KK Nostalji Treni 🫠

E ama öyle bazıları ama içten duygusallar. Bazılarının çalışkanlıkla alakası yok ama. İş yerimde 3 oğlak vardı. İşten kaytarıyorlardı. Burçları o yüzden çok önemsemiyorum
İş yerindekiler erkek mi, kadın ve erkekleri farklı oluyor sanırım. Doğrusu ben de pek inanmıyorum burçlara, yani ilgisi varsa da kısmen etkiliyordur. Mesela odun olduğumu düşünmüyorum, hatta bence gereğinden fazla naziğim. Çevremde de oğlak veya başka burç kadınlar ince ve naziktir. Hiç odun kadın görmedim desem yeri var

Doğum saati bilinmeden analiz yapılamıyor mu? Anneme her sorduğumda farklı zaman dilimleri veriyor. Allah'tan günü belli.
Doğum saati önemli, yükselen burç ona göre bulunuyor, haritadaki tüm yerleşimler de yükselen burca göre belli oluyor. Hatta öngörüler, tahminler daima yükselen burca göre yapılır. Güneş burcumuz karakterimizin genel özelliklerini verir ama dediğim gibi öngörüler yükselene göre yapılır.
Uzman astrologlar belli bi zaman aralığı varsa yükselen burcu vs tespit edebiliyorlar. Onun dışında fiziksel özelliklerimiz (yükselen burç dış görünüşümüzdür, sosyal kimlik), yaşadığımız önemli olaylar, hayatımızdaki dönüm noktaları vs ile de bulabiliyorlar.

Son düzenleme:
Yükselen, alçalan, Venüs, ne bileyim -varsa- stelyumun vs etkilidir. Sadece Güneş burcuna bakarak analiz yapılamaz. Haritadaki evlerin yerleşimi, gezegenlerin etkisi herkeste çok farklı. 12 burç var, milyarlarca farklı insan var, harita olayı çok farklı, burçlar çok çok önemli ve etkili ama dediğim gibi iyi bir analiz lazım.
3-4 oğlak tanıyorum, hepsi birbirinden farklı karakterler mesela. Kimi tam buzdağı, kimi şen şakrak ortamın neşesi.

Elimde sadace doğduğum gün var, bir de sabah ezanı Başka bilgi yok Yani zaten birşeylerin birbirini etkilediği çok açık. Eşim başak mesela, birbirimize benzeyen yanlarımız var. Bazı konularda da ben ondan daha başağım.

O tarihteki sabah ezanı saatini bulabilirsin internetten, maarif takvimi çıkıyor direkt.
Oğlak ve başak aynı element grubundan olduğu için daha iyi anlaşabilir. Ortak/benzer özellikleri var.
Ay başak erkolarından da nefret bu arada beybim, affet beni gereksiz detaycı, eleştirel, her şeye bi lafı olan, sabit fikirli, insanı yoran geren tipler tanıdıklarımın hepsi. Eski müdürüm, eski bi çalışma arkadaşım, bi yakın arkadaşımın eşi... böyle uzar gider

Yani işte ezan olayı da net değil ki, annemin söylediği "sen doğdun, sabah ezanı okundu" o arada ne oldu ayıldı mı bayıldı mı bunlar yok Eşim de başağa benzemiyor işte, hatta hiç germez yormaz beni. Şekeri gibi adam

Tanıdığım işinin ehli, uzman astrologlar var, bi gün merak edersen yardımcı olurum
Başak ve şeker..bi tane normali varmış, onu da sen almışsın demek hfjsjdjdk

Ben şimdi teraziyim ya pazar günü doğmuşum saat bilgim yok netcez şimdi

Hanım ablacım, onu uzman astrologlar tespit edebiliyor; yaşadığın önemli olaylar, dış görünüşün, hayatındaki dönüm noktaları vs.
Doğru haklsın astrogların bakması lazım neler çıkar herhalde.
Buralarda gezinmiştir önceden. Geçen yıl foruma geri döndüm, 6 ay sadece yorum okudum
Aynen önce dışardan takip sonra üyelik alınıyor bende öyle yapmıştım .
Ben seni tanıyordum eski nickten dolayı

Tamam teşekkür ederim Ne gibi bilgiler veriyorlar?
Valla ne ararsan ne sorarsan, ağzın açık kalır
Öyle fal falan değil tabii ki, o şarlatanlık.
Mesela benim çok sık bel ve kemik ağrım olur, yükselen burcumla ilintili imiş bu durum, ben anlatmadan söylemişti tanıdığım iki astrolog hanım.
Haritamda bi yerleşimde bulunan gezegen birden fazla evlilik yapacağıma işaret imiş mesela, ikinci evlilik olur genelde bu durumda demişlerdi boşandığımı bilmeden.

Doğru haklsın astrogların bakması lazım neler çıkar herhalde.

Aynen önce dışardan takip sonra üyelik alınıyor bende öyle yapmıştım .
Ben seni tanıyordum eski nickten dolayı
Ben de seni hatırlıyorum, eski bi kaç aylık girdiğim dönemde enler yarışması olmuştu. Sana oy vermiştim hatta En sıcak mı öyle bi kategoride, fazla kimseyi tanımıyorum ama hanım abla sıcak geldi bana demiştim. Eskiden hatırladığım bir de MissCherryBlossom vardı, onun da BDV yorumlarını seviyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…