• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Kart sahibi olanlar ve olmayanlar...

Konu yine sohbete, yine alakasız yere geldi.
Pardon ama ben hiçbir yerde neden kart var, neden reklam var vs demedim.
Diyen vatandaş 2. mesajından sonra kayboldu farkındaysanız.

Benim yazdıklarımla ne alakası var yazdıklarınızın ?
anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az derler hacercim buyrunnnnnnnnn

walla ben okudum okudum bişey anlamadım
kırmızıyım ama anlayışım kıt sanırım
ne yazılsa derdim o değil demişsin hacer
derdin hava atan 1-2 kendini bilmez ya da geyik niyetine konuşan kişi mi
ama yöneticiler de başöğretmen gibi aaa arkadaşlarınıza hava atmayın bakiim
diye milletin peşinde gezemezler ki
yoksa bu da mı değildi konu
offff walla anlamadım

Son düzenleme:
amannnnnnn
hayırlı olsun güle güle kullanın kartlarınız arkadaşlar zemuszemus
isteyen bana atabilir havasınıheç problem değil hihoyyyt

amannnnnnn
hayırlı olsun güle güle kullanın kartlarınız arkadaşlar zemuszemus
isteyen bana atabilir havasınıheç problem değil hihoyyyt

ayneen böceemm ekleyem;

hiç uğraşamam ben daha yeni farkediyorum ya böle kk kart sahiplerinin pembe olduğunu dah eşil ne anlamaya gelii pembe de logolular heeç benim ilgimi çekmiyor valla açıkçası.
art niyet aramadıkça karşındakinden kimse sana artislik taslamaz taslayanlarda zaten senin bu artisliği kaldırabileceğin kadar samimi olduğun kişilerdir.

o ona laf söylemiş takılmış sen bunu görmüşsün üzerine alınmışsın tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misalişakkıdı

bu kadar takıntı kırılganlık iyi değil

ay dedim ya ben anlamamışım işte
kıtım diyorum
bu da yorumsuz!!
anlayabilmek durumunda mıyım hacer?

ilarzum heykeli dikilecek kadınsın vesselam
öperim bebeğim

Bu nasıl bi muhabbet böyle anlamadım doğrusu..ısteyen kartı alır cebine koyar,istemeyen almaz düz devam eder..isteyen rahatsız olduğunda kapatır KK yı istemeyen 24 saat başında oturur..Hava atan da olur atmayan da..binlerce üye var sitede..buda binlerce çeşit insan demek..Kart sahibi olmayan bazı arkadaşlar bunu bi kompleks ve inat haline dönüştürmüşler,çok ilginç geröekten..Bu kartın hiçbir ayrıcalığıda olmasa ben sırf cüzdanımda gezdirmek için 50 tl bile veririm..Destek olmak için...Bayılıyorum bu siteye..ınternet benim çin KK dan ibaret gibi bişey..Çünkü 50 sitede arayıp da belkide bulamıycağım yüzlerce konu tek bi sitede var..ayrıca her sıkıntıyı,hastalığı,sevinci,zevki ve sayamıycağım yüzlerce deneyimi birebir yaşayanlardan dinleyip,son derece akışkan bir biçimde sohbetlerin yapıldığı eşsiz bi kadın portalı burası..Ya sev,ya terket!! olay budur..Ha unutmadan ,yönetim zaten haksız olarak verdiği ceza puanları için başka bir topikte ,haksız ceza alan üyelerden resmen özürdiledi..Haksızlık yaptıklarını,fevri davrandıklarını,haketmeyen kişilere ceza verdiğini belirtti uzun uzun yazısında..Buda kapak olur heralde..

Anlamadığım tek bir şey var. Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyup da cevap verin.

Ben ya da başka biri hangi mesajında yönetim haksız yere ceza verdi dedik ???
Kime ne için kapak bulmaya çalışıyorsunuz ?
Neden birilerini kırarak egolarınızı tatmin etmeye çalışıyorsunuz ?
Bu kadar sevdiğiniz sitedeki insanlar bu kadar mı önemsiz sizin için ?
Kim KK kart alanların HEPSİNİ suçlu ilan etti ?
Kim birilerini suçladı ?

Neden konunun sadece sonradan sorun çıkmasını engellemek için ÖNERİ amaçlı açıldığını farketmiyorsunuz ?
Neden insanları birbirinden bağımsız olarak anlamaya çalışmıyorsunuz ?

Şu anda bana ters, kırıcı cevap verenlerin hepsi ; aslında kızdıkları şeyi yapıyorlar.
Birkaç kişi yüzünden, herkesi arada kaynatıyorlar.
Şimdi ister herkes birbirine kapak arasın, ister herkes birbirini kırsın, ister herkes kart sahibi olsun.
İnanın ki umrumda değil.
Öneri için açtığım konu, nerelere kadar geldi...
Kırıldım...

