kadınlar kulübünde artık kim ne hakkında başlık açarsa açsın yardımcı olmak yerine elestirmeyi seçer olduk. kendi hesabımdaki konularıma bakıpta yorum yapacağınız için burdan yazmayı seçtim. oruçtan dolayı mı anlayamıyorum ama birbirimizi kırmaktan üzüntüsünü derdini daha çok yapmaktan korkmadan karşı çıkıyoruz eleştiriyoruz. bir şey başımıza gelmeden ne olacağını anlamıyoruz. oysa biz kadınların birbirine hep destek olması hatalarını bile üslubuyla incitmeden söylemesi gerekmez mi? biz asillik simgesi gibi değil miyiz? bu konumu bile eleştirenler olacaktır eminim. kk eskiden böyle değildi. son zamanlarda gittikçe birbirimizi eleştirip üyeler arasında kavga çıkarır olduk. ve kestirip atmak diyede bir şey yok kavgayı uzatıyoruz hatta baska üyelerin kavgasına bile dahil oluyoruz. inanın bu durum artık beni çok rahatsız ediyor. belki aranızda benim gibi düsünenler vardır. kk eskiden ilk açtığım siteyken artık çok fazla soğudum kadınlar kulübünden sırf bu kavgalar yüzünden gereksiz kırıcı eleştiriler yüzünden.