KK nn Melei Mod.Elif stanbulda :)..Hadin kzlar bulumaya:

ya topıc geyıge cevırmeyın sonra toplayamıyom yaa :KK43:..

slm cnm ..
elif ablamızı yerime öp Şeniz
bizde perşembeye buluşuyoruz izmirde artık uzaktan uzağa çınlatırız birbirmizin kulaklarını kaydirigubbakcemile3
izmirden sevgiler a.s.

Gelmeyi çok istiyorum. Ablalarımla tanışayım istiyorum. Burayı çok sevdim.
Ufaklığı dikkate alın :ecrin_bebek: Ağlarım, zırlarım yoksa :)

slm cnm ..
elif ablamızı yerime öp Şeniz
bizde perşembeye buluşuyoruz izmirde artık uzaktan uzağa çınlatırız birbirmizin kulaklarını kaydirigubbakcemile3
izmirden sevgiler a.s.
operımm merak etme canem belkıde aynı gun bulsuruz hehe :)..
tamam canım ben sen sakin relaks ol biz burdayız... bu arada bu hafta içi değilmi...hakkaten çok ani oldu yaff..

ay napım canem yaa evet hafta ıcı olcak cunku tek o gunlerımız var elımızde:)..ama yenı ogrendım bende anca haber verırım herkese yaw :)..

tamam canım ben sen sakin relaks ol biz burdayız... bu arada bu hafta içi değilmi...hakkaten çok ani oldu yaff..

cnm gelemezsen uzulme bızde bulusma ıcın sebep cok corel ve ferah arkadaslarımız 25 hazıran sonrası ızmır aydından gelıcekler ozaman yıne bulusma olucakk tabı kar pcsı onu delırtmezse:)

cnm gelemezsen uzulme bızde bulusma ıcın sebep cok corel ve ferah arkadaslarımız 25 hazıran sonrası ızmır aydından gelıcekler ozaman yıne bulusma olucakk tabı kar pcsı onu delırtmezse:)
bu sefer aksilik çıkmassa kaçırmak istemiyyorum yaaa..bide elif ablada varmış..25hazirandada buluşuruzz:eek:

Çok üzgünüm çoook
bu sefer aksilik çıkmassa kaçırmak istemiyyorum yaaa..bide elif ablada varmış..25hazirandada buluşuruzz:eek:

işte bu hadı kızlar gleıcme dıyenler lıste yapıcazz kar pcsı sorunlu zorlanıyo yukunu hafıfletekk

ahanda burfede burda burfe gideriz değilmi canım...

tatlım supersın ama ıdare edım sımdılık :)..
acıl bulusma yapıyoz kızlar kk acıl toplantısı oldu valla :)..

bu bulusma bıtmeden yenısı hakkında konusmayalım seker :)..pc dayanmıy gzuellgme ne edem canem :9..

gun ve yerımızı ya fetıpaşa korusu olcak yada beykoz ı.b.b. tesıslerı gunde ya carşamba yada perşembe nasıl iş yapmısım vay bee :)..

bende gelicem yaaa....................yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
ay çok sevindimdelikafadulden benide yazın senayda ile mutlaka geliriz bu sefer kaçırmak istemiyorum. ben üsküdarda oturuyorum fethipaşa korusu olursa tabi bizim için daha ii olur aslında karşıdan gelecekler içinde rahat olur diye düşünüyorum fakat beykozada geliriz buluruz herhalde sorun olmaz haftaiçi olmasıda benim için çok ii oldusositososito:enbuyukkk:

heh supersınız işde sadece gelıcem yazın yaw :)..

kızlar bu tesisler fethipaşa ya on basar.............herkeze tavsiye ederim..............üsküdar dan otobüs, minibüs ne isterseniz var................ben beykoz derimmmm:dance:

kızlar uskudardan gelıcekler ben uskudarda oturuyorumm gun yaklassınn tel verırmm bulusur berbaer gıderız ben bılıyorum orayıı anadolu yakası hepınızı gotururum super bıyerrr gelen pısman olmaz:)

kızlar kesın yerımız uskudarda eskı mekanda gene tolasıyoz hadın gelın bakam sat 1,30da ordayız elif ıle ..fetıpaşa korusunda olucaz gene kızlarrrrrr

X