- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 83
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.601
Arkadaşlar aktif konuları ve üyeleri konuşmaya devam ettiğiniz sürece bu topik kapanacak.
Kim bunlar kimmmmmmmmmm
Ellerine sağlık+1
Topiğe yeni gelenler için ilk sayfaya uyarı koydum aslında ama gözden kaçıyor sanıyorum ki. Bu şekilde devam ettikçe konuyu aktif üyelere getiren kişileri maalesef konudan banlamak durumundayım.
İsmini duyduğun birini hemen araştırmaya başla, mesela herkes uftade abi diyordu hiç tanımam etmem. Biraz yorumlarına baktım, tanımak zaman almıyor zaten. Bildiğin s*pBen oynamıyorum. Eski olmadığım için eskileri tanımıyorum burada sizden gelecek eski haberleri bekliyorum ancak.
Yine ne oldu, neyi kaçırdımBir huzur geldi
Senden öğrenecek çok şeyim varİsmini duyduğun birini hemen araştırmaya başla, mesela herkes uftade abi diyordu hiç tanımam etmem. Biraz yorumlarına baktım, tanımak zaman almıyor zaten. Bildiğin s*p
Puzzle.kızlar kızlaaar can sıkıntısına ne iyi gelir hiçbir sey sarmıyo su an
askım o yok sghdgghsgh köyde napılır ahahhaPuzzle.
Noluyo kardeşim bu ne tantana ksmsmdlYine ne oldu, neyi kaçırdım
Az bi uyuyakalmışım, uyandım foruma girdim, tipim şu:
Eki Görüntüle 3305310
Tatil köyü değilse sıkılmaya devam kuşumaskım o yok sghdgghsgh köyde napılır ahahha
yok köyde yaşıyorum da, normalde sıkılmam. Aksam ders calısmak istemedim ama canım hiçbir sey yapmak da istemiyooooTatil köyü değilse sıkılmaya devam kuşum
Ben genelde bu moddayım.yok köyde yaşıyorum da, normalde sıkılmam. Aksam ders calısmak istemedim ama canım hiçbir sey yapmak da istemiyoooo
alısık degilim sanırım ayyyyy bayılazaaaammmBen genelde bu moddayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?