- 25 Ağustos 2014
- 20.454
- 48.472
- 798
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.001
Benim de babam başak, napalım, canları sağ olsun hfjsjdjBazen de başaklara giydiriyorlar, kocam başak sonuçta gücüme gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de babam başak, napalım, canları sağ olsun hfjsjdjBazen de başaklara giydiriyorlar, kocam başak sonuçta gücüme gidiyor
İki exim başak ve oğlak evlerden ırrrakkkk nağğletler asgshshsBazen de başaklara giydiriyorlar, kocam başak sonuçta gücüme gidiyor
Profilde paylaşımım bile var önceden, senlik mevzu değil yani. Aşk olsun, seninle muhabbet edip sonra da gönderme yapmam seviyorum ki seni benBenim de babam başak, napalım, canları sağ olsun hfjsjdj
Benim exler için dedim hee evlerden ırak nağlet kısmını, yanlış anlaşılmasınBazen de başaklara giydiriyorlar, kocam başak sonuçta gücüme gidiyor
Tamam tamam anladım benBenim exler için dedim hee evlerden ırak nağlet kısmını, yanlış anlaşılmasın
Kız yok, biliyorum, ben de hep soruyorum ya burçları, kendime gülüyorum ben de, o yüzden kendimle dalga geçmek istedim sen yazınca Bi de açıklamış, senin inceliğini yerim Alınacak bi şey yok, vur geyiğin dibineProfilde paylaşımım bile var önceden, senlik mevzu değil yani. Aşk olsun, seninle muhabbet edip sonra da gönderme yapmam seviyorum ki seni ben
Eki Görüntüle 3306000
Yaaa ama bak cidden burcumu söylemeye korkar oldum ben, bi ara burçlar konuları açılmıştı. Yerden yere vuruyorlardı oğlağıKız yok, biliyorum, ben de hep soruyorum ya burçları, kendime gülüyorum ben de, o yüzden kendimle dalga geçmek istedim sen yazınca Bi de açıklamış, senin inceliğini yerim Alınacak bi şey yok, vur geyiğin dibine
Oğlak zor ama, annemle kız kardeşim oğlak, yakın arkadaşım oğlak, kendileri de sevmiyorlar burçlarını bfjskkfks kadını iyi bence bu arada ama dediğim gibi erkeği felfena. Çok değişik tipler; soğuk, ruhsuz, umursamaz, huysuz vs vs.Yaaa ama bak cidden burcumu söylemeye korkar oldum ben, bi ara burçlar konuları açılmıştı. Yerden yere vuruyorlardı oğlağı
Annenle kızkardeşin farklıdır ama dimi. Çünkü ben yaş aldıkça değiştiğimi hissediyorum. Yani burçla ilgisi nedir ne değildir bilmiyorum ama, zor yanlarımı törpüledim gibi geliyor. Kırmızı çizgiler pembeleşti hafiften, keskin değil eskisi gibi. Bir de cimrilik konusu dönüyor sürekli, oğlak ailesine ve sevdiklerine sadık ve fedakardır. Para neymiş. Kazanırsın harcarsın. Hediye almayı, hediye etmeyi severim. Tutumluyum, yarınlar yokmuşçasına para harcamam. Biraz sağlamcılık var, birikimim olmalı zor günler için ama cimrilik farklı bir şey yani.Oğlak zor ama, annemle kız kardeşim oğlak, yakın arkadaşım oğlak, kendileri de sevmiyorlar burçlarını bfjskkfks kadını iyi bence bu arada ama dediğim gibi erkeği felfena. Çok değişik tipler; soğuk, ruhsuz, umursamaz, huysuz vs vs.
İkizler kadar vurulmuyor emin ol :)Yaaa ama bak cidden burcumu söylemeye korkar oldum ben, bi ara burçlar konuları açılmıştı. Yerden yere vuruyorlardı oğlağı
Dedikodu mu? Bende dedikodu ne gezerÖnemli bir dedikodu yazıp aktif üye olduğunu anlayınca sildiniz sandım ahahh tamam ben etiketiycem bundan sonra
Annem oğlağın en olumsuz yönünü almış insanlardan biridir sağ olsun; çok zordur, aşırı kontrolcü, benmerkezci, soğuk ve huysuz kısmı onda daha belirgindir, pek anlaşamıyoruz zaten ama kardeşim ve arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz. Onlar daha empatik, eğlenceli , daha pozitif ve vericidir.Annenle kızkardeşin farklıdır ama dimi. Çünkü ben yaş aldıkça değiştiğimi hissediyorum. Yani burçla ilgisi nedir ne değildir bilmiyorum ama, zor yanlarımı törpüledim gibi geliyor. Kırmızı çizgiler pembeleşti hafiften, keskin değil eskisi gibi. Bir de cimrilik konusu dönüyor sürekli, oğlak ailesine ve sevdiklerine sadık ve fedakardır. Para neymiş. Kazanırsın harcarsın. Hediye almayı, hediye etmeyi severim. Tutumluyum, yarınlar yokmuşçasına para harcamam. Biraz sağlamcılık var, birikimim olmalı zor günler için ama cimrilik farklı bir şey yani.
Ciddi ciddi okurken sonda bastım kahkahayıAnnem oğlağın en olumsuz yönünü almış insanlardan biridir sağ olsun; çok zordur, aşırı kontrolcü, benmerkezci, soğuk ve huysuz kısmı onda daha belirgindir, pek anlaşamıyoruz zaten ama kardeşim ve arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz. Onlar daha empatik, eğlenceli , daha pozitif ve vericidir.
Yine söylüyorum; 12 burç var, milyarlarca insan var, o yüzden de tüm oğlaklar şöyle tüm balıklar böyle diyemeyiz, o cidden saçmalık olur. Doğum haritası, gezegenlerin yerleşimi, aile, inanç, yaşadığın çevre, travmaların, yaş faktörü vs insanı her yerden etkiliyor. Genelleme yapmamak en güzeli bu yüzden (yerden yere vurduğum başak, koç, akrepler affetsin beni )
Hatırladığım kadarıyla biri şöyle demişti: Yeğeni hastaymış onunla ilgileniyormuş. Bir gitti bir daha da gelmedi.Ayrıca benneyanginlargordum nerelerde ya, ben de çok severdim onu.
Ben de seviyordum ya keşke geri gelseHatırladığım kadarıyla biri şöyle demişti: Yeğeni hastaymış onunla ilgileniyormuş. Bir gitti bir daha da gelmedi.
Benim de sevdiğim üyelerdendi.