- 25 Ağustos 2014
- 20.461
- 48.482
- 798
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.841
Ayynen öyleeBen de 28’dim çiçek gibiyim şimdi. Kangren olan uzvu taşımanın amlamı yok.
aaaa evet hatırladımBaby sen bir zamanlar "bütün kızlar toplandık" diye bir topic açıp bizi toplamıştın ne oldu o iş? Ay hiç üstlenmiyo da
6 olmadan kalktim ve 8,5 daki derse yetismeye calısiyorum siz anca dedikodu yapin6 aydır haftanın 5 günü 2 saat kadar günde 3 ders ortalama spor yapiyorum ama nasıl güzel birşey hem bedenen hem ruhen
idolsün6 olmadan kalktim ve 8,5 daki derse yetismeye calısiyorum siz anca dedikodu yapinaksam 9 da spordan gelmistim oysaki
Fıstık hoş geldin dedim kimdir diye tanıdık çıktı iyisin demibiraz geçmişi okudum, olaylar olaylar. Beynim yandi abooow
hoş buldummmmm, profile yazdım ya tanisinlar diye, pişman oldum degistigim icinahsjsjFıstık hoş geldin dedim kimdir diye tanıdık çıktı iyisin demi
Bakar kör olduğum için fark etmedim hiç,beğenmediysen süren dolunca eskşsne dönebilirsinhoş buldummmmm, profile yazdım ya tanisinlar diye, pişman oldum degistigim icinahsjsj
iyiyimmm sen nasılsın, ozlemisimm
3 ay sonra anca degisirimBakar kör olduğum için fark etmedim hiç,beğenmediysen süren dolunca eskşsne dönebilirsin
Bende iyiyim sağol epeydir yoktun sende iyisin demi
Evet 3 ay süresi var değişim için,bir süre alışmak zor oluyor herhalde eskisi daha iyiyidi alışmıştık ona.3 ay sonra anca degisirimbeğendim ama yabancılık cekiyorum
Ben uzaklaştım biraz, derslerim var baya, 2 gündür biraz canım sıkılıyor siteye bakıyorum öyle. İyiyim iyi salı günü şu lanet evlilik biterse daha da iyi olacağım
moralim bozuk demeyeyim de, umutsuzluk falan oluyor 2 3 gündür. Aşmaya çalışıyorum.Evet 3 ay süresi var değişim için,bir süre alışmak zor oluyor herhalde eskisi daha iyiyidi alışmıştık ona.
Moralinmi bozuk yoksa,hayırlısı olsun şimdiden mahkemen güzel sonuçlansın yetet ki.
Seneler sonra burcumu bulmuştuk yine mi değiştiKoç burcunda da çelişki var. Ekinoks olduğu için mi bilmiyorum ama o yılın takvimine bakmak gerekiyor.
Öyle düşünme sakın herşey çok güzel olacak salı günümoralim bozuk demeyeyim de, umutsuzluk falan oluyor 2 3 gündür. Aşmaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim, amin
yok yok boşandığım için değil bu umutsuzluk whsjsj onun çok güzel olacağına eminimÖyle düşünme sakın herşey çok güzel olacak salı günü
Yok yok, 23 Eylül terazi, emin ve müsterih olabilirsinSeneler sonra burcumu bulmuştuk yine mi değişti
Terazisin sen merak etmeeeSeneler sonra burcumu bulmuştuk yine mi değişti
Gayet normal değilmi sıkıntılı bir süreçten geçmenin getiridiği durumlar bunlar kzucumyok yok boşandığım için değil bu umutsuzluk whsjsj onun çok güzel olacağına eminim
Yok yok, 23 Eylül terazi, emin ve müsterih olabilirsin
Ohhh bi rahatlık huzur geldiTerazisin sen merak etmeee
Gayet normal değilmi sıkıntılı bir süreçten geçmenin getiridiği durumlar bunlar kzucum
Şükür kavuştun burcunaOhhh bi rahatlık huzur geldi
Belirsizlikten nefret ediyorum ya, ne olacaksa bilmek istiyorum.Atıyorum bi yere gideceksek kaç saat süreceğini bile bilmek istiyorum. Burcumla alakası var mıdır?
Bak bak burcumu buldum ya etkilerini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?