kk neler oluyor bize?

hala aklım almıyor 5 yaşındaki çocuk için yazılan kelimeler.

Sen banada sert çıkışmıştın konu açtığımda.İlk tanışmamız öyle olmuştu.

Ama iyiki sert yazmışsın,toparlanmıştım.

İyi ki varsın kadesa.

Bende seni yanlış yazmıyorsam svdsvd idi galiba, aynı kişiler mi acaba diye epey düşünmüştüm, düşünce tarzlarınızı birbirinize çok benzetiyorum.

Sadece ilk yorumu okudum.Kaç sayfa olmuş geri kalan hiç bir yorumu okumadım.
Neler oluyor bize denmiş..Kendi fikrimce artık o tarz yorum yapanların üyelerin gerçekten ama gerçekten bazı konulara tahammüleri olmadığını düşünüyorum.Bunlardan biri de benim.Benim tek farkım konuyu okuyup yorum yapmamak sadece.Yoksa yazsam gerçekten kırıcı konusmaktan korkuyorum.Üzmekten korkuyorum can havliyle derdini anlatmaya çalışan karşımdakini.Yahu öyle başlıklar açılyor ki iyice abartılıyor artık.Gün be gün problemin gelişimini,seyrini ayrı ayrı baslık acarak anlatılıyor... Her tartısma,gelişme,ayrılık,kavga,barışma için ayrı konu açmakta nedir? Valla insanlara gına getirtiyor ve ters cevap veriyorsun ister istemez.

Misal;
Üye'nin başlıklarının girizgahı(hiç değişmiyor net.)
( ilk başlık açılır)Kızlar bilmemkaç yıllık bi ilişkim var 2 aydır şöyle böyleyiz.....)
(2 gün sonra 2. başlık patlar)Kızlar geçen gün açtıgım konudan bilenler bilir bilmem kaç yıllık bir ilişkim var..........)
(3 gün sonra yineden) Kızlar bi cevap vermediniz bende yeni konu açmak istedim.Erkek arkadasımla bilmem kaç yıldır birlikteyiz......(burdada konuya taptaze giriş yapıp iyice etüt etmemizi sağlıyor olayı)

Allahaskınıza böyle ard arda açılan an be an yasadıklarını bize anlatan başlıklara insan ciddiye alıp yorum yapmak ister mi ?? Zorla oku demıyoruz, okuma ya da cevap yazma diyenler olacaktır.Oyle olmuyor işte.Bu konudan gerçekten rahatsız oldum ki site yönetimine üyelere konu açma kotası getirsinler diye bir öneride bile bulunmayı düşündüm(fazlasıyla saçma olabilir fikrim).Başlık kirliliğinden başka hiçbir şey değil.Üye ortalaması 300binin üzerinde sanırım kk'nın.Hadı hepsi değil 20bini hergün böyle başlık açsa veritabanı diye bişey kalmaz sanırım.

Velhasıl neler oluyor'un cevaplarından,belki de sebeplerinden birtanesi de yazdıklarım kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Bu düşüncemi de herhangi bir polemik yaratıp tartışmak için yapmıyorum.Sadece rahatsızlığımı dile getirdim.

not:x üye diye yazdığım sensin benim hatta onlar..Kim diye tekile indirgemiyorum.Alınganlığa gereği yok.
İyi geceler.

O Konuyu okudum ama yorum yapmadım.
Yapmak istemedim.

o konu bambaşkaydı zaten...ama unutamadığım tek bir yorum var..bir üye ""buraya anneler dadanmış" diye bir ifade kullanmıştı..ben çok üzülmüştüm..

evet o konuyu hatırlıyorum ve gerçekten "pes artık" dediğim zamanlardan birisiydi...çok istedim uzuuun uzun bişeyler yazayım ama vaktim yoktu yapamamıştım... garip bir şeklide kendimi sorumlu hissediyorum böyle konularda (eğitimcilik içgüdüsü sanırım) en çok 19 yaşındaki bir genç kızın bakış açışı ve "aaa evet bazı çocuklar gerçekten çok şımarık oluyorlar" türü yorumları garipsemiştim...

Son düzenleme:

sadece 19 yaşındaki değil
aklı başında kadınlardanda aynı yorumu duydum çoğu kez
hatta ağlayan çocuktan nefret ederim diyeni bile okudum burda değil
ama çok var bu tarz insanlar dayanamayıp cevap yazdım
hatunun biri aaa dayanamam ben öyle şeye kolunu çekerim ağzınada patlatırım şimaramaz gibi bir yorum yaptı

Ben normalde kin tutmam. Bu 3'u uslubu cok fazla bozan kisilerdi. Ne gercekte ne sanalda tartismam zaten onlarla yorum yaptiklari zaman da uzak dururum. Parkon'u ben de severim:)

KK'nin bana katkisi su oldu; taktigim cogu seyin yersiz oldugunu gosterdi. Su fake konular insani bunaltsa da , iyi ki acilmis KK. Elestirdigim noktalari olsa da bu kadar kadinin toplandigi yerde normaldir diyorum. Kurunun yaninda yasta yaniyor bazen.

