- 12 Haziran 2019
- 18.519
- 112.444
- 598
- 37
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.481
Benim bazı mesajlarımı görmesi pek hoş olmaz kanımcaBenim ki ne var bu kk da diye arada bakıyor
Aman bakmasın ne işleri var burada.Benim ki ne var bu kk da diye arada bakıyor
Estetik harikası Vulvalı konuyu görmesinler. Sonra senin niye estetik harikası tek çizgili vulvan yok diye başımızın etini yerler.Benim ki ne var bu kk da diye arada bakıyor
Benim bazı mesajlarımı görmesi pek hoş olmaz kanımca
Aman bakmasın ne işleri var burada.
Genelde ben hamileyken yapıyor du çok sık giriyordum o zaman yanındaEstetik harikası Vulvalı konuyu görmesinler. Sonra senin niye estetik harikası tek çizgili vulvan yok diye başımızın etini yerler.
Bende öyleydim sonra vetoyu yedim akşamalrı ve hafta sonları gelmyorum artık .Genelde ben hamileyken yapıyor du çok sık giriyordum o zaman yanında
Benim ki bir süre evde olmuyor işi gereği o zaman daha sık giriyorumBende öyleydim sonra vetoyu yedim akşamalrı ve hafta sonları gelmyorum artık .
Evde olmayıncas daha rahat oluyor.Benim ki bir süre evde olmuyor işi gereği o zaman daha sık giriyorum
Ben şahidim erkek olmadığına:)Üyeliğin ilk yıllarında protesto ediyorum kısmı vardı bende boş durmayım edeyim dedim ettim evet,bir dayak yemediğim kalmıştı erkeksin sen diyenlerde oldu
Daha vahimi avatar ve nick şikayet konusu oldu faşistmişim ben
Tövbe estağfurullah üstüme iyilik sağlık asfghhhCledyana mı
Geldi gönlümün sultanı nasılsın elifcim,sen şahitsin erkek olmadığıma görüştük tanıştık hep berabercene ne güzeldi demiBen şahidim erkek olmadığına:)
Evet yaa:)Kar,Deryacık falan gelmişdiGeldi gönlümün sultanı nasılsın elifcim,sen şahitsin erkek olmadığıma görüştük tanıştık hep berabercene ne güzeldi demi
Yoklar şimdi iyilerdir umarım .Evet yaa:)Kar,Deryacık falan gelmişdi
Kar ın evlendiğini ve eşinin lösemi olduğunu okudum birYoklar şimdi iyilerdir umarım .
Geçmiş olsun eşinede uamrım atlatır,gelmiyor artık buraya demi hiç görmedim .Kar ın evlendiğini ve eşinin lösemi olduğunu okudum bir
Evet en son 2014 de gelmişGeçmiş olsun eşinede uamrım atlatır,gelmiyor artık buraya demi hiç görmedim .
9 sene olmuş gelmeyeli.Evet en son 2014 de gelmiş
Yengençi epey kıskanmış dkdkkf
Evet Farkettim kız bir şey bile yazmamış kızılacak ama güzel Bi ilişkiye başladım demiş diye sanırım.Yengençi epey kıskanmış dkdkkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?