KK Nostalji Treni 🫠

Askerler çoğalıyor baksana benim dayım abimde askerdi.
Bir konu vardi nişanlısı askerde telefon istiyordu cep telefonu bizde yasak demiştik bu konuyla ilgili bir kaç konu açtı

Bir sürü alıntı o bu derken bi üye sizmi bekliyorsunuz nizamiyede nerden biliyorsunuz dedi bende ailede asker çok dedim

Abim amcam iki kuzen vb..baya polimik yaşadık ban almıştım sonra bana özelden yazfib.bana dedi ki o zaman burda lak lak yapacağına gidin ülkeyi kurtarın demişti 🤣🤣🤣

Bir konu vardi nişanlısı askerde telefon istiyordu cep telefonu bizde yasak demiştik bu konuyla ilgili bir kaç konu açtı

Bir sürü alıntı o bu derken bi üye sizmi bekliyorsunuz nizamiyede nerden biliyorsunuz dedi bende ailede asker çok dedim

Abim amcam iki kuzen vb..baya polimik yaşadık ban almıştım sonra bana özelden yazfib.bana dedi ki o zaman burda lak lak yapacağına gidin ülkeyi kurtarın demişti 🤣🤣🤣
O telefon meselerini anlatana kadar göbek çatlıyor bilmiyorlarçünküne olduğunu.
Birde ban yemişsin konudan,dediği lafa bak sen ayar vermiş bidee :KK53: :KK53:

ben en çok bana cevap verirken yengeçe sallamasına uyuz oldum
bazı insanlar yengeç gibi yaşar ilişkilerini neden bu kadar garipsemişki
kendisine ters gelen bişeyde sınırını çekip gitmeyi bilen insan sayısı hiçte az değil
kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum
erkekmi yok yani illa herkes birine takılıp en kötü hareketleri görmesine rağmen yarabbi şükürmü dicek
Ay boşver ya, ben hiç takilmiyorum. HPV'inden bahseden kıza 'iyi tamam, en çok senin cinsel hayatın var' diyen, hastalığıyla hava attığını düşünen birine takılmaya gerek yok bence:)
He öyle yazınca nişan falan sandım :KK53:
Hayırlısı be gülüm:) insanlık için küçük, benim için büyük bir adım attık, ayrılmama kararı aldık 😅 şu kırk gün içinde 3 defa gelecek şekilde biletlerini aldı, Türkçe öğrenme ve buraya taşınma sözü verdi. Anam hakkinda uyarınca bile 'lets see' dedi (hadi görelim bakalım)😂 ben de merakla bekliyorum gelecek günleri. Gönlüm her şeyin güzel olmasından yana ama hakkımızda hayırlısı olsun.

Ay boşver ya, ben hiç takilmiyorum. HPV'inden bahseden kıza 'iyi tamam, en çok senin cinsel hayatın var' diyen, hastalığıyla hava attığını düşünen birine takılmaya gerek yok bence:)

Hayırlısı be gülüm:) insanlık için küçük, benim için büyük bir adım attık, ayrılmama kararı aldık 😅 şu kırk gün içinde 3 defa gelecek şekilde biletlerini aldı, Türkçe öğrenme ve buraya taşınma sözü verdi. Anam hakkinda uyarınca bile 'lets see' dedi (hadi görelim bakalım)😂 ben de merakla bekliyorum gelecek günleri. Gönlüm her şeyin güzel olmasından yana ama hakkımızda hayırlısı olsun.
öncelikle hayırlı olsun :) (buraya nazar boncuğu emojisi gelecek)
-benim yorum kısmıma bişey oldu emoji vs bütün düzenleme seçenekleri gitti hiçbirine basamıyorum-

hpv'nin çok kişiyle cinsellik yaşamakla ne alakası varki birine denk gelirsin ve kaparsın
istersen 100 kişiyle yat 1 tanesinden kapmak yeterli yakalanmak için
ne alaka yani ağır saçmalamış

-benim yorum kısmıma bişey oldu emoji vs bütün düzenleme seçenekleri gitti hiçbirine basamıyorum-