O konuya tek yorumum oldu git sevgili edin demiştim galiba konu sahibine .
Hala aklım almıyor 19 yaşında bir kız 5 yaşında bir kıza çantasını gösterir de beğenmediğinde dertlenir.
Şimdi bu dert olamaz mı demeyin bunu bilmek için psikolog olmaya gerek yok.
Normal değil bu.Bunun benimle onunla şununla bununla alakası yok.

buldum okuyacagım sımdı

Birde aramızda içine şeytan kaçan arkadaşlar var onu unutmayalım :))))

Buna benzer bir şey hatırlıyorum.
"Misafir çocuğunu kenara çek, etini bük. Bir daha yerinden bile kalkmaz" diye çare (!) üretmişti bir üye.
Üstüne gururla eklemişti "Ben denedim, şimdi sesi çıkmıyor. Koltuklarım kurtuldu." gibi bir şeydi.Okuyunca önce böyle sonra da böyle olmuştum.

Çocuk sevmeyen insanlar bence, sanki kendileri yetişkin olarak gelmiş
dünyaya.

insan gerçekten inanamıyor...

ben özellikle bu tür konularda önce yermekten ciddi bir şekilde açıklama yaparak, anlatarak yaklaşmaya çalışıyorum...19 yaşında bazı şeyler henüz öğretilmemiş, ya da öğrenememiş bir genç kız belki bakış açısını değiştirir...ama aklı başında olması gereken (beklenen) kadınlar abuk subuk şeyler yazınca insanın iki laf edesi geliyor cidden...

bu arada konuyu sonra okumadım akıbetini bilmiyorum :))

Konu sahibi arkadaşım,
zaten muzdarip olduğun durumdakiler zaten konuna koşup gelmişler, kavga var kavga bende koşayım, demişler..Konun tam isabet
Şekil 2a tartışmanın fitili ateşlenmiş
İstisnasız her konuda, konu sahibi gibi üyelerin yorumlarından alıntı yapıp, gerçek hayatlarında diş geçiremedikleri, kavga gürültü ortamı oluşturup, yenilgiye düşüp gelip sanalda ona buna saldıran tipler, egolarını bu alıntı yaptıkları üyelerle kavga çıkarıyorlar..
Kendileri gibi DÜŞÜNMEYENLERE tahammülleri yok, yok ki ne tartışmayı biliyorlar ne de eleştiriyi !!!
.........bu ne?
........ ne demek?
.........de ne demek oluyor?
........bunu nasıl yaparsın?
gibi soru cümleleri kurup, kendilerini çok şey biliyormuş gibi gösterip, bilmediklerini ispatlayarak sadece komedi oluyorlar :)))
bu soru cümleleri ELEŞTİRİ değil, KINAMAKDIR !!!
Eleştiri, yapıcı olursa etkinliğini gösterir, kınama olursa nefret kazanır ve amacına ulaşmaz..
Bu soru cümlelerini kurup, yanlarınada 2-3 tane şakşakçı temin edip, konu sahibini, yaptıkları kınamalarla, daha da çıkmaza sürüklüyorlar, farkında değiller..Tabiki farkında olamazlar çünkü kendileride çözümün ne olduğunu bilmiyorlar, buralara takılıp burdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorlar..Birde 2. üyelik alıp o çok güzel yorumlarını kendileri beğeniyorlar, yakalanıncada elveda

Ha bide, kimin yeni üye kimin eski üye olduğunu anlamak güçtür..Üyeliğini İptal ettiren bir kullanıcı yeni hesap açtığında bu yeni üye olduğu anlamına gelmez :))

Önce kendin gibi düşünmeyene tahammülün olacakki, medeniyette vasat olabilesin, sonra eleştiriyle kınamayı ayırt edeceksinki, iş dedikodudan çıksın, istişareye dönüşsün, sonrada kendinle barışık olup, gerçek hayattaki başarısızlığının hazımsızlığını, sanalda kavga ortamı oluşturup gidermeye çalışmadan, zeki insanlar gibi fikir alışverişinde bulunmayı bileceksin..

Konu sahibi arkadaşım, konundaki analizin tam yerinde olmuş..tebrikler

Çocuk sevmeyen insanlar bence, sanki kendileri yetişkin olarak gelmiş
dünyaya.

çocuk o çocukluğuyla güzel zaten.ne yalan söyleyeyim bana da büyümüşte küçülmüş gibi olan çocuklar garip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…