KK Nostalji Treni 🫠

nasıl yani ferhans ile bu aysenimi aynı kişi mi
neler okudum ben şuan
bende açtığı konuya ciddi ciddi cevap yazdım 2 kere falan ya bilsem hiç yazmazdım
tamamda şimdi bunun daimi olarak siteden atılması gerekmiyormu böyle laflar söylemesi serbest mi bunlar ne
görüyorumki herkes cevap veriyor cevap geldikçe ilgi gördüğünü düşünüyor muhtemelen

birine verilecek en üzücü tepki onu cevapsız bırakmak bence
sanal reel farketmez
o gelecek böyle sataşacak kendince tahrik ettiğini sanacak
başkaları üstünden laf sokacak tuhaf tuhaf laflar edecek umursanacağı umuduyla
kaale alınmadığını görünce kişinin dikkatini çekmek için emoji vs atacak yada başka bişey yapacak
aklınca ezikliğini zavallılığını kusmaya çalışacak komplekslerini herkese belli edecek o hareketlerle
ama karşıdaki onu yoksayacak tek kelime konuşmayacak çünkü muhatap almaya değer görmeyecek
o da böyle acınası hareketlerle belki bi kelimecik olsun duymak için konuştukça kendini rezil etmeye devam edecek
o kadar önemsiz ki konuşmaya değmez karşı taraf için :KK70: o hesap
Evet yönetim kararı ile değiştirdi kendisiyle hiç sorun yaşamadım düşünce farkımız var hâlen aktif hesabı olduğu için konuşmamak iyi olur yine de

Ben oynamıyorum. Eski olmadığım için eskileri tanımıyorum burada sizden gelecek eski haberleri bekliyorum ancak.

BDV karıştır azıcık drkjgkf
Eski olmayan ama çok meraklı olanlar da var. Hem de hiç kimseyle samimi değilken yapılıyor bu

yİNE BAŞLADIN KİMMMM DEMEYE ÖFFF GİT BURADAN LDGJDFKLGJ
Buraya bulaşmayayım diyorum. Ya biri etiketliyor ya da ekranda son mesajlarda çıkıyor, yine kendimi burada buluyorum sjsjsjdk

Back