Jackson 😍 Sesi, şarkıları, dansı, işine tutkusu, çalışma stili vs hepsiyle bir ikon bence.
Hâlâ açar açar dinlerim, izlerim. Eni eci vokke 💃🏻

Buna bir tek ben mi aşıktım????

IMG_9540.jpeg

Yalnız benim hayranlığımın geçmediği tek isim Michael Jackson 😍 Sesi, şarkıları, dansı, işine tutkusu, çalışma stili vs hepsiyle bir ikon bence.
Hâlâ açar açar dinlerim, izlerim. Eni eci vokke 💃🏻
Sana daha önce terazi olduğunu söyleyen oldu mu :KK70:

Ayy kız kardeşim ve ben de aşırı severdik, sene 2011 falan, kardeşim evleneceklerini düşünüyordu hatta djskdjdkdk
Benim de o civarlara denk geliyor skhdksksk bi konserinde uzak kaldım diye ağlayacaktım erkek arkadaşlardan biri beni omzuna almıştı çocuk boyun felci geçirecekti.

Ben kasete çekmiştim o şarkıyı.. açıp dinlerdim. Bir de dj olma merağım var o zamanlar, kendi sesimi kaydediyorum falan..
Hoş hala var o merak just get your shirt and go :rapci:
Bende kaseti vardı, Rosso Relativo mu neydi, korsan morsan bi yerden bulmuşumdur kesin, yolda yürürken walkmanden dinlerdim 🥲🥳
Kaset üstüne ses çekmek demişken; annemin nostaljik Emel Sayın kasetine mezdeke albümü kaydetmişliğim de konuşulmalı 😂😂

Bende kaseti vardı, Rosso Relativo mu neydi, korsan morsan bi yerden bulmuşumdur kesin, yolda yürürken walkmanden dinlerdim 🥲🥳
Kaset üstüne ses çekmek demişken; annemin nostaljik Emel Sayın kasetine mezdeke albümü kaydetmişliğim de konuşulmalı 😂😂
Ahahaha seninki en azından annenden korksan korkuna değecek bir kasetmiş. Ben kendi kasetim içinde sanıp meğerse davut güloğlu kasetine elif karlı kaydetmiştim. Farkedince günlerce korkudan teyibi saklamıştım…

X