kadınlar kulübünde artık kim ne hakkında başlık açarsa açsın yardımcı olmak yerine elestirmeyi seçer olduk. kendi hesabımdaki konularıma bakıpta yorum yapacağınız için burdan yazmayı seçtim. oruçtan dolayı mı anlayamıyorum ama birbirimizi kırmaktan üzüntüsünü derdini daha çok yapmaktan korkmadan karşı çıkıyoruz eleştiriyoruz. bir şey başımıza gelmeden ne olacağını anlamıyoruz. oysa biz kadınların birbirine hep destek olması hatalarını bile üslubuyla incitmeden söylemesi gerekmez mi? biz asillik simgesi gibi değil miyiz? bu konumu bile eleştirenler olacaktır eminim. kk eskiden böyle değildi. son zamanlarda gittikçe birbirimizi eleştirip üyeler arasında kavga çıkarır olduk. ve kestirip atmak diyede bir şey yok kavgayı uzatıyoruz hatta baska üyelerin kavgasına bile dahil oluyoruz. inanın bu durum artık beni çok rahatsız ediyor. belki aranızda benim gibi düsünenler vardır. kk eskiden ilk açtığım siteyken artık çok fazla soğudum kadınlar kulübünden sırf bu kavgalar yüzünden gereksiz kırıcı eleştiriler yüzünden.
Eskiyen üyeler yapıyoruz bunu değil mi?
Ortaya konuşursanız sorunlarınıza çözüm bulamazsınız.Sizi özellikle rahatsız eden bir konu olduysa yazarsanız ,onun üzerinden konuşulur.
bence yeni katılanlarda da çok var bu durum. [COLOR="#FF0000"çünkü burda nasıl konuşulacağını bilmiyorlar][/COLOR]. eskisi yenisi hep yapanlar var
bir derdim vara takılmak zorunda değilsin ki, kk da bir derdim vardan ibaret değil, yani bunu burdan soğumana gerek yok anlamında söylüyorum, bi ara bende aylarca hayatın içinden kısmına hiç tıklamadım ama bir sürü başka başlık var, oraları hep okudum yorumda yazdım
Ben tartışmayı fitilleyeyim ozaman.
Burda nasıl konuşulacağına siz mi karar vereceksiniz.
evet canım
Bir kere yaptığınız iş samimiyetsiz.
Bir üyeliğiniz var ama yenisini açıyorsunuz neden ona buna atıp tutmak için?
Bu durumda siz nasıl bir üye oluyorsunuz acaba ?
Buyrun aynı konuyu açın gerçek üyeleğinizden yaptığınız samimiyetsiz ve korkak bir davranış.
Ne yapalım hepimizi üçer beşer üyelik alıp ona buna atıp tutalım mı ?
sanırım bu başlık kapanacak, site üyeleri hakkında farazi konuşmak yasak diye biliyorum, yanlış biliyorda olabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?