hpv'nin çok kişiyle cinsellik yaşamakla ne alakası varki birine denk gelirsin ve kaparsın
istersen 100 kişiyle yat 1 tanesinden kapmak yeterli yakalanmak için
ne alaka yani ağır saçmalamış
Tek hastalığı kiskansa iyi. Tacize ugrayani, tecavüze ugrayani, iftiraya ugrayani bile kıskanan biridir kendisi.
Bkz:
Benim şanssızlığım bence eskişehir gibi bir yerde yaşamak oldu.eskiden internette, forumlarda kızlar kadınlar taciz edildiğini, haklarında dedikodu falan çıktığını anlatırdı.yıllarca bunların kıskançlığını yaşadım.doğuya geldim.meğer gerçekten dedikleri gibiymiş.eskişehirde çıplak da gezsen kimse sana dönüp bakmaz.dedikodu desen kelime anlamını bile bilmezler.yıllarca sanırım bunu ezikliği oturdu bende.hep bir kendini ispatlama çabası.
bugün metrodan eve giderken 8 dakikalık mesafede tacize uğrayan kızın haberi vardı.çatladım kıskançlıktan.bu yaşa geldim hâla aşamadım.tavsiye veren bana da versin.şu taciz ve ilgi gören kadın haberleri yerle bir ediyor beni.ben neden diğer kadınlar gibi pislikler, reziller diye söveceğim yerde kıskanıyorum anlamadım
Tamam tamam delirtmeyin yine beni.cinsel obje olmak kadar güzel birşey var mı bu hayatta.cinsel çekicilik hayattaki en büyük hayalimdir.keşke herkese anlatsa da koca hastane benimle birlikte olmak istese.en büyük hayalim.
insanlar kötü yorum yapmışlar ama boşuna değil :)

Mesaj kutusunun olduğu yerde sol üst köşedeki yere tıklayın. Sayfa üstünde büyüteç işareti var. Bana Bibibella Bibibella vaktinde göstermiş. Sıra başkasına göstermekteymiş :KK45:

Tek hastalığı kiskansa iyi. Tacize ugrayani, tecavüze ugrayani, iftiraya ugrayani bile kıskanan biridir kendisi.
Bkz:

insanlar kötü yorum yapmışlar ama boşuna değil :)
nasıl yani ferhans ile bu aysenimi aynı kişi mi
neler okudum ben şuan
bende açtığı konuya ciddi ciddi cevap yazdım 2 kere falan ya bilsem hiç yazmazdım
tamamda şimdi bunun daimi olarak siteden atılması gerekmiyormu böyle laflar söylemesi serbest mi bunlar ne
görüyorumki herkes cevap veriyor cevap geldikçe ilgi gördüğünü düşünüyor muhtemelen

birine verilecek en üzücü tepki onu cevapsız bırakmak bence
sanal reel farketmez
o gelecek böyle sataşacak kendince tahrik ettiğini sanacak
başkaları üstünden laf sokacak tuhaf tuhaf laflar edecek umursanacağı umuduyla
kaale alınmadığını görünce kişinin dikkatini çekmek için emoji vs atacak yada başka bişey yapacak
aklınca ezikliğini zavallılığını kusmaya çalışacak komplekslerini herkese belli edecek o hareketlerle
ama karşıdaki onu yoksayacak tek kelime konuşmayacak çünkü muhatap almaya değer görmeyecek
o da böyle acınası hareketlerle belki bi kelimecik olsun duymak için konuştukça kendini rezil etmeye devam edecek
o kadar önemsiz ki konuşmaya değmez karşı taraf için :D o hesap

nasıl yani ferhans ile bu aysenimi aynı kişi mi
neler okudum ben şuan
bende açtığı konuya ciddi ciddi cevap yazdım 2 kere falan ya bilsem hiç yazmazdım
tamamda şimdi bunun daimi olarak siteden atılması gerekmiyormu böyle laflar söylemesi serbest mi bunlar ne
görüyorumki herkes cevap veriyor cevap geldikçe ilgi gördüğünü düşünüyor muhtemelen

birine verilecek en üzücü tepki onu cevapsız bırakmak bence
sanal reel farketmez
o gelecek böyle sataşacak kendince tahrik ettiğini sanacak
başkaları üstünden laf sokacak tuhaf tuhaf laflar edecek umursanacağı umuduyla
kaale alınmadığını görünce kişinin dikkatini çekmek için emoji vs atacak yada başka bişey yapacak
aklınca ezikliğini zavallılığını kusmaya çalışacak komplekslerini herkese belli edecek o hareketlerle
ama karşıdaki onu yoksayacak tek kelime konuşmayacak çünkü muhatap almaya değer görmeyecek
o da böyle acınası hareketlerle belki bi kelimecik olsun duymak için kendini rezil etmeye devam edecek
o kadar önemsiz ki konuşmaya değmez karşı taraf için :KK70: o hesap
Evet eski hesabı. Garibim yeni açıp gelince kimse tanımaz sandı. Bi süre inkar etti djdkfjjf. Sessiz kalınca da başka konularda ettiği laflara inanan oluyor ya, kendi tam tersi halbuki anlattığı şeyin, karşısındaki insana acıyorsun, olmuyor ne bileyim yani. Bizi ondan sevmez o.

Back