- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.330
- 548
- 26
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.781
Ben de hep sarışın ve kumral beğeniyorum. Esmerler ı ıhh.
Başak tecrübe etmiştim bir sefer, ondan zor mu kız?Ben de aslanım. Bence ona daha çok kolay gelsin
Bu arada kocam da kumral diye rahatlıkla yazabiliyorum bunları bi lince hazır değilimBen de hep sarışın ve kumral beğeniyorum. Esmerler ı ıhh.
6 Eylül'de 4 oldu, hayır çocuk yok çok şükür. Ben biraz erken yaşta evlendim, bizim burda kızlar erkenden evleniyor ahsjxj okutmayinca evlendim ben de. Ama liseyi bitirdim aciktan, şimdi üniversiteye hazırlanıyorumEvlilik ne kadar sürdü, çocuk var mı?
Kavgacı tipler değiller zaten, genelde pasif agresif, içe dönük. ÖfYa kavga edemiyoruz. Kız bakıyor herif öyle. Tepkisiz böyle duruyor. Sesi bile yükselmiyor, o kadar diyorum bak.
Ne çözüm önerir ne de tepki verir.
Aslan severimBaşak tecrübe etmiştim bir sefer, ondan zor mu kız?
benim eks kör olasıca eski koca, sarisin ela gözlüydü, konusu geçince midem bulaniyo ahsjjx ama yine de sarışın erkekBu arada kocam da kumral diye rahatlıkla yazabiliyorum bunları bi lince hazır değilim
Çocuk yoksa hiç evlenmemiş gibi oluyor insan, mis gibi de devam edersin hayatına, üniversite de olursa ohh değme keyfine6 Eylül'de 4 oldu, hayır çocuk yok çok şükür. Ben biraz erken yaşta evlendim, bizim burda kızlar erkenden evleniyor ahsjxj okutmayinca evlendim ben de. Ama liseyi bitirdim aciktan, şimdi üniversiteye hazırlanıyorum
:) Ben de kolay değilim. Bdvdeki erkek tipinden olsaydı elli kere dayak yemiştim. Delirtecek kadar sakindir. Küfretmez, bağırma, sürekli özür diler. Ama niye dilediğini bilmez, durumu asla düzeltmez.Kavgacı tipler değiller zaten, genelde pasif agresif, içe dönük. Öf
Adı batsınbenim eks kör olasıca eski koca, sarisin ela gözlüydü, konusu geçince midem bulaniyo ahsjjx ama yine de sarışın erkek
ikizler de tam bir manipülatorrrKavgacı tipler değiller zaten, genelde pasif agresif, içe dönük. Öf
Başak mı aman AllahımBaşak tecrübe etmiştim bir sefer, ondan zor mu kız?
Boğalarla anlaşıyorum ben ya, kadını da erkeği de iyi bence (çok negatifini almadıysa).:) Ben de kolay değilim. Bdvdeki erkek tipinden olsaydı elli kere dayak yemiştim. Delirtecek kadar sakindir. Küfretmez, bağırma, sürekli özür diler. Ama niye dilediğini bilmez, durumu asla düzeltmez.
Bir ay bile dayanamamıştım zaten. Bu kadar takıntılı birine ilk kez rastlamıştım.Aslan severim
Başak korkunç tabii ki, aslanla kıyaslamak bile hakaret jfjsjjddk
Of evet, susmazlar bi de asla.ikizler de tam bir manipülatorrr
Ben değil de o benden vazgeçmiş gibi davraniyormus bir deAdı batsın
Güya Boğa Başak çok iyi anlaşır bi de. Başak çok yorucu ya; aşırı detaycı ve çok eleştirel tipler, sürekli diken üstündesin erko başakların yanında, bi kendi bildikleri doğru. I hate.Bir ay bile dayanamamıştım zaten. Bu kadar takıntılı birine ilk kez rastlamıştım.
ayneeeenn annem de diyor hiç evlenmemiş gibisin diyeÇocuk yoksa hiç evlenmemiş gibi oluyor insan, mis gibi de devam edersin hayatına, üniversite de olursa ohh değme keyfine
Yok zaten Oğlakla bir araya gelen boğa deliriyor. Yoksa boğalar uyaroğlu tiplerdir.Boğalarla anlaşıyorum ben ya, kadını da erkeği de iyi bence (çok negatifini almadıysa).
Boğa da sabit fikirli, inatçı, o kısım yorucu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?