KK Nostalji Treni 🫠

Bence bu hareketinden bile belli her seyi…
Bizim lisede bi arkadas vardı öyle bir yalan söylemisti ki kansermis güya ama reelde bir insan nasıl böylesine role girebilir ki okul bitince anlamıstık her seyi olur mu olur yani…

Geçmiş sayfada yazdım bana taktiği için dikkatimi çekti şüphelendim izledim diyelim ama kendi hayatı yalan dolan bilmiyorum fakat çok sağlıklı değildi

Birgaripinsan Birgaripinsan ben baktım Sercan Demir de duruyor sen baktin mi

Tam bir yalan hikayesine döndü bu konu
Film delisinin bulduğu ve sassynin attığı fotoğraflardaki kız ile sassynin bana fotograflarini attığı kız aynı kız değil
Bilemiyorum valla gerçekler ne ama çok uykum geldi ben yatıyorum
Yine kaçtı denilmesin arkamdan , ev taşıdım geberiyorum yorgunluktan 😪
Yarin gel ama mutlaka. En heyecanli yerinde gittin milena😓

Cemoos Cemoos valla bişey yapmadık 😃 gorumcesiyle veya kendisiyle ilgili bir profil mesajı atmıştı bizde love la birlikte dedik hani gercekten kendine de evladına da yazık ediyorsun çekip gidebilecek maddi gücün varken neden çocuğuna ve kendine bunları yasatiyosun sonrada size bunları yaşatan aileye küçücük çocuğunu gün boyu emanet ediyorsun kendine evladına acı yapma yazık gibi biseyler yazdık sadece bu. O da denk geldi o an paylaşımı yani yoksa belki yazmazdik bile bişey ne biliyim. Bir baktık gitti. 🤷

Cemoos Cemoos valla bişey yapmadık 😃 gorumcesiyle veya kendisiyle ilgili bir profil mesajı atmıştı bizde love la birlikte dedik hani gercekten kendine de evladına da yazık ediyorsun çekip gidebilecek maddi gücün varken neden çocuğuna ve kendine bunları yasatiyosun sonrada size bunları yaşatan aileye küçücük çocuğunu gün boyu emanet ediyorsun kendine evladına acı yapma yazık gibi biseyler yazdık sadece bu. O da denk geldi o an paylaşımı yani yoksa belki yazmazdik bile bişey ne biliyim. Bir baktık gitti. 🤷
Yaaa tamam işte ben onları biliyorum.
Sonra büyük ceza aldı banlandi bı ara nasıl olduysa geldi anında yine ceza aldı demek ki bişey yaptı bayadır yok.

Ciddi mi aaa görmedim konuyu geçen haftaysa kk ya giremedim

Insanların içindeki hayvandan beter dusunlerin olması ben kötü
Birkaç gün olmadı daha ama konu erken kapatıldığı için gözünden kaçmış. Aynen öyle yaşayan nefes alan bir canlı için öldürülme düşüncesini nasıl dile getirebiliyorlar inanmak çok zor.

Adım anılmış hissettim ve geldim 😃 Valla biz birşey yapmadık. Gideceğini bilsem hiç yorumda yapmazdım. Love ve beni suclu hissettirip gitti resmen. Boynumuza kaldı 😃🙈 bizi kınayan bizim koynegimizi giysin asfaasf mybiglove mybiglove
Atılmış yalnız gitmemiş 🤣

X