- 18 Mayıs 2007
- 7.731
- 8
- 37
Heyyyyy kavga etmeyin kızlar, herkese yetecek kadar varrrrr...kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ama miniciktiii ilk ben keşfettimm onuuuuuudelikafaduldendelikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyyyyy kavga etmeyin kızlar, herkese yetecek kadar varrrrr...kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ama miniciktiii ilk ben keşfettimm onuuuuuudelikafaduldendelikafadulden
ben bısey anlamdım hangı gun nerde ne zman bulsulcak yaa anladıysam arap olım lannnnnnn bırı bısey desın bak bıtlıyı goremenız karsıamam mıncıklıyamsasınız benı zaten bugun bıde kayboldum otobusle eve gelrıken :)))
ben bısey anlamdım hangı gun nerde ne zman bulsulcak yaa anladıysam arap olım lannnnnnn bırı bısey desın bak bıtlıyı goremenız karsıamam mıncıklıyamsasınız benı zaten bugun bıde kayboldum otobusle eve gelrıken :)))
ah canısı gelmek isterdim ama işte dediğim gibikeşke gelebilseydin, iyi olurdu ama işin önemliymiş.
oğluşlarını öp, k.i.b.
kusura bakma gülüm bir dahaki sefere inşallahaa tamam canım ısın oenmlıymıs ..
..
persembe 1.30 feth pasada olmaadaaa [ı][sıze="2"]senıı bippp[/sıze][/ı]
bende senı bıpppp heheh zaten bugun kayboldum ya ıstanbuldakaybolan tek salak benım galıba :)) otobuste soforu dovcektım en sonund a ama olmadı buyukum dıye
ben elif ablacığımla tanıştım yaaaaaaaaaa :dilcikar::dilcikar: istanbulda bir hafta kalcakmış ama benim hep görme şansım var.......siz şimdilik müsade Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ya neden hafta içi neden saat 1:30... gareziniz mi var bana... hem okul günüm hem de öğlenciyim... gelecek olan arkadaşların içinde çok merak ettiğim kişiler var... bana yapılamaz buu.... küstüm yaa..... :çok üzgünüm:
ya neden hafta içi neden saat 1:30... gareziniz mi var bana... hem okul günüm hem de öğlenciyim... gelecek olan arkadaşların içinde çok merak ettiğim kişiler var... bana yapılamaz buu.... küstüm yaa..... :çok üzgünüm:
canım kızlar tanışmasak bile sö<z hafta sonu burda olursam bir daha yaparız veya bir daha gelişe yaparız tamammı :)Karcığımada emeklerinden dolayı çok tşk ediyorum:)
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:)
ben böle işi öpecem
gidip tıkınayım bari
artık biliyosun dımı feth pasayı yoksa karsılayımmıkaydirigubbakcemile3