Hadi çocuk sevmemeyi anlarım ama böyle bir şiddeti normalleştirip çocuğa uygulamak beni dehşete düşürmüştü.Çocuk sevmeyen insanlar bence, sanki kendileri yetişkin olarak gelmiş
dünyaya.
O konuya tek yorumum oldu git sevgili edin demiştim galiba konu sahibine .
Hala aklım almıyor 19 yaşında bir kız 5 yaşında bir kıza çantasını gösterir de beğenmediğinde dertlenir.
Şimdi bu dert olamaz mı demeyin bunu bilmek için psikolog olmaya gerek yok.
Normal değil bu.Bunun benimle onunla şununla bununla alakası yok.
Bende seni yanlış yazmıyorsam svdsvd idi galiba, aynı kişiler mi acaba diye epey düşünmüştüm, düşünce tarzlarınızı birbirinize çok benzetiyorum.
Konu sahibi arkadaşım,
zaten muzdarip olduğun durumdakiler zaten konuna koşup gelmişler, kavga var kavga bende koşayım, demişler..Konun tam isabet
Şekil 2a tartışmanın fitili ateşlenmiş
İstisnasız her konuda, konu sahibi gibi üyelerin yorumlarından alıntı yapıp, gerçek hayatlarında diş geçiremedikleri, kavga gürültü ortamı oluşturup, yenilgiye düşüp gelip sanalda ona buna saldıran tipler, egolarını bu alıntı yaptıkları üyelerle kavga çıkarıyorlar..
Kendileri gibi DÜŞÜNMEYENLERE tahammülleri yok, yok ki ne tartışmayı biliyorlar ne de eleştiriyi !!!
.........bu ne?
........ ne demek?
.........de ne demek oluyor?
........bunu nasıl yaparsın?
gibi soru cümleleri kurup, kendilerini çok şey biliyormuş gibi gösterip, bilmediklerini ispatlayarak sadece komedi oluyorlar :)))
bu soru cümleleri ELEŞTİRİ değil, KINAMAKDIR !!!
Eleştiri, yapıcı olursa etkinliğini gösterir, kınama olursa nefret kazanır ve amacına ulaşmaz..
Bu soru cümlelerini kurup, yanlarınada 2-3 tane şakşakçı temin edip, konu sahibini, yaptıkları kınamalarla, daha da çıkmaza sürüklüyorlar, farkında değiller..Tabiki farkında olamazlar çünkü kendileride çözümün ne olduğunu bilmiyorlar, buralara takılıp burdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorlar..Birde 2. üyelik alıp o çok güzel yorumlarını kendileri beğeniyorlar, yakalanıncada elveda
Ha bide, kimin yeni üye kimin eski üye olduğunu anlamak güçtür..Üyeliğini İptal ettiren bir kullanıcı yeni hesap açtığında bu yeni üye olduğu anlamına gelmez :))
Önce kendin gibi düşünmeyene tahammülün olacakki, medeniyette vasat olabilesin, sonra eleştiriyle kınamayı ayırt edeceksinki, iş dedikodudan çıksın, istişareye dönüşsün, sonrada kendinle barışık olup, gerçek hayattaki başarısızlığının hazımsızlığını, sanalda kavga ortamı oluşturup gidermeye çalışmadan, zeki insanlar gibi fikir alışverişinde bulunmayı bileceksin..
Konu sahibi arkadaşım, konundaki analizin tam yerinde olmuş..tebrikler
O konuya tek yorumum oldu git sevgili edin demiştim galiba konu sahibine .
Hala aklım almıyor 19 yaşında bir kız 5 yaşında bir kıza çantasını gösterir de beğenmediğinde dertlenir.
Şimdi bu dert olamaz mı demeyin bunu bilmek için psikolog olmaya gerek yok.
Normal değil bu.Bunun benimle onunla şununla bununla alakası yok.
Çocuk sevmeyen insanlar bence, sanki kendileri yetişkin olarak gelmiş
dünyaya.
