- 12 Temmuz 2006
- 56.306
- 216.434
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.701
Bence de yoksa hem kavga çıkacak hem topik kapanacak.Asla keyfi iş yapmam taraf da tutmam ama 10 senemin sonunda bir toğiğimde kanlı bıçaklı olmadan herkes eğleniyor bunu da bozmak istemem.
Zenginlerin fukaraları farketmemesi bana imkansız geliyor, o yüzden hiç izlemedim ben onları. O kıza Güssün deselermiş keşke, ben senarist olsam öyle yazardım. Bi de fikfik oldu diye evlendirmezdim çok komik olmuşFeriha'nin da Gülsüm'ün de taktikleri çok varoşça ders de alamiyoz
GeldiBence de yoksa hem kavga çıkacak hem topik kapanacak.
Ağa dizilerini hiçbir zaman sevemedimAah ah nerde eski dizileryenilerden Şahsiyet, Masum. Bir Başkadır ve Kulüp’ü seviyorum ama eskiler bambaşkaydı. Ağa dizisi bile güzeldi ya (Asmalı Konak)
Ay ben Rosalinda marimar MariaAğa dizilerini hiçbir zaman sevemedim
Bir Başkadır da müthişti bak.
Kulüp ilk sezon çok güzeldi, ikinci sezonda aynı tadı alamadım.
Peki zamanında çılgınca Rosalinda izlemiş olanlar?
Elinde bıçaklarla gördüğüm ilk andan beri Ayşe’nin bu dansı aklımda, shakiraya iki kaşık verip oynatsalar ne komik olurdu diye düşünmüştüm, ayağında bu sarı şalvarın kısası zillisi.Ya hahahshahhsahhs
Maria la del barrioAy ben Rosalinda marimar Maria
Necdetçi olmayan var mıdırŞahsiyet dijital diye es geçtim canım bence de aşırı iyiydiHatırla Sevgili de evet çok güzel ben sonuna kadar Necdetçiydim
Çok güzel kadındı hala güzel gerçi. Fotolarını keser biriktirirdim.Maria la del barrio
Marimar
Maria Mercedes
Ve en güzeli Rosalinda
Thalia farkı
aaa bak sen yazınca aklıma geldi hekimoğlu'nda da çok iyiydi Okan YalabıkNecdetçi olmayan var mıdırOkan Yalabık benim en büyük ünlü aşkımdır 10 yaşımdan itibaren.. Pargalı olarak nirvanaya ulaştı ama Necdet'in yeri hep bambaşka
Bence de yoksa hem kavga çıkacak hem topik kapanacak.
Kadın asla yaşlanmıyor, tam bir LatinÇok güzel kadındı hala güzel gerçi. Fotolarını keser biriktirirdim.
aaa bak sen yazınca aklıma geldi hekimoğlu'nda da çok iyiydi Okan Yalabık
Müdirem haklısın müdirem koyma bizi mapuslara müdirem can müdirem
Serseri dizisi pekiaaa bak sen yazınca aklıma geldi hekimoğlu'nda da çok iyiydi Okan Yalabık
Ama defalarca uyardım, uyarır geçer rahatlığı varsa silkelensinler kelebek gibiyken bir anda eşek arısına dönebilirim.Müdirem haklısın müdirem koyma bizi mapuslara müdirem can müdirem
Serseri dizisi peki
Birazcık kilo verse eski yakışıklılığına kavuşur, böyle biraz yaşlı ve hantal duruyor
Evet biraz erken çöktü ama oyunculuğu müthişti gerçekten.Çok erken çöktü ama ya. Sadce 44 yaşında ama çok yaşlı gözüküyor gençliği ne kadar hoştu. Çok severim o ayrı da.
benim deEmir'in Feriha ile ayrı oldukları dönemde başka biriyle beraber olması, evliyken kızın hamileyim diye gelmesi peki?
Sonra Feriha'yı tokatlamıştı. Kıza resmen vurmuştu. Emir orada bitti benim gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?