Canım ben bazı üyeler dedim ve bazıların içinde sen yoksun inanki..Sen haksız yere ceza almadığını düşünebilirsin ama ben düşünmüştüm ve o özrü üstüme alınmıştım,çokda hoş bir davranıştı..Ayrıca neyin egosunu tatmin edicem?? Burası bi Kadın portalı ve yazışıp duruyoruz işte..Rahatsız olan eyvallah der..Napalım yani...Sıte adamın sitesi..Ne isterse yapar..işine geliyosa derse napıcaksın..Kırılsan nolucak yani..binlerce üye var..her biri ayrı bi mevzuya kırılsa düşünsene halimiz nolur..Burası devlet dairesi değilki..Biraz rahat olun lütfen..Bu kadar büyütülücek bi konu değil..Cezada aldık,mesajlarımızda silindi,konularımızda kapatıldı,siteden de uzaklaştırıldık ama bak yine burdayız paşa paşa...bu kadar geniş ağlı bi ortamda elbet hatalar olucaktır..onlarıda görmeyiverelim nolucak dimi..

kimse kimseyi üzmek için burda değil
ne sen kırıl nede bir başkası kırılsın üzülsün
görmediğimiz bir yerdeyiz görmeden el yordamıyla yol ararken
bazen birşeyleri devirebiliyoruz
bu kimin hatası kimsenin değil

hamile bölümündekiler yazmasın ben hamileyim diye
kalamayanlar var çünkü
zayıf olanlar demesin zayıfım diye
şişmanlar var çünkü
okumuşlar eğitim durumunu yazmasın
okuyamayanlar var içimizde çünkü

oakadar çok şeyi silmemiz ve dikkat etmemiz gereken şey varki hayatta
eğer bunları düşünecek olursak
herkes ağzına bir mühür vurmalı tüm sitelerde kapatılmalı
üç maymunu oynayamıyorsak
duygularımıza gem vuramıyorsak
kırmamız ve kırılmamız heran için oluşuyor
sebep yer mekan gözetmiyor
lütfen hepimiz sakin olup paylaşımlarımıza devam edelim
:enbuyukkk:

bir kendini bilmez çıktı konuyu allak bullak edip gitti olay hacere patladı..hacercim gerçekten anlamak isteyen ne anlatmak istediğini anladı keza bende anladım ama bu düsüncelerine katılmıyorum bu samimiyetten ve sakalasmadan ortaya çıkan bir durum bence cinselliğin böle olmasıda iyi oldu saçma sapan insanlar gelmiyor baskada bi kısıtlama yok zaten sitede....

hacercim zaten cinsellik üyelerin yorumuna kapalıydı yani herhangi bir hakkımız yoktu ki bu anlamda..
şimdi kartı alanlara ayrıcalık yapılmış oldu..
adsl gibi düşün;daha fazla para daha fazla hizmet..
ayrıcada arkadaşlara katılıyorum;kırılsak ne olur kırılmasak ne olur.biz varız diye bu sitede olay olmadığı gibi yokluğumuzdada kıyamet kopmayacak..işine gelmeyen alır başını gider.kimse bulunmaz hint kumaşı değil.buna bende dahilim.
sakın yanlış anlama..benim cevabım;konunun açılmasını dört gözle bekleyenlere..
benim cevabım kendini akıllı sanıp kenarda izlemeye alanlara..
benim cevabım kuş beyinlilere..
ve tekrarlıyorum;maşa olarak kullanılıyor bu konu..
kızım sana diyorum gelinim sen anla
şakkıdı

Sonuçta cinsellik bölümü kapalı iken de kimsenin kaybedilmiş bir hakkı yoktu kaldıki şuanda olduğunu düşünmüyorum hatta cinsellik bölümüne sadece kartı olanların yazması çok yerli yerinde olmuş bence şahsen bay olsam ve bir çok bayanın cinsellik üzerine sohbet ettiği bir bölüme girip ortalığı karıştırmak adına ortaya mevzu atarmıydım evet atardım ve tepkilerine bakıp bol bolda gülerdim açıkçası öncelikle bu engellenmiş oldu.

Sonuçta sadece o bölüme mesaj yazılamıyor ama okunabiliyor mesaj yazmayınca konuya ortak olunmamış gibi hissetmeye de gerek yok. Sanırım konularda okunmasa idi herhalde kızılca kıyamet kopacaktı:roflol:

Diğer bir durumda efendim kartı olan hava atıyormuş filan yapmayın Allah aşkına ya bu kadar içli olmayalım canlar.

Sonuçta her mesajda kötü içerik butonu var tıklar moderatöre bildirirsin olmadı pm atarsın velhasıl gerekli uyarı yapılır.

Yanlız kartların yurtdışına gönderilememisi kötü olmuş sonuçta isteyipte alamayanlar var. Bunun için de zaten çözüm aranıyormuş.

Evli olmadığım için bebek yapmayla işim yok şu anda :roflol:
Tatil işlerini de ben değil babam planlar, zaten tatil beldesinde yaşıyoruz.
Almayı düşünüyorum, ama sadece cüzdanımda duracak o kadar.
Şu anda ona 14 TL verecek kadar bile durumum yok, mezun olmanın böyle züğürt bir tarafı varmış malesef :delphin:

benim bebeğim var.
tatil konusunda da evet yardımı olacak ancak ileride..
benimde cüzdanımda duruyor..
şu an durumun yoktur ama ileride mutlaka olur.ozaman alırsın sende..

Back