Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım ben sen sakin relaks ol biz burdayız... bu arada bu hafta içi değilmi...hakkaten çok ani oldu yaff..ya topıc geyıge cevırmeyın sonra toplayamıyom yaa ..
operımm merak etme canem belkıde aynı gun bulsuruz hehe :)..slm cnm ..
elif ablamızı yerime öp Şeniz
bizde perşembeye buluşuyoruz izmirde artık uzaktan uzağa çınlatırız birbirmizin kulaklarını kaydirigubbakcemile3
izmirden sevgiler a.s.
tamam canım ben sen sakin relaks ol biz burdayız... bu arada bu hafta içi değilmi...hakkaten çok ani oldu yaff..
tamam canım ben sen sakin relaks ol biz burdayız... bu arada bu hafta içi değilmi...hakkaten çok ani oldu yaff..
bu sefer aksilik çıkmassa kaçırmak istemiyyorum yaaa..bide elif ablada varmış..25hazirandada buluşuruzzcnm gelemezsen uzulme bızde bulusma ıcın sebep cok corel ve ferah arkadaslarımız 25 hazıran sonrası ızmır aydından gelıcekler ozaman yıne bulusma olucakk tabı kar pcsı onu delırtmezse:)
bu sefer aksilik çıkmassa kaçırmak istemiyyorum yaaa..bide elif ablada varmış..25hazirandada buluşuruzz
cnm gelemezsen uzulme bızde bulusma ıcın sebep cok corel ve ferah arkadaslarımız 25 hazıran sonrası ızmır aydından gelıcekler ozaman yıne bulusma olucakk tabı kar pcsı onu delırtmezse:)
gün ve yer netleştimi canım..tatlım supersın ama ıdare edım sımdılık :)..
acıl bulusma yapıyoz kızlar kk acıl toplantısı oldu valla :)..