- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 5.189
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.741
Bundan sonra sitede edilecek en büyük beddua :
Allah başına bir Sassyy versin.
Net. Hem de banlanmam
Allah başına bir Sassyy versin.
Net. Hem de banlanmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bedevi gibiTheknack daha önce de sitede üyeydi. Hep aynı senaryo ile geliyordu.ya bebeği ölüyor ya hamileydi. Ordan yakaladım ben onu.
Bence bu hareketinden bile belli her seyi…
Bizim lisede bi arkadas vardı öyle bir yalan söylemisti ki kansermis güya ama reelde bir insan nasıl böylesine role girebilir ki okul bitince anlamıstık her seyi olur mu olur yani…
Yarin gel ama mutlaka. En heyecanli yerinde gittin milenaTam bir yalan hikayesine döndü bu konu
Film delisinin bulduğu ve sassynin attığı fotoğraflardaki kız ile sassynin bana fotograflarini attığı kız aynı kız değil
Bilemiyorum valla gerçekler ne ama çok uykum geldi ben yatıyorum
Yine kaçtı denilmesin arkamdan , ev taşıdım geberiyorum yorgunluktan
Calcim çorabı bende hatırlar gibi oldum sanki, kisa çorap var mı mini gelinligin altindaAtayım mı sana fotoları
Babası dediğiniz kişinin fotosuyla bahsettiğiniz doktor aynı kişi mi? Veya annem diye attığı kişinin fotosu ve ismiyle dediği gerçek bir doktor var mı acaba?Valla bende tonla fotoğrafı var
Tüm ailesinin var , babası, sevgilisi, annesi vs vs
Of bilemiyorum valla
Köpekler itlaf edilsin diyen birine "münasip bir yerine kına yakarsın" yazdı. Alnının akıyla banlandı tekirim
Dediğimiz gibi dimi bende vardı ama bulmadım yaGelinlik fotoları var bende ama sadece milana ya atarım isterse kimse özelden görmek istemesin lütfen
Hoşgeldin o birkaç kişiyi gözardı ettim ben de bi yerde yorumlarına filan denk gelirsem dayanamaz saydırırım diye neyse ki sonradan canım mune gelmiş de o fikirdekilere kibarca giydirip konuyu kapatmışDöndü dört pati
Adım anılmış hissettim ve geldim Valla biz birşey yapmadık. Gideceğini bilsem hiç yorumda yapmazdım. Love ve beni suclu hissettirip gitti resmen. Boynumuza kaldı bizi kınayan bizim koynegimizi giysin asfaasf mybigloveBiglove ile Pelin e sor
Hangi konuHoşgeldin o birkaç kişiyi gözardı ettim ben de bi yerde yorumlarına filan denk gelirsem dayanamaz saydırırım diye neyse ki sonradan canım mune gelmiş de o fikirdekilere kibarca giydirip konuyu kapatmış
Ne yaptınızAdım anılmış hissettim ve geldim Valla biz birşey yapmadık. Gideceğini bilsem hiç yorumda yapmazdım. Love ve beni suclu hissettirip gitti resmen. Boynumuza kaldı bizi kınayan bizim koynegimizi giysin asfaasf mybiglove
Köpek korkusu ile ilgili bir konu vardı da birkaç kişi gelip itlaf edilmeleri lazım yazmıştı.Hangi konu
Cemoos valla bişey yapmadık gorumcesiyle veya kendisiyle ilgili bir profil mesajı atmıştı bizde love la birlikte dedik hani gercekten kendine de evladına da yazık ediyorsun çekip gidebilecek maddi gücün varken neden çocuğuna ve kendine bunları yasatiyosun sonrada size bunları yaşatan aileye küçücük çocuğunu gün boyu emanet ediyorsun kendine evladına acı yapma yazık gibi biseyler yazdık sadece bu. O da denk geldi o an paylaşımı yani yoksa belki yazmazdik bile bişey ne biliyim. Bir baktık gitti.Ne yaptınız
Ciddi mi aaa görmedim konuyu geçen haftaysa kk ya giremedimKöpek korkusu ile ilgili bir konu vardı da birkaç kişi gelip itlaf edilmeleri lazım yazmıştı.
Yaaa tamam işte ben onları biliyorum.Cemoos valla bişey yapmadık gorumcesiyle veya kendisiyle ilgili bir profil mesajı atmıştı bizde love la birlikte dedik hani gercekten kendine de evladına da yazık ediyorsun çekip gidebilecek maddi gücün varken neden çocuğuna ve kendine bunları yasatiyosun sonrada size bunları yaşatan aileye küçücük çocuğunu gün boyu emanet ediyorsun kendine evladına acı yapma yazık gibi biseyler yazdık sadece bu. O da denk geldi o an paylaşımı yani yoksa belki yazmazdik bile bişey ne biliyim. Bir baktık gitti.
Beyaz çorap beyaz makosen ayakkabı. Gelinliğin belinde de altın kemerCalcim çorabı bende hatırlar gibi oldum sanki, kisa çorap var mı mini gelinligin altinda
Birkaç gün olmadı daha ama konu erken kapatıldığı için gözünden kaçmış. Aynen öyle yaşayan nefes alan bir canlı için öldürülme düşüncesini nasıl dile getirebiliyorlar inanmak çok zor.Ciddi mi aaa görmedim konuyu geçen haftaysa kk ya giremedim
Insanların içindeki hayvandan beter dusunlerin olması ben kötü
Atılmış yalnız gitmemişAdım anılmış hissettim ve geldim Valla biz birşey yapmadık. Gideceğini bilsem hiç yorumda yapmazdım. Love ve beni suclu hissettirip gitti resmen. Boynumuza kaldı bizi kınayan bizim koynegimizi giysin asfaasf mybiglove