Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaaaaaaaaaaaa.....beykoz un nesi vardı...........kötükedihüsokızlar kesın yerımız uskudarda eskı mekanda gene tolasıyoz hadın gelın bakam sat 1,30da ordayız elif ıle ..fetıpaşa korusunda olucaz gene kızlarrrrrr
yaaaaaaaaaaaaaaa.....beykoz un nesi vardı...........kötükedihüso
lepi tamam sekercım beklıcem senı caenmm :)..msj atamadım ozelden cok beklemek lazım malum :9..
hiiihhhh MELEĞİM Mİ GELMİŞ İSTANBULAAAAAAAAAAAAAA:dance::dance:Şeniza.s.
ayyyyyy benim misafirim olacak gibi o güne:çok üzgünüm: belirleyin yaw tarihi iptal edeyim ne varsaaa:sm_cool:
Beykoz çok uzak ama kociği kandırayım getirsin bariiiiigamyoncuiremsu
tam tarih yazınnn karım unutma beni hee arada bir hatırlatttta.s.
bende deryacık ile eslik ederim ama fetih pasa olursa derya ve ben icin çok iyi olur belki sevval ve ayibike de gelir aksam solerim ona gore yazarıs buraya kaydirigubbakcemile
Öyle bir imkan varsa (Fethi Paşa'da görüşmek gibi) ben de sizlerle tanışmak isterim, hem de çok. Beykoz çok uzak. Ufaklık der seversiniz beni. :ecrin_bebek: Olur mu?
yaa ertelemem mümkün değil inş bi aksilik çıkmaz canım çok heycan yaptım ya ondan olmaz şimdi:çok üzgünüm:inş öle olur imkan varsa öle olsun olmadı sen ertelersin