- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya belirli bir kategori olsun mesela bir arkadas nişanlıgıyla katılmıs galiba e bende gelinliğimle fotomu gönderirim o zaman kategori olsun seçilsin ve her hafta yada ay bir kategoride secilsin bir konusu olsun yani
en şık gelin demiyorum canım hani belirli bir kural yok ya en sık haliniz deniyor o zaman benim en şık halim gelinliğimle oldugum hal belki bi arkadasta nişan fotosu galiba koymus hani mesela denseki bu hafta konumuz su onunla ilgili giyinin foto gönderin dense
evet yaa olmadı bu.gerçekten herkes dolap dağıtacak şıklık yarışına girecek.gerçekte öyle giyinmeyenler vardır mesela,şıklık için giyinecekler.anlamsız yani.
bence şöyle daha mantıklı ...
ayrı bir topiğe gerek kalmadan..
bugün ne giydin çek te görelim de zaten fotolar yükleniyor ve ister haftalık ,ister aylık kişilerin fotoları burada anket açılıp,oylanabilir..ayrı bir şıklık telaşı olmadan ,ve doğallıktan da fazla uzaklaşmadan ...
yani bugün ne giydin çek te görelim topiğinin aylık yada haftalık şıkı seçilebilir...
şimdi sonuc ne arkadaslar ben makyaj topiği gibi kategori olsun diyorum her hafta bir kategoride yarıs olsun mesela bir hafta spor bir hafta abiye fln
bence şöyle daha mantıklı ...
ayrı bir topiğe gerek kalmadan..
bugün ne giydin çek te görelim de zaten fotolar yükleniyor ve ister haftalık ,ister aylık kişilerin fotoları burada anket açılıp,oylanabilir..ayrı bir şıklık telaşı olmadan ,ve doğallıktan da fazla uzaklaşmadan ...
yani bugün ne giydin çek te görelim topiğinin aylık yada haftalık şıkı seçilebilir...
anket için topik açılacak sadece hafta da yada ayda 1..yarışma için zaten ayrı topik açmak şart
hem bugün ne giydin topiği karışıyo yorumlar atışmalar falan