KK nn Melei Mod.Elif stanbulda :)..Hadin kzlar bulumaya:

Bahçeşehir miii
Bakırköy yapalım ablam dicem ama bilmiyorum sana kolay olsun amaç eğer bilmiyorsan
Üsküdarda karar alındı üsküdar zor değillll:lepi:

yaww hoşgeldinnn meleğimmmma.s.
Çok mutlu oldum okuyuncaaa:dance:
inşallah Allahdan bir aksilik çıkmazsa misafiri işi erteleyip geliyorum:eek:

bende gelıyorum lennnn bu sefer akablarımıda getırcem lol yanı ayakkabılarımı topuklu topuklu hehehhe neresı burası ya ııb neresı beykozda mı burası hehe eluf abla bıtleırmı sana satıcam bu sefr

pasaklım şaka bir tarafa çalışıyorsun galiba sen
ızin ayarlayamazsın dimi
Elifim kaçmaz yaaa
Ayarlayın kızlar bişeylerrrr
yarına takipdeyim şimdilik iyi gecelerrrr

fetıh pasadakıler artık atıcak bızı aynı yerdemı oturcaz yıne :) bu sefr manzaralı kısmı callım oldumu gunude berırleyın gelıorum lenn dagıtmaya ortalıgı bekle bnı elufum :)) bu arada kar sakın omerdıvenlerı gecen kı gıbı cıkma yanımdan yıne mıletın ıcnde taklıdını yaparım butun herkez guler muhahah

yakınlarda bi yerde buluşmak uyar yada ne biliyim :) birinizle buluşur öle gideriz:) nasıll uyarsa:)

bende gelıyorum lennnn bu sefer akablarımıda getırcem lol yanı ayakkabılarımı topuklu topuklu hehehhe neresı burası ya ııb neresı beykozda mı burası hehe eluf abla bıtleırmı sana satıcam bu sefr

senın o ayakkabıları biip yerım:)

fetıh pasadakıler artık atıcak bızı aynı yerdemı oturcaz yıne :) bu sefr manzaralı kısmı callım oldumu gunude berırleyın gelıorum lenn dagıtmaya ortalıgı bekle bnı elufum :)) bu arada kar sakın omerdıvenlerı gecen kı gıbı cıkma yanımdan yıne mıletın ıcnde taklıdını yaparım butun herkez guler muhahah

cnm bı ust katı varya ordakı tum kenar yerlerı tutsan operım senıı ben uskudardayım ama karı karsılıcam uskudardan bılmeyen olursa onlaa yonlendırme yaparımm bitlii şeyyy:)

deryacım ctesi bile çalışıyorum canım heşke haftasonu olsa da belki ayarladık bişiler yerimseniben

Evet beykoz çok uzak kızlar yer değişebilirse çok iyi olur
Yoksa kociği kandırmak zorunda kalabilirim birde işi çıkarsa yandıkkkkk
Meleğimi görmek istiyorum ŞenizŞenizŞenizŞeniz

uskudarda bulusyoz canım..emınonunde gecıcez avrupa yakasındakıler ıle..

Elif le fotolarda tanışmış olacağız,iyi buluşmalar Başkent ten sevgilerrrrrrrrrra.s:1hug:a.s.:nazar::nazar:
sagol canım ..resımlerı eklıycez:)..
üsküdar fethipaşada olmasına sevindim sizleri görecek ve tanıyacak olmak çok güzel heyecanlandım he şimdiden:sm_cool:
gel tatlıs beklerım:)..
kızlar avşaya gitme durumumuz var bu hafta,olmazsa yada o güne kadar gider dönersek mutlaka gelicem,buluşmaları kaçırmam bilirsin kar :eek:
gel tatlısım beklıcem bılmem ızımden gelıysın sen:)..
kızlar hiç istanbulu bilmyorum ve bahçeşehrdeim
ablıs etme merak senın ucurcam ..:)..
yine mi hafta içi yaaa pooooffff :nazar:
evet canım cunku zamanımız kısıtlı..
pasaklım şaka bir tarafa çalışıyorsun galiba sen
İzin ayarlayamazsın dimi
Elifim kaçmaz yaaa
Ayarlayın kızlar bişeylerrrr
yarına takipdeyim şimdilik iyi gecelerrrr
helal deryacımm :)..ayarlatyın kızlarrrr kacmz bu bulusmaa
yakınlarda bi yerde buluşmak uyar yada ne biliyim :) birinizle buluşur öle gideriz:) nasıll uyarsa:)

heh ablıs emınonunde bulusupda gecıcez zaten..merak etme sen canemm:)..

Elif aßla ßen ßahcesehirde oturdum sana istikametLeri söyLiyim kayßolma diye... kaydirigubbakcemile3
$imdi 76 D ve 76 E taksime gider.
E 57 - Bakırköy
E 58 - mECıdiyeköye gider....

Bunlar ana duraklar yani her tarafa otoßüsü oLan yerler.. ßahcesehirde cafeler var en son ot gißi ßi semtti ama $uan nasıLdır ßilemem....

Kartopummmm ßenim ßelli değiL yinee....Gelebilirsem haber ederim zuzu$$$$$
yerimseniben

uskudarda bulusyoz canım..emınonunde gecıcez avrupa yakasındakıler ıle..

Tamam canımın içi benide alın olur mu telim vardı sende yoksa atarım yine beraber geçerizzzz
karşıyaaaa
bu arada sana bişey dicem amaaa özellllllll:dance::dance:

deryacım ctesi bile çalışıyorum canım heşke haftasonu olsa da belki ayarladık bişiler yerimseniben

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Ufff kısmet hiç belli olmaz belkim bi süpriz olur bi mucizeee:roflol::roflol:
ayyy çok istiymda senide göreyimmmŞeniz
Elifimde varya tadından yenmezdi bu buluşmaa

Selam kızlar, bende gelirim Üsküdara bu sefer.Ama Elifime çok uzak orası ya..Nasıl gelcek kızcaz oraya, eziyet olmasın?

Elif aßla ßen ßahcesehirde oturdum sana istikametLeri söyLiyim kayßolma diye... kaydirigubbakcemile3
$imdi 76 D ve 76 E taksime gider.
E 57 - Bakırköy
E 58 - mECİdiyeköye gider....

Bunlar ana duraklar yani her tarafa otoßüsü oLan yerler.. ßahcesehirde cafeler var en son ot gißi ßi semtti ama $uan nasıLdır ßilemem....

Kartopummmm ßenim ßelli değiL yinee....Gelebilirsem haber ederim zuzu$$$$$
yerimseniben
tamam tatlısım emınonune hangı arac gelıy de bakam sekercım :)..
Tamam canımın içi benide alın olur mu telim vardı sende yoksa atarım yine beraber geçerizzzz
karşıyaaaa
bu arada sana bişey dicem amaaa özellllllll:dance::dance:
olmammı tatlım alırım tabııkıde canım numaranda yok bende canem bıde ne dıycegnı sanırım bılıyom ve bende onu dusundum bısı yapdım :)..
Selam kızlar, bende gelirim Üsküdara bu sefer.Ama Elifime çok uzak orası ya..Nasıl gelcek kızcaz oraya, eziyet olmasın?

tamam setryım gel caenm beklıcem elif emınonune gelıcek canım ordanda uskudar kolay gelısı :)..

X