KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

nasıl yakalanmam ev boş çocukların biri yok biride uyuyodu
işten geldi jeyyar jeyyar bakıyodu sonrasını hatırlamıyommmm
:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

vay canım vayy
evde calıs gel topıkde tukkanca calıs bırde kocanın jeyyar bakıslarına dayanama orda calıs
eeee kuru kuru calıs hangısınden maas alıyon anam yok
karın tokluguna goturuyon valla:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben tarıfelendırecem artıkın ay hepsını
bakıcı parası temızlıkcı ascı derken parasını vermeyene ıs yok ay yeter valla belese hızmetcılıkten bıktımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
en pahalı meslek ev hanımlıgı ama kurus yok ayol ne bu boyle demı ama
hadı hatunlar ayaklanak greve gıdek:lepi::lepi::lepi::lepi:

ümit ustamıııııııııı
zuhaahahaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
anam evim küçük diyon o adamı evin neresine sığdırcannnn
benim tanıdıklarım çok ben sana oktay ustayı yada derya baykalın cemal ustasını gönderirirmmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol

sen gece hiç geyikhaneyi ziyeret etmmemişsin belli oluyooo
kapıda nuri alço bekliyo gelene gidene gazoz içiriyo

sen zahmet etme tatlım zaten hesaplamışlar evhanımnın maaaşı yıllık 20 bin ytl tutuyomuşşş
düşün adamın bana 11 yılda ne kadar borcu birikmişşş

kıs anam o kadar parayı bulunca umıt ustayı alırda dot metrekare evde hala oturmaya devam edermıyım ben delumusun sen ayol:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok anam zıyaret etmedın bana ters oyle seyler allah muhafaza kolla dotu durumlarını hıc sevmem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben masum masum topıklerımde takılır sonra cıkar kocısımı yaparım nurı alcommmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::kedi::kedi::kedi:
ay cızgımden cıkardınız benı valla konusturuyonuz yaaa gıder ayak

sen zahmet etme tatlım zaten hesaplamışlar evhanımnın maaaşı yıllık 20 bin ytl tutuyomuşşş
düşün adamın bana 11 yılda ne kadar borcu birikmişşş

ne demek seker ne zahmetı ben zatı hesapladım kocıse ılettım maas yoksa yemek ıs cocuklarda yok dedım.sadece sey beles dedım:roflol::roflol::roflolda parayla olursa ahlaksızlık olmasın dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oooooo senın alacagın cok anam ben daha 7 sene olacak temmuzda masaallah sana seker
alda tukkanı genıslet barı ıslerı buyutursun:roflol::roflol::roflol:

ben artık kaçıyorum yoksa kk kadın sığınma evine gitmek zorunda kalcam
işleri halledeyim uğrarım yine,zeyniyenin bana temizlikçi ayarlıyacağı yok gidip kendim yapayım işlerimi

işleri halledeyim uğrarım yine,zeyniyenin bana temizlikçi ayarlıyacağı yok gidip kendim yapayım işlerimi

ok canım benım kolay gelsın sana bende bırazdan kacacagım ortalıgı toplayımda dus falan alacagım kas ojeler derken accık bakımlı olam demı gezmeye gıdıyom nede olsa
hadı bebekım kolay gelsın sanada
yok kıs dur daha accık toplasın ganımetıde alır canım benım merak etme sena.sa.sa.s

temizlikçi elimde afrikalı olarak var beğenmiyosunuzzz
daha ne ediyimmmm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

arka sayfada resmi olan örgücü varyaaa
al onu bacımmmm
accık temizlik yapıp hareket etsinnn
tüm gün oturuyo zatennn

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

vereliniortak vereliniortak vereliniortak anlaştık

yanlız bütün gün oturup örgü örerse geri gönderirim ona göre sengözlerimebaksanab

vereliniortak vereliniortak vereliniortak anlaştık

yanlız bütün gün oturup örgü örerse geri gönderirim ona göre sengözlerimebaksanab

örsün kız ne güzel işte başınıza çorap bile örer ooo
çok marifetli adammmm
ama sen ona
sen var temizlik yapmak dee
o anlarr merak etmeeee

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
eee ecrin ceylin anlat bakalım
napıyon ne ediyon habire okuyosun hiç yazmıyon muhabbete kaltılsana accıkkk

Merhaba kıslaaa ben geldim. Ama çok kalamıcam. Gesmee gidiyos bis. Arkadaşın bebek mevlidi var onaa gidiyos. Çok öpüyorum hepinisiiii...

miniğim ,,ecrincimmmmm
gidin bakalım bırakın beni buralarda yapayalnızzzzzzzzzzz
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
minik tatlumm hayırlı yolculuklarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…