kk neler oluyor bize?

Çocuk sevmeyen insanlar bence, sanki kendileri yetişkin olarak gelmiş
dünyaya.
Hadi çocuk sevmemeyi anlarım ama böyle bir şiddeti normalleştirip çocuğa uygulamak beni dehşete düşürmüştü.
Bu hakkı kendinde görmeyi anlamıyorum işte.
Bu tarz durumların savunması da şu oluyor genelde " Biz ne dayaklar yedik.Psikolojimiz mi bozuldu? İki çimdik, bir tokattan bir şey olmaz."
Aslında sonucu ortada ama anlatamazsın ki...

bu konunun ilk birkaç sayfasını ve son sayfasını okuyup yorum yapıyorum
ilk dikkatimi çeken konu sahibesinin "açtığım konular ve eski üyeler" gibi uzun zamandır kk takipçisi olduğunu açıkça belirtmesine rağmen bu başlığı açtığı nickinin yeni açılmış olup toplamda 5 mesaj/yorum yazmış olmasıdır zaten onlar da bu konuya yazılmış çok aşikar...
kkda her gün yeni konu açılır yorumlar yapılır tartışmalara kadar gider kimi zaman, konu sahibi yargılanır, yerden yere vurulur ya da anlamaya çalışılır destek olunur vs vs...
eski kk yeni kk diye ayırmak yanlış bence çünkü her insan farklıdır
yaşadığı ortam, ailesinden öğrendikleri, toplumda gördükleri, okudukları, gözlemledikleri vs vs... dünyada yaklaşık 7 milyar insan var dersek 7 milyar farklı üslup, kişilik, hatta 7 milyar ayrı dünya var demek
elbette ki ortak noktalar bulabildiğimiz kadar, farklı açılardan da olaylara bakıp yorum yapmamız olası birşey
öncelikle birbirimize saygı duymayı öğrenmemiz gerekiyor, bir soru soruluyor bazı saygı ve edep sınırları aşılmadıkça sorun olmaz ama tabii herkes istediği şekilde istediğini beyan edebilir biz kimse hakkında kesin hüküm veremeyiz
yani soruya gelince, kkda her gün farklı şey oluyor çünkü her gün büyüyen bir site, her gün yeni dünyalar katılıyor aramıza ve çeşitleniyoruz bu kötü mü? bence değil... olaylara nasıl bakarsak öyle görürüz, farklı görüşlerden insanlar demek bizim dünyamıza da yeni ve farklı bakış açısı demek...
tabii bunlar düşüncelerim
saygı ve sevgilerimle sevgili kk üyeleri...

ınsan 5 yasındakı cocuga bu kadar sinirlenır mı yahu? benım resmın daha guzel demıs dıye. desın ne olacak gercekten bır sey dıyemıyorum. ustelık bu kız 19 yasında. sevıyeyı hakıkaten yukseltmek lazım bazı ınsanların

hatırlıyorum o yorumunu, gülmüştüm okuyunca :)))

bazen insanların kendilerine getirilmeye ihtiyaçları oluyor...

Bende seni yanlış yazmıyorsam svdsvd idi galiba, aynı kişiler mi acaba diye epey düşünmüştüm, düşünce tarzlarınızı birbirinize çok benzetiyorum.

Evet ,svdsvd ile genelde aynı düşünüyoruz,bende şaşırıyorum.

Ama bu forumda aynı fikirde olalım veya olmayalım çok akıllı,fikirlerine saygı duyduğum pekçok kadın var.Yazdıklarını her okuduğumda mutlaka üzerine düşünme gereği duyduğum,bana yeni ufuklar açan çok kadın var burda.

Son düzenleme:

O zaman siz neden buradasınız ???

Ben,depresyondayım,hayattan tat almıyorum diyenler o yorumu yapmak istiyorum bazen.
Ama kendimi tutuyorum.Tutmasam mı acaba :)

dünyaya.

Ben çocukları çok severim, "çocuklara tahammül edememe" diye isimlendirilen olay çoğu zaman çocuklarına düzgün terbiye vermekten aciz annelerin kendilerine yöneltilen eleştirileri bertaraf etmek için "çocuktur yapar, eder" argümanının arkasına sığınması olabiliyor.

o konuda bunu anlatmaya çalışmıştım biri panter gibi atladı üstüme..

anlama kıtlığın mı var diyerekten...

Birde aramızda içine şeytan kaçan arkadaşlar var onu unutmayalım :))))

Az evvel bana yalancı demiş,ardından da banlanmış.
Yaşım 28 imiş ama 27 diyormuşum :) Ya da 27 imiş ama 28 diyormuşum öyle birşey
Minnakım ben daha her an 26 bile olabilirim öyle bir potansiyelim var

Tek tek konuları irdelemek yerine genel olarak ne yapılmalı, nasıl davranılmalı diye ele alsanız konuyu...

sanırım bu uyarı bu konuya itafendi, 19 ve 5 yaşındaki kuzenler konusu:26:

Son düzenleme:

çocuğuna düzgün terbiye vermeyen annelerde genelde çocuğa tahammül edemeyenlerden çıkıyor bence
çocuk ağlar patlatır yemek yemez döver
çocuk anne diye kendini yoırtar susbe diye azarlar
sonra başkası laf edince çocuk bu der

dünyaya.

Ben çocukları çok severim, "çocuklara tahammül edememe" diye isimlendirilen olay çoğu zaman çocuklarına düzgün terbiye vermekten aciz annelerin kendilerine yöneltilen eleştirileri bertaraf etmek için "çocuktur yapar, eder" argümanının arkasına sığınmasına karşı geliştirilen bir tepki olabiliyor.

Ben,depresyondayım,hayattan tat almıyorum diyenler o yorumu yapmak istiyorum bazen.
Ama kendimi tutuyorum.Tutmasam mı acaba :)

Hiç tutma, kadınların canı sıkılıyorsa ya hayatında biri yoktur yada cidden Allah korusun ciddi bir sıkıntısı yoktur.
Sorun yaratmakta çok yetenekliyiz malum

Ne tuhaftır ki siz kendiniz gibi düşünmeyenlere pek
tahammül göstermiyorsunuz!
Kavga var koşup gidelim diye düşünen daha çok sizsiniz bence, zaten kavgaya
hazırlıklı gelmişsiniz.

Bazen konu altinda yapilan yorumlara sasirdigim oluyor.
Tabi konu mantikli ve gercekten cözüm isteyen bir üye tarafindan acilmissa ( Bazen acilan konular insani sasirtmakla kalmiyor resmen soke ediyor, yazanin yasi kac yada psikolojisi nasil bir halde düsüncesine sevkediyor insani)
Bazi insanlarin ego tatmini yaparcasina yorum yazdigina tanik oluyorum, bazilariysa sanirim günün stresini atmak icin ona buna laf atabiliyor hatta bazen asla muhattab olmamam gerektigini düsündügüm saygisizligin dibine vurmus insanlarla bile karsilastim kk de.
Ama yinede bu olumsuzluklara ragmen, karsit görüste olsam bile saygisini yitirmeyen, akli basinda, ne yazdiginin farkinda ve gercekten olaylar karsisinda cok güzel düsünce ve tavsiyeleri olan insanlarda var.
KK yi bu bahsettigim türde ki arkadaslar oldugu icin seviyorum.
Her ortamda olumsuzluklar vardir, önemli olan olumlu yönlerini görmek ve olumsuzluklari iyilestirmeye calismaktir.

o konuda bunu anlatmaya çalışmıştım biri panter gibi atladı üstüme..

anlama kıtlığın mı var diyerekten...

İşte ona şok oldum, ama onu koruyanlara daha çok şok oldum. Neyse Allah'tan konu kapanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…