evet yaa olmadı bu.gerçekten herkes dolap dağıtacak şıklık yarışına girecek.gerçekte öyle giyinmeyenler vardır mesela,şıklık için giyinecekler.anlamsız yani.
şimdi canım belli sürede kategori belirlicez sonrada onlara göre o dönemin birincisini belirlicez
dediğin gibi makyaj topiğindeki gibi olcakk
yarışmaya da önümüzdeki hafta çarşamba konu belirleriz
hafta başına kadar resimleri toplarız
ayın 18 inde de anketi açarızz
aslında elbette böyle olmalı...Hem fotoğraflar da bu işi üstlenen kişiye gönderilmeli.En sonda anket açıldığında tüm üyeler adayları görmeli.Öbür türlü heyecan da kalmaz,adil de olmaz.kaydirigubbakcemile5
kesin bisi soyleyin ya tam resim ekliyim diom vazgecionus napıyonuz karar verin
Hem fotoğraflar da bu işi üstlenen kişiye gönderilmeli.En sonda anket açıldığında tüm üyeler adayları görmeli.Öbür türlü heyecan da kalmaz,adil de olmaz.kaydirigubbakcemile5
katılmıyorum .. insanın günü gününü tutmazki bazen insan spor giyinmek ister bazen zarif bir elbise bazen klasik giyinir ben bugün eşofmanla geldim işe mesela yerimseniben ayrıca şık olmak eşittir abiye giyinmek midir veya klasik ? ben spor giyinipte çok zarif sexi ve aynı zamanda şık bayanlarımızı gördüm bügün ne giydin topiğinde
canım bu yarısmayı acan sensin dimi bak sen kafanda 2 secenek belirle oylamaya sun hangisi cok oy alırsa o hafta onda katılım olsun mesela konu olsun yani ben spor giyinen biriyim bana şık gelen sana gelmeyebilir sana gelen bana gelmeyebilir yinede sen blirsin tabi makyaj topiğinde çok düzenli mesela sırada ünlü makyajı var bizimde yarısmanın bir konusu olsun yani öyl şık olacaz die uğraşmayalım şıklık degişir herkese göre cunku
:lepi:alkisalkisalkis[ı]arkadaŞlar o zaman bİz her ay yada hafta bİr konu belİrlİyoruz
katılmak İsteyenler resİmlerİnİ bana gÖnderİyo
bİzde bunun sonunda anket aÇıyoruz olay bu
anlaŞtık mı kabul etmeyen ya da İtİrazı olan herhangİ bİrŞey eklemek İsteyen var mı[/ı]?
[ı]arkadaŞlar o zaman bİz her ay yada hafta bİr konu belİrlİyoruz
anlaŞtık mı kabul etmeyen ya da İtİrazı olan herhangİ bİrŞey eklemek İsteyen var mı[/ı]?
[ı]arkadaŞlar o zaman bİz her ay yada hafta bİr konu belİrlİyoruz
demek istediğim,herkes şıklık yarışına girecek,abartılı olacaklar.günlük hayatta öyle giyinmeseler bile.mesela bakarsın herkes elbise giymiş koymuş,sen spor.koyar mısın resmini? zaten koysan da kazanamazsın.herkes de bunu düşünecek,karmaşa olacak yani.tabi benim görüşüm.
o amaçta olan kişinin de söylediğin tarz elbiseleri tükendiğinde zaten bahsettiğin şeyi yapamaz canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?