- 25 Ağustos 2014
- 20.455
- 48.478
- 798
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.881
Ikisi de flortoz ve çapkın olmaya meyilli, ozellikle yaya ekstra dikkat etGünaydınnnn. Ay benim büyük oğlum terazi ve gerçekten çok güzel özellikleri var henüz küçük olduğu halde. Küçüğü de yay
Belki stelyumun, Venüs burcun falan terazidir aşkım, bilemeyizKız bu benim, emin misin bunun terazi olduğuna
Yerim onun çapkınlığını.Ikisi de flortoz ve çapkın olmaya meyilli, ozellikle yaya ekstra dikkat et
Yay erkeklerine baya söverler ya, şeytan tüyü var çoğunda ama işte güven vermiyorlar, sevince bile kaçma ihtimalleri var, bağlanma korkusu yüzündenYerim onun çapkınlığını.
Oy kıyamam annem burçları bile güzel.Yay erkeklerine baya söverler ya, şeytan tüyü var çoğunda ama işte güven vermiyorlar, sevince bile kaçma ihtimalleri var, bağlanma korkusu yüzünden
Terazi daha minnoş, sevince baya adanır, romantiktir
Ben de akrepi böyle seviyorum, analık işteOy kıyamam annem burçları bile güzel.Aşka geldim.
Hangi ünlü çıktı yav ben kaçırdım onuHatırlar gibiyim bunu.
Ayyy bir de geçmiş yıllardan bir konuydu, hortlayınca okumuştuk. Mustafa'm konusu, hatırlayan var mı?
Bu kim çıktı yav Bengü mu :)Birisi vardı sevgilimin eski sevgilisi ünlü biri, baş harfi b siz anlayın demişti hahahadi onu mu diyorsun
Senin ada akrep değil mi balım? Çok belli aslında bebedeki özgüven tuttuğunu koparma hırsı filanBen de akrepi böyle seviyorum, analık işte
Vanessa ?Burada siyasetçiye, yazara, topçuya popçuya kafayı takıp duran, yanından geçip nefes alan herkesin kendisine ilgisi olduğunu zanneden bi cringe şelalesi üye var da, aktif olduğu için isim veremiyorumHer konusunda paralayasım geliyo, konu açsa da linçlesem Zaten hep tepki alıyo, sonra da konuyu kapatıp gidiyo hfjsjdjddk
Canın ban mı cekiyo sil kuşumVanessa ?
Aman isim vermeyinVanessa ?
Evet canım, suyuna gidersen müthiş minnoş. Hayırı cevap kabul etmiyor, sınırları zorlamayı seviyorSenin ada akrep değil mi balım? Çok belli aslında bebedeki özgüven tuttuğunu koparma hırsı filan
Evet sanırım en çok tahmin edilen oydu. Net bişey söylemediBu kim çıktı yav Bengü mu :)
Ben onu tüm Eyşanlığıyla seviyorumEvet canım, suyuna gidersen müthiş minnoş. Hayırı cevap kabul etmiyor, sınırları zorlamayı seviyor
Sorma ya yeni birini bulmuş bileBen onu tüm Eyşanlığıyla seviyorum
Niye bulmasın bir adamla ömür mü geçer Gülben? Adam: 6 yaşındaSorma ya yeni birini bulmuş bile
Önce Okanı çok seviyorum dedi, sonra büyüyünce onunla evlenicem dediNiye bulmasın bir adamla ömür mü geçer Gülben? Adam: 6 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?