- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.135
- 468
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.321
vajinam bazı kadınlarınkine benzer diye korkuyorum
Annem kuaför elemanı birkaç günlüğüne samsuna gitti okula gitmiyorum şuan online olduğu için beni dükkanına çağırdı yardımcı olmamı istedi Üç gündür dükkandayım ağda kısmına ben bakıyorum 😳üç günde gördüklerime inanmadım Asla body shaming yapmıyorum asla hemde herkesin vajinası aynı olucak diye...www.kadinlarkulubu.com
Olabilir hayat bu kimin vajinasına ne olacağı belli olmaz. Çirkin vajina travması yüklenmiş size alışmaktan başka çareniz yok.
AkrepDeğil değil, cüzzamlı muamelesi yapılan bi burçDemek ki burcumun özelliğini taşımıyorum
Daha travmatik olansa babası yaşındaki sevgilisinin o eleştirdiği kukunun belki binbir çeşidini görmüş olması
Bu daha güzel.Böylesinide gördüyse aslan kocama unutması için her türlü psikolojik desteği sağlamaya hazırım
Oğlak. Kimse de bilememiş. Duygusuz, odun burç diye bilinir.
Oğlakları severim ben ondan anlayamamışım demekOğlak. Kimse de bilememiş. Duygusuz, odun burç diye bilinir.
Abartmasaydın keşkeOğlak. Kimse de bilememiş. Duygusuz, odun burç diye bilinir.
Ben de boğalarıııOğlakları severim ben ondan anlayamamışım demek
Zaten daha çok kadınlar birbirimizi gömüyoruz nedense hep burada
Bi kukularımız kalmıştı
Onu da gömdük sonunda
Bu hanım ablamız absürt konular acıyordu diye hatırlıyorum
Haklı 1 kişiSitem eden de var...
Cledyana mıBu hanım ablamız absürt konular acıyordu diye hatırlıyorum
Yok konu sahibiCledyana mı
Bi rahatlama geldi şu anYok konu sahibi
E ama öyle bazıları ama içten duygusallar. Bazılarının çalışkanlıkla alakası yok ama. İş yerimde 3 oğlak vardı. İşten kaytarıyorlardı. Burçları o yüzden çok önemsemiyorumAbartmasaydın keşke
Valla burçlar aşırı önemli ve etkili ama misal tüm teraziler aynı özelliklere sahip olamaz, binbir donesi var, detayı var, başka etkiler var haritada. Iyi analiz etmek lazım.E ama öyle bazıları ama içten duygusallar. Bazılarının çalışkanlıkla alakası yok ama. İş yerimde 3 oğlak vardı. İşten kaytarıyorlardı. Burçları o yüzden çok önemsemiyorum
Doğum saati bilinmeden analiz yapılamıyor mu? Anneme her sorduğumda farklı zaman dilimleri veriyor. Allah'tan günü belli.Valla burçlar aşırı önemli ve etkili ama misal tüm teraziler aynı özelliklere sahip olamaz, binbir donesi var, detayı var, başka etkiler var haritada. Iyi analiz etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?