KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

sevvalcik

minnakk davşanımmmm
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
4.698
4
44
nihayet ruhsat alabildim ve kk kahvehanesini hizmetinize açtımmmm
çocuklarınızı eşlerinize, kaynananıza ,annenize bırakın hemen gelin kafanıza göre kahvehanede takılalımmmm
açılışa özel bugün çaylar şirketten ama yarın ücret ne olur bilemem:jeyyar::jeyyar:

hayırlıolsun bacımm ilk müşterin benim galiba boş gelmeyeyim dedimm)))))))))))))

hoşgeldin kamilecim geç hemen bi masa bul kendineee ayakta kalma çay mı kahvemi içersin istersen nargilede varrr

ok canım sağol kahve falıda bakılıyor mu acaba
sewalcim senin rüyayıda öğrenemedik bacım yaa

benim rüya biraz enteresan canım
rüyamda sen ben ve minik bizim burda buluşuyoruz siz düğüne gelmişsinizz
okey oynamaya başlıyoruz
ama bir türlü efsunun da gelmesini istesemde onu bulamıyorum
sizin yüzlerinizide ayan beyan görüyorum rüyamdaaaa
kk pikniği varmış daha sonra oraya siz gidiyosunuz beni almıyolar biletim yok diye çok üzülüyorummmm

hayırdır inş canım :Saruboceq:ya gerçekten enterasanmış helede sensiz piknik olurmu yaakaydirigubbakcemile5
bilet sormaları bile hata demi canımmlmaz:

kamilem sana 3 vakte kadar yol görünüyoooo
fazla kk da kaldın diye kocişin ananın evine postalıcak galiba
yol kısacık hanii annenin evi yakınyaa o bakımdan şeyettimmm
birde adağın var tüm kk ya yemek yedircem demişsinde adağını yapmamışsınnnn
şimdilik bu kadar dileğinde kabul olcak hatırlatmadan geçmiyeyimmmm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağolasın canımma.s.a.s.a.s.ama şu kocşin anne evine göndermesi değilde şekercim yol yarın selda bağcanın konseri varmış manavgatta eşimle gitmeyi düşünüyoruzz yol o yoldur kıyamaz kocişim:asigim:göndermez benisırnaşık şey

Hayırlı olsun topicin şeker. Şimdi çıkmam lazım ama vakit buldukça girmeye çalışırım... a.s. opuyorumnanaktan

kedijiğimmm müjde hayırlı bi haber var sana herşey yoluna giriyo 3 günmü desem 3 saatmi desem beklediğin şey gerçekleşiyo
birde deve gördüm fincanda sana deve yüküyle bişeyler geliyooooo
yalnızzzