E
EU2
Ziyaretçi
oooo essecim sen karşılamıcaksan niye geliimki ben,otururum evimde daa iyi
oıoyy sen ısıtceksınde karsılamammmı hele ogunku gıbı spor gıyın karsılamadan dırek kacırma eylemıne gecebılırım:)):)::asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo essecim sen karşılamıcaksan niye geliimki ben,otururum evimde daa iyi
kk lıları memnun etmek gercekdende cok zor yaw hafta sonu yapdım nıye hafta sonu dendı hafta ıcı yapdım nıye hafta ıcı dedınız bıdahakına 29 subatta yapımda gelın ozaman...
o zaman dahada spor giyiniim ben,dizaltı tayt spor ayakabı falan,tam koşuya çıkmış gibi kaydirigubbakcemile3
sen kaçırabilirsin canım gık demem :) seviorum seni Şeniz
Ablalarım... İlk kez buluşacağım sizlerle o nedenle bilgim yok :)
Fethi Paşa'da piknik mi yapılacak yoksa lokanta da mı oturulacak?
Ona göre ben de bir şeyler getireceğim. gamyoncuiremsu
dımı kk care bıtmez kı:)..4 yılda bir gene buluşuruz karcımhihoyyyt
heh suslen masalım sımdıden :)..o zaman dahada spor giyiniim ben,dizaltı tayt spor ayakabı falan,tam koşuya çıkmış gibi kaydirigubbakcemile3
sen kaçırabilirsin canım gık demem :) seviorum seni Şeniz
yok tatlım self servıs orası canım ...ben zaten gelenlere ozelden numaramı atıyom canım sız fetipaşakapısına gelın ordan self servıse cıkın bızı bulamassan dıye arasın sekercım:)..Ablalarım... İlk kez buluşacağım sizlerle o nedenle bilgim yok :)
ne gıysemkı lennnn o telas sardı sımdık :) dusunım bakım ne gıyım sarı papatyamı olsam yoksa kaktusmu :)))
bi dakka tarih değiştimi yoksam son tarih nedir...
Ablalarım... İlk kez buluşacağım sizlerle o nedenle bilgim yok :)
Kızlar bende ilk defa gideceğim oraya neresinde oturuyorsunuz orada belli bir yer varmı
self servısın yanında olucaz cnaım bılkı en kalabalık en şen şakrak ınsanlarız:)..
ya kızlar bu sefrde benı gorupte bıtlı senmısın demyın bıde bıtlı ıdye cagırmayın ınsanlar bıtlı sanıcaklar :)
allahs enı napmasın emu:)..yapında bende gelem hadın bakam:)..Sevgülü organizatörümüz kar piknik talepleri var, değerlendirmeye alırmısın şekerüm...
Elif ablamlı bir buluşma ve bir bonus klasiği :1closedeyes:
Elif ablamı öpün benim yerime yanaklarını sıkın Şeniz tatlı ablam benim Şeniz