KK Nostalji Treni 🫠

Onun sorunu bence aileden başlıyor bu kadar kişiyle beraber olmak işi ileriye götürmek kıskançlık duymak kendiyle barışık olmamak sıkıntı onda.

Oraları okumadım daha düşün, yengeçin mesajını okudum sadece. Kıskançlıktan çatlamış, mutlu çift evlilik görmeye tahammülü yok. Evren de ona istediğini veriyor bu yüzden.

Oraları okumadım daha düşün, yengeçin mesajını okudum sadece. Kıskançlıktan çatlamış, mutlu çift evlilik görmeye tahammülü yok. Evren de ona istediğini veriyor bu yüzden.
Ev hanımlarınada gıcık oluyor,helede çocukluysan.
En son asker eşlerine kafayı takmıştı,ayrı olununca seks filan yok diye niye evlenmişisz askerlerle .

Ev hanımlarınada gıcık oluyor,helede çocukluysan.
En son asker eşlerine kafayı takmıştı,ayrı olununca seks filan yok diye niye evlenmişisz askerlerle .

Burada da ev hanımlarına gıcık olan üye var abla. Şakır şakır da yazıyor maşallah

Kıskanıyor çünkü, her şeyi kıskanabilir o her şeyi. Kadın cinsel hastalık kıskandı ya inanabiliyor musunuz tecavüz kıskandı bu kadın. Yengenç kimmiş?

Kıskanıyor çünkü, her şeyi kıskanabilir o her şeyi. Kadın cinsel hastalık kıskandı ya inanabiliyor musunuz tecavüz kıskandı bu kadın. Yengenç kimmiş?
Beyni sağlıklı değil onun ciddi sorunalrı var.

Yengenç her şeye rağmen ona el uzatabilecek tek kişi burda. Hasedi sağolsun o eli de ısırdı. Gel de bunu kâle al şimdi.

Ben bi tane daha buldum ama aktif olduğu için yorumunu alıntılayamıyorum. "Evde oturup koca parası yiyen kadınlar iğrenç" gibi bir şeyler yazmış.
Ben onu şikayet ettim ya, hiç sevmem kendisini.
Daha önce de burda polemiklik konuları, yorumları oldu epey.

Ben bi tane daha buldum ama aktif olduğu için yorumunu alıntılayamıyorum. "Evde oturup koca parası yiyen kadınlar iğrenç" gibi bir şeyler yazmış.
Kimmiş o yürek yiyen gadınnnn
Seninki olur. Oturarak yiyenler cehennemlik.
En başta bennnn gel gidelimmmm atla züpürgeme
Benim babam da asker, ne çok benzer yönümüz çıkıyor
Biliyorum asker olduğunu geçmiş zamanlarda da konuşmuştuk hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…