KK Nostalji Treni 🫠

Evlilik ne kadar sürdü, çocuk var mı?
6 Eylül'de 4 oldu, hayır çocuk yok çok şükür. Ben biraz erken yaşta evlendim, bizim burda kızlar erkenden evleniyor ahsjxj okutmayinca evlendim ben de. Ama liseyi bitirdim aciktan, şimdi üniversiteye hazırlanıyorum

Çocuk yoksa hiç evlenmemiş gibi oluyor insan, mis gibi de devam edersin hayatına, üniversite de olursa ohh değme keyfine

Başak tecrübe etmiştim bir sefer, ondan zor mu kız?
Başak mı aman Allahım aslan tecrübe ettin mi hiç?

benim annem de kocam da oğlak. Bebeliğimden beri oğlaklarlayım yani. Oğlak profesörü oldum artık. Ben kocamdan daha zor bir insanım bence. o yüzden oğlaklara laf atmıycam

Black Light senin burcun ne? Geride söylediysen affola çok takip edemiyorum

:) Ben de kolay değilim. Bdvdeki erkek tipinden olsaydı elli kere dayak yemiştim. Delirtecek kadar sakindir. Küfretmez, bağırma, sürekli özür diler. Ama niye dilediğini bilmez, durumu asla düzeltmez.
Boğalarla anlaşıyorum ben ya, kadını da erkeği de iyi bence (çok negatifini almadıysa).
Boğa da sabit fikirli, inatçı, o kısım yorucu işte

Boğalarla anlaşıyorum ben ya, kadını da erkeği de iyi bence (çok negatifini almadıysa).
Boğa da sabit fikirli, inatçı, o kısım yorucu işte
Yok zaten Oğlakla bir araya gelen boğa deliriyor. Yoksa boğalar uyaroğlu tiplerdir.
Keyif insanıyım, güzel görüneyim, iyi yiyeyim, güzelini seyredeyim yeter. Özeti bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…