KK Nostalji Treni 🫠

hoş buldummmmm, profile yazdım ya tanisinlar diye, pişman oldum degistigim icinahsjsj
iyiyimmm sen nasılsın, ozlemisimm
Bakar kör olduğum için fark etmedim hiç,beğenmediysen süren dolunca eskşsne dönebilirsin
Bende iyiyim sağol epeydir yoktun sende iyisin demi

Bakar kör olduğum için fark etmedim hiç,beğenmediysen süren dolunca eskşsne dönebilirsin
Bende iyiyim sağol epeydir yoktun sende iyisin demi
3 ay sonra anca degisirim beğendim ama yabancılık cekiyorum

Ben uzaklaştım biraz, derslerim var baya, 2 gündür biraz canım sıkılıyor siteye bakıyorum öyle. İyiyim iyi salı günü şu lanet evlilik biterse daha da iyi olacağım

Evet 3 ay süresi var değişim için,bir süre alışmak zor oluyor herhalde eskisi daha iyiyidi alışmıştık ona.
Moralinmi bozuk yoksa,hayırlısı olsun şimdiden mahkemen güzel sonuçlansın yetet ki.

Evet 3 ay süresi var değişim için,bir süre alışmak zor oluyor herhalde eskisi daha iyiyidi alışmıştık ona.
Moralinmi bozuk yoksa,hayırlısı olsun şimdiden mahkemen güzel sonuçlansın yetet ki.
moralim bozuk demeyeyim de, umutsuzluk falan oluyor 2 3 gündür. Aşmaya çalışıyorum.

Teşekkür ederim, amin

Yok yok, 23 Eylül terazi, emin ve müsterih olabilirsin

Terazisin sen merak etmeee

Gayet normal değilmi sıkıntılı bir süreçten geçmenin getiridiği durumlar bunlar kzucum
Ohhh bi rahatlık huzur geldi
Belirsizlikten nefret ediyorum ya, ne olacaksa bilmek istiyorum.Atıyorum bi yere gideceksek kaç saat süreceğini bile bilmek istiyorum. Burcumla alakası var mıdır?
Bak bak burcumu buldum ya etkilerini merak ettim

Şükür kavuştun burcuna bana bana en önemli özelliğimiz adaletli olmamız,haaa birde en gıcığı dengeli dengesiziz ben öyleyim mesela övünmek gibi olmasında gözüm karadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…