- 12 Haziran 2019
- 18.459
- 112.051
- 598
- 37
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.921
Gel sarılalım kardeşimBazı kelimeleri ilk defa duyuyorum ben de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel sarılalım kardeşimBazı kelimeleri ilk defa duyuyorum ben de
Gel sarılalım kardeşim
O kadar detaylı inceleyemem ama genel yorum yapayım.Sonu değil sonuna doğru 20 kasım 22.59 doğum saati
25 Kasım saat 16.20 bu sonAy ve Venüs doğum tarihinden bulunur da diğerleri için doğum saati lazım.
Google?Bazı kelimeleri ilk defa duyuyorum ben de
Benim bilinçaltım kötü galiba başka bişey görüyorum
Yazdıklarım geçerli işte Yay'ı yorumladım. Diğerleri çok uzun ve detaylı analiz, o kadar bilgili değilim maalesef ama internette de çıkıyor doğum haritası, kabaca yorumlatabilirsin, daha doğru bilgilendirme olur hem.25 Kasım saat 16.20 bu son
Teşekkür ederimO kadar detaylı inceleyemem ama genel yorum yapayım.
Akrepler gizemli, sezgisel, içe dönük bi yapıya sahiptir. Sabit fikirli, inatçı kısıtlayıcı ve kıskanç bi yapıları vardır. Negatif yanını fazla aldıysa sinsi, hırslı, kıskanç tiplere dönüşüyorlar (kadınları özellikle). Bi de kafalarında fazla kuruyorlar, buna da inanıyorlar, kendilerini bu yüzden fazla zeki zannedenleri de mevcut
Libidoları çok yüksektir, tutkulu severler, zor unuturlar.
Su grubu olmasından kaynaklı, manipülatif bi tarafları da var. Yani zor insanlar
Yükselen aslan özellikle dış görünüşte belli eder kendini; genelinde güzel, gür, kumral saçlar falan olur. Liderlik yönü güçlüdür.
Ay çok yorduk seni hakkını helal et gerçekten kolunu kopardık çok teşekkür ederim yorumların içinYazdıklarım geçerli işte Yay'ı yorumladım. Diğerleri çok uzun ve detaylı analiz, o kadar bilgili değilim maalesef ama internette de çıkıyor doğum haritası, kabaca yorumlatabilirsin, daha doğru bilgilendirme olur hem.
Bakıcam ama sonra, belki de hiç bakmam fazla inanmıyordum meraklı oldum çıktımGoogle?
Ya bi kerecik sorduk, herkes yordu ondan çabuk yoruldu. Yoksa ohoo neler neler anlatacaktıAy çok yorduk seni hakkını helal et gerçekten kolunu kopardık çok teşekkür ederim yorumların için
Çok bile yardımcı oldun sağolDaha çok bilgim olsa daha çok yardımcı olurdum da yanlış bi şeyler söylemek istemiyorum. Herkes bi uzman astrologla görüşmeli bence bu arada.
Soru yağmuruna tuttuk kız daha ne yapalım bu bilgiler beni 1 2 sene daha idare eder benceYa bi kerecik sorduk, herkes yordu ondan çabuk yoruldu. Yoksa ohoo neler neler anlatacaktı
Ayyy evet girdap gibi çekti, ne bileyim paragraf paragraf bi sürü okudum başka burçları falan. Kafam çorba oldu zaten Sakince bakıcam sonraÇok bile yardımcı oldun sağol
Aslında ben de inanmam ama içimden başka biri çıktı sanki
Aaa çok üzüldüm ya keşke baştan söyleseydin çok geçmiş olsunYok yok sorun yok, ben biraz da hasta gibiyim de ondan çok uzatamadım Yine konuşuruz
Geçmiş olsun, dikkat et kendineYok yok sorun yok, ben biraz da hasta gibiyim de ondan çok uzatamadım Yine konuşuruz
Yok kız sıkıntı yok, tesekkur ederimmAaa çok üzüldüm ya keşke baştan söyleseydin çok geçmiş olsun