kk neler oluyor bize?

Iste benim yorumlarini begendigim uyelerden biri:) Coktandir gormemistim.

Son düzenleme:

İşte yine aynı anneler yaptıklarını kabul etmeyip kendi evlerinde çocuklarına tanımadıkları özgürlüğü başkasının evinde sonuna kadar sunarak başkalarının hem sinirlerinin hem de evinin harabolmasına sebep oluyorlar.

Az evvel bana yalancı demiş,ardından da banlanmış.
Yaşım 28 imiş ama 27 diyormuşum :) Ya da 27 imiş ama 28 diyormuşum öyle birşey
Minnakım ben daha her an 26 bile olabilirim öyle bir potansiyelim var

gerçekten bu kadar önemli bir konuda nasıl yanlış bilgi verirsin derinss çok ayıp

Empati ve duyarlılıkla yapılan her yorumu alkışlarım bana ters gelse bile ..

Benim de weiss var mesela..
Bir konuda feci halde ayrı düşünüyorduk Almanya mı yurtdışı mı onunla ilgili bir konuydu.
Sonra başka bir konuda kesinlikle aynı noktadaydık.
Şaşırdım ama siyah ve beyaz olmadığını insanların bazı noktalarda ayrı düşebileceğini bazı noktalarda ortak düşüncelerde olabileceklerine dair güzel bir örnekti.
Bilmem hatırlar mı?
Ben pek kolay unutmam ,akrebim de

gerçekten bu kadar önemli bir konuda nasıl yanlış bilgi verirsin derinss çok ayıp

Ya cidden 27yim dediğimi bile hatırlamıyoum çünkü maalesef 28im bariz bir şekilde.
Kaldı ki keşke 17 olsam :)
Niye yanlış bilgi verdim neden o arkadaşı yanılttım nasıl öyle bir terbiyesizlik yaptım hala utanıyorum :18:

burada kırlı camasırlar ortaya cıkıyor sanırım yavas yavas ya kavga cıkacak ya da arkadas olanlar cogalacak bakalım

bak bende senınle ılgılı bır sey hatırlıyorum bırı sana sen hakıkaten ufurukten prensessın galıba demıstı. ama tartısma mıydı bu bılmıyorum

evet bizde Weisle bi konuda ters düşmüştük ama bunu abartmayacak kadar olgun biri..şimdi anlıyoruz artık birbirimizi..tabii burada tartışıp kin tutanlarda var hala,valla anladım bunu bu gece :)

Son düzenleme:
Eskiye özlem her zaman olur.İnsan beyni kötüleri resetliyor nedense.Arabesk bir toplumuz biz.Nostalji seviyoruz.
Ben de iki yıl önce daha aktiftim.O dönem bayram çekilişlerimiz,yarışmalar,anketler falan daha yoğundu.
Kaynaşıyorduk.Bilemiyorum şimdi de vardır belki de.O nedenle daha çok nick tanıyorduk.Tabi bunun istenmeyen tek tarafı
her konuyu geyiğe çevirebiliyor,konulardan şutlanıyorduk
Bir kaç zamandır K.K da konu sahibinin kafasındaki yoruma uymayan yorum yapan arkadaşlara defol git derecesindeki yorumları görünce
rahatsız oluyorum.Yorum yaparken iki kere düşnünür oldum.Zaten kafamızı boşaltmak,günün yorgunluğunu,stresini atmak için ( benim açımdan böyle)
giriyoruz foruma stres topu olmamak için bazen sadece seyirci kalıyorum.

ne alaka?
okuduğunu anladın mı?

şekil 2a oldun, sobeee

istisnaların varlığını bildiğim için burdayım

tanımlamadaki 'varlıklar' bağlayıcı değil benim için

Çok şık ...
Müthiş zekice...
İstisnalar hepimiz için var..
Bağlasa da
Bağlamasa da

Hatirlayamadim derinss ama dogrudur.
Bazi arkadaslarla, bazi konularda zit düsmüslügüm vardir ama derinss denilince, konulara cevaplarin ve bakis acinla hatirlarim seni, aklimda bu yönünle yer etmissin, gercekten cözüm icin konu acan üyelerin, yazdigi yorumu okumasi ve üzerinde düsünmesi gerektigi bir üyesin.
Kadesacim, senle siyah ve beyazi savunuyor olsakta ben asla sana kirilmam kizmam cünkü bilirimki seviyeni yitirmezsin.

bak bende senınle ılgılı bır sey hatırlıyorum bırı sana sen hakıkaten ufurukten prensessın galıba demıstı. ama tartısma mıydı bu bılmıyorum

Evet hatırlıyorum mutluluk konusuydu.
Hanım çok mutsuzdu herkes mutsuzluktan ölsün istiyordu.
Mantıklı birkaç cümle duyunca kreş seviyesinde laf sokma çalışmalarına girdi.
Sonra öyle kaldı bana gerek kalmadı diğer arkadaşlar gereken cevabı verdi.Tartışmadık,üzülüyorum öylelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…