Ben çocukları çok severim, "çocuklara tahammül edememe" diye isimlendirilen olay çoğu zaman çocuklarına düzgün terbiye vermekten aciz annelerin kendilerine yöneltilen eleştirileri bertaraf etmek için "çocuktur yapar, eder" argümanının arkasına sığınması olabiliyor.
Birde aramızda içine şeytan kaçan arkadaşlar var onu unutmayalım :))))
Tek tek konuları irdelemek yerine genel olarak ne yapılmalı, nasıl davranılmalı diye ele alsanız konuyu...
Ben çocukları çok severim, "çocuklara tahammül edememe" diye isimlendirilen olay çoğu zaman çocuklarına düzgün terbiye vermekten aciz annelerin kendilerine yöneltilen eleştirileri bertaraf etmek için "çocuktur yapar, eder" argümanının arkasına sığınması olabiliyor.
o konuda bunu anlatmaya çalışmıştım biri panter gibi atladı üstüme..anlama kıtlığın mı var diyerekten...
Çocuk sevmeyen insanlar bence, sanki kendileri yetişkin olarak gelmiş
dünyaya.
Ben,depresyondayım,hayattan tat almıyorum diyenler o yorumu yapmak istiyorum bazen.
Ama kendimi tutuyorum.Tutmasam mı acaba :)
Konu sahibi arkadaşım,
zaten muzdarip olduğun durumdakiler zaten konuna koşup gelmişler, kavga var kavga bende koşayım, demişler..Konun tam isabet
Şekil 2a tartışmanın fitili ateşlenmiş
İstisnasız her konuda, konu sahibi gibi üyelerin yorumlarından alıntı yapıp, gerçek hayatlarında diş geçiremedikleri, kavga gürültü ortamı oluşturup, yenilgiye düşüp gelip sanalda ona buna saldıran tipler, egolarını bu alıntı yaptıkları üyelerle kavga çıkarıyorlar..
Kendileri gibi DÜŞÜNMEYENLERE tahammülleri yok, yok ki ne tartışmayı biliyorlar ne de eleştiriyi !!!
.........bu ne?
........ ne demek?
.........de ne demek oluyor?
........bunu nasıl yaparsın?
gibi soru cümleleri kurup, kendilerini çok şey biliyormuş gibi gösterip, bilmediklerini ispatlayarak sadece komedi oluyorlar :)))
bu soru cümleleri ELEŞTİRİ değil, KINAMAKDIR !!!
Eleştiri, yapıcı olursa etkinliğini gösterir, kınama olursa nefret kazanır ve amacına ulaşmaz..
Bu soru cümlelerini kurup, yanlarınada 2-3 tane şakşakçı temin edip, konu sahibini, yaptıkları kınamalarla, daha da çıkmaza sürüklüyorlar, farkında değiller..Tabiki farkında olamazlar çünkü kendileride çözümün ne olduğunu bilmiyorlar, buralara takılıp burdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorlar..Birde 2. üyelik alıp o çok güzel yorumlarını kendileri beğeniyorlar, yakalanıncada elveda
Ha bide, kimin yeni üye kimin eski üye olduğunu anlamak güçtür..Üyeliğini İptal ettiren bir kullanıcı yeni hesap açtığında bu yeni üye olduğu anlamına gelmez :))
Önce kendin gibi düşünmeyene tahammülün olacakki, medeniyette vasat olabilesin, sonra eleştiriyle kınamayı ayırt edeceksinki, iş dedikodudan çıksın, istişareye dönüşsün, sonrada kendinle barışık olup, gerçek hayattaki başarısızlığının hazımsızlığını, sanalda kavga ortamı oluşturup gidermeye çalışmadan, zeki insanlar gibi fikir alışverişinde bulunmayı bileceksin..
Konu sahibi arkadaşım, konundaki analizin tam yerinde olmuş..tebrikler
o konuda bunu anlatmaya çalışmıştım biri panter gibi atladı üstüme..
anlama kıtlığın mı var diyerekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?