- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #5.241
Kocanın 500 k maaşı varsa senin için okumadığın konu bulurum.Ayy ben bunu okudum. Yeni hortlamıştı bu konu, bi kaç ay önce. Birisi de sonucunu son sayfada özet geçmiş sağolsunKadın boşanmış
Evet çocuğunu da vermişti babaya. Baya linç edilmişti.
Kız sen milyor mesajdan sonra nasıl aniden hep burdaymışsın gibi daldın buraya
İyi ki geldinAy gordum o kadar lincten sonra ben olsam bende gelmem
Hahah baslik ilk acildiginda burdaydim aslindasonra yetisemedigim icin okumayi biraktim. 1 saat girmiyosun 5 sayfa ilerliyor
Ayyy şimdi gelirimizi söylemeyeyim boğup atıverirler valla beni, zaten k*çım havadaKocanın 500 k maaşı varsa senin için okumadığın konu bulurum.
Üyelik iptali yapılmış konuşulması caiz midir acabaKocanın 500 k maaşı varsa senin için okumadığın konu bulurum.
İsmini yazmadan konuşabilirik bence gitmiş zaten. Ne atmış kafadan aylık 500 k geliri var ama otobüse binecek.Üyelik iptali yapılmış konuşulması caiz midir acaba
Hepsi rüya mıymış, hangi konu hiç anlamadımİsmini yazmadan konuşabilirik bence gitmiş zaten. Ne atmış kafadan aylık 500 k geliri var ama otobüse binecek.En sonda ben 15 yaşındayım yazmış.
Oo oooo beybiii. İstediğin konu olsun.Ayyy şimdi gelirimizi söylemeyeyim boğup atıverirler valla beni, zaten k*çım havadaSen ilginç konu denk gelirse ateşle
500 beş yüz otobüs yok oturmadı.İsmini yazmadan konuşabilirik bence gitmiş zaten. Ne atmış kafadan aylık 500 k geliri var ama otobüse binecek.En sonda ben 15 yaşındayım yazmış.
Aslında tuzlukmuş.Hepsi rüya mıymış, hangi konu hiç anlamadım
Gelen sıkıyor giden sıkıyor.500 beş yüz otobüs yok oturmadı.
Cebe girmeyen paraya benim denir mi ya, herkes hayali ihracatçı maşallahGelen sıkıyor giden sıkıyor.500 k gelirim olsa kadınlar kulübüne uğrar mıyım be.
500 beş yüz otobüs yok oturmadı.
Tamam TL nin bi değeri kalmadı da 500 k nerden baksan iyi para. Bi de 30 günde bir geliyorGelen sıkıyor giden sıkıyor.500 k gelirim olsa kadınlar kulübüne uğrar mıyım be.
Bi de bu devirde para değil neyine şaşırdınız demiş ahahahhHani deliye os.r dersin mıçar ya bacılar.... Resmen bunu yaşadık
En azından altına rahatlıkla araba çekebileceği Bi para. Ordan saçmalamış.Tamam TL nin bi değeri kalmadı da 500 k nerden baksan iyi para. Bi de 30 günde bir geliyor
Biraz açsan bu kadar bilgiyle ben hayatta çözemem.Ya bişi soracam ben öğrenci iken bu topiği dışardan okuyordum. Yıl 2015-2016 falan. Profilinde kovboy şapkalı adam olan İzmirli bir hanımabla vardı. Burda bayağı aktifti o ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?