KK Nostalji Treni 🫠

Ay ben ne okudum libido premses en son içinde biriktirdiği tüm küfürleri kusup gitmiş🥲 Katibin Ruhu Katibin Ruhu senin nezdinde hepimize edilmiş o küfürler 😇
Ne küfürler etmiş öyle katibe okurjen utandım kalitesizliğini iyice belli etti .

Teşekkür ederim, mutluyum valla, heyecanlıyım gelecek günler için ❤️ benim erkek versiyonum gibi bir şey, huyu suyu karakteri , olaylara bakışı falan aynı ben. Güzel planlar yaptık, umarım böyle devam eder.
Senin adına sevindim mutluluklar dilerim :nazar:

Ay ben ne okudum libido premses en son içinde biriktirdiği tüm küfürleri kusup gitmiş🥲 Katibin Ruhu Katibin Ruhu senin nezdinde hepimize edilmiş o küfürler 😇
ben en çok bana cevap verirken yengeçe sallamasına uyuz oldum
bazı insanlar yengeç gibi yaşar ilişkilerini neden bu kadar garipsemişki
kendisine ters gelen bişeyde sınırını çekip gitmeyi bilen insan sayısı hiçte az değil
kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum
erkekmi yok yani illa herkes birine takılıp en kötü hareketleri görmesine rağmen yarabbi şükürmü dicek

Teşekkür ederim, mutluyum valla, heyecanlıyım gelecek günler için ❤️ benim erkek versiyonum gibi bir şey, huyu suyu karakteri , olaylara bakışı falan aynı ben. Güzel planlar yaptık, umarım böyle devam eder.

Ay noldu ne kaçırdım yine 🥲

ben en çok bana cevap verirken yengeçe sallamasına uyuz oldum
bazı insanlar yengeç gibi yaşar ilişkilerini neden bu kadar garipsemişki
kendisine ters gelen bişeyde sınırını çekip gitmeyi bilen insan sayısı hiçte az değil
kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum
erkekmi yok yani illa herkes birine takılıp en kötü hareketleri görmesine rağmen yarabbi şükürmü dicek
Aslında onunla en polemiğe girmeyen, dalga geçmeyen üyelerden biri yengenç. Yani yengenç genel olarak kimseyle sorun yaşamaz. Bence ilişkisini ve hayat tarzını kıskanıp sataştı, kıskanmak onun temel yapı taşlarından biri zaten.

Gerçek kesitte yutarken boğazına takılan olaylar oldu sinirini burdan çıkardı diye yorumladım. İdeali ve gerçekliği arasındaki tutarsızlıklar tüketiyor onu.
Küfürlü mesajı okumuştum, konuya şimdi bakıyorum. Aslında Katibe kızmamış, Katibin yorumunda birşey yok. Yengeçi kıskanmış, onun mesajı başlarda çünkü. Şişmiş şişmiş sonunda patlamış.

yenGEnC yenGEnC Hikayenize bayıldım, Mutluluklar diliyorum, çok sevindim senin adına 🩷

Back