Ben en son 5 yaşındaki çocukla ilgili açılan konudan sonra soğudum biraz. Bu aralar yorum beğenmekle yetiniyorum genelllikle.
Kocadan, görümceden, eltiden, anadan, babadan, kardeşten sonra bir sabinin çekiştirilmesine gönlüm razı gelmedi.
Anladım ki çoğu kişi buraya çözüm için değil pohpohlanmak için geliyor, o zaman git yakın bir arkadaşınla sohbet et, gıybetin iki kişi arasında kalır hiç olmazsa...
Bir de sinir harbi ile açılıyor çoğu konu o zaman konu sahibi karşıt görüşü kesinlikle kabul etmiyor. Aradan biraz zaman geçince belki mantıklı gelecek ama sinir harbi ile kabul etmiyor...
Sen banada sert çıkışmıştın konu açtığımda.İlk tanışmamız öyle olmuştu.
Ama iyiki sert yazmışsın,toparlanmıştım.
İyi ki varsın kadesa.
hala aklım almıyor 5 yaşındaki çocuk için yazılan kelimeler.
Ben en son 5 yaşındaki çocukla ilgili açılan konudan sonra soğudum biraz. Bu aralar yorum beğenmekle yetiniyorum genelllikle.
Kocadan, görümceden, eltiden, anadan, babadan, kardeşten sonra bir sabinin çekiştirilmesine gönlüm razı gelmedi.
Anladım ki çoğu kişi buraya çözüm için değil pohpohlanmak için geliyor, o zaman git yakın bir arkadaşınla sohbet et, gıybetin iki kişi arasında kalır hiç olmazsa...
Bir de sinir harbi ile açılıyor çoğu konu o zaman konu sahibi karşıt görüşü kesinlikle kabul etmiyor. Aradan biraz zaman geçince belki mantıklı gelecek ama sinir harbi ile kabul etmiyor...
evet o konuyu hatırlıyorum ve gerçekten "pes artık" dediğim zamanlardan birisiydi...çok istedim uzuuun uzun bişeyler yazayım ama vaktim yoktu yapamamıştım... garip bir şeklide kendimi sorumlu hissediyorum böyle konularda (eğitimcilik içgüdüsü sanırım) en çok 19 yaşındaki bir genç kızın bakış açışı ve "aaa evet bazı çocuklar gerçekten çok şımarık oluyorlar" türü yorumlara haripsemiştim...
hangı konu bu ben okumamısım sanırım
3-3=0 yapiyor bu da neutral oluyor haliyle...buradan KK nin cok yönlü üyesinin oldugunu cikarabilir miyiz ?
begendigim cok arkadasim var.. Bunlardan birisi parkon. Müthis bir hafizasi var kim kimdir hangi konuyu yazmistir hic unutmuyor...Yazilarida cok mantikli...
kapandı canım.sanırım bir kaç sayfa gerilerden bulabilirsin
sadece 19 yaşındaki değil
aklı başında kadınlardanda aynı yorumu duydum çoğu kez
hatta ağlayan çocuktan nefret ederim diyeni bile okudum burda değil
ama çok var bu tarz insanlar dayanamayıp cevap yazdım
hatunun biri aaa dayanamam ben öyle şeye kolunu çekerim ağzınada patlatırım şimaramaz gibi bir yorum yaptı
Buna benzer bir şey hatırlıyorum.
"Misafir çocuğunu kenara çek, etini bük. Bir daha yerinden bile kalkmaz" diye çare (!) üretmişti bir üye.
Üstüne gururla eklemişti "Ben denedim, şimdi sesi çıkmıyor. Koltuklarım kurtuldu." gibi bir şeydi.Okuyunca önce böylesonra da böyle olmuştum.
sadece 19 yaşındaki değil
aklı başında kadınlardanda aynı yorumu duydum çoğu kez
hatta ağlayan çocuktan nefret ederim diyeni bile okudum burda değil
ama çok var bu tarz insanlar dayanamayıp cevap yazdım
hatunun biri aaa dayanamam ben öyle şeye kolunu çekerim ağzınada patlatırım şimaramaz gibi bir yorum yaptı
Çocuk sevmeyen insanlar bence, sanki kendileri yetişkin olarak gelmiş
dünyaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?