Bazen konu altinda yapilan yorumlara sasirdigim oluyor.
Tabi konu mantikli ve gercekten cözüm isteyen bir üye tarafindan acilmissa ( Bazen acilan konular insani sasirtmakla kalmiyor resmen soke ediyor, yazanin yasi kac yada psikolojisi nasil bir halde düsüncesine sevkediyor insani)
Bazi insanlarin ego tatmini yaparcasina yorum yazdigina tanik oluyorum, bazilariysa sanirim günün stresini atmak icin ona buna laf atabiliyor hatta bazen asla muhattab olmamam gerektigini düsündügüm saygisizligin dibine vurmus insanlarla bile karsilastim kk de.
Ama yinede bu olumsuzluklara ragmen, karsit görüste olsam bile saygisini yitirmeyen, akli basinda, ne yazdiginin farkinda ve gercekten olaylar karsisinda cok güzel düsünce ve tavsiyeleri olan insanlarda var.
KK yi bu bahsettigim türde ki arkadaslar oldugu icin seviyorum.
Her ortamda olumsuzluklar vardir, önemli olan olumlu yönlerini görmek ve olumsuzluklari iyilestirmeye calismaktir.
çocuğuna düzgün terbiye vermeyen annelerde genelde çocuğa tahammül edemeyenlerden çıkıyor bence
çocuk ağlar patlatır yemek yemez döver
çocuk anne diye kendini yoırtar susbe diye azarlar
sonra başkası laf edince çocuk bu der
Az evvel bana yalancı demiş,ardından da banlanmış.
Yaşım 28 imiş ama 27 diyormuşum :) Ya da 27 imiş ama 28 diyormuşum öyle birşey
Minnakım ben daha her an 26 bile olabilirim öyle bir potansiyelim var
Bazen konu altinda yapilan yorumlara sasirdigim oluyor.
Tabi konu mantikli ve gercekten cözüm isteyen bir üye tarafindan acilmissa ( Bazen acilan konular insani sasirtmakla kalmiyor resmen soke ediyor, yazanin yasi kac yada psikolojisi nasil bir halde düsüncesine sevkediyor insani)
Bazi insanlarin ego tatmini yaparcasina yorum yazdigina tanik oluyorum, bazilariysa sanirim günün stresini atmak icin ona buna laf atabiliyor hatta bazen asla muhattab olmamam gerektigini düsündügüm saygisizligin dibine vurmus insanlarla bile karsilastim kk de.
Ama yinede bu olumsuzluklara ragmen, karsit görüste olsam bile saygisini yitirmeyen, akli basinda, ne yazdiginin farkinda ve gercekten olaylar karsisinda cok güzel düsünce ve tavsiyeleri olan insanlarda var.
KK yi bu bahsettigim türde ki arkadaslar oldugu icin seviyorum.
Her ortamda olumsuzluklar vardir, önemli olan olumlu yönlerini görmek ve olumsuzluklari iyilestirmeye calismaktir.
gerçekten bu kadar önemli bir konuda nasıl yanlış bilgi verirsin derinss çok ayıp
gerçekten bu kadar önemli bir konuda nasıl yanlış bilgi verirsin derinss çok ayıp
O zaman siz neden buradasınız ???
İçine şeytan kaçanlardan biride Derinss
Ya cidden 27yim dediğimi bile hatırlamıyoum çünkü maalesef 28im bariz bir şekilde.
Kaldı ki keşke 17 olsam :)
Niye yanlış bilgi verdim neden o arkadaşı yanılttım nasıl öyle bir terbiyesizlik yaptım hala utanıyorum :18:
Ya cidden 27yim dediğimi bile hatırlamıyoum çünkü maalesef 28im bariz bir şekilde.
Kaldı ki keşke 17 olsam :)
Niye yanlış bilgi verdim neden o arkadaşı yanılttım nasıl öyle bir terbiyesizlik yaptım hala utanıyorum :18:
Benim de weiss var mesela..
Bir konuda feci halde ayrı düşünüyorduk Almanya mı yurtdışı mı onunla ilgili bir konuydu.
Sonra başka bir konuda kesinlikle aynı noktadaydık.
Şaşırdım ama siyah ve beyaz olmadığını insanların bazı noktalarda ayrı düşebileceğini bazı noktalarda ortak düşüncelerde olabileceklerine dair güzel bir örnekti.
Bilmem hatırlar mı?
Ben pek kolay unutmam ,akrebim de
burada kırlı camasırlar ortaya cıkıyor sanırım yavas yavasya kavga cıkacak ya da arkadas olanlar cogalacak bakalım
ne alaka?
okuduğunu anladın mı?
şekil 2a oldun, sobeee
istisnaların varlığını bildiğim için burdayım
tanımlamadaki 'varlıklar' bağlayıcı değil benim için
:)) kavga çıkacağını zannetmem...
İçine şeytan kaçanlardan biride Derinss
bak bende senınle ılgılı bır sey hatırlıyorum bırı sana sen hakıkaten ufurukten prensessın galıba demıstı. ama tartısma mıydı bu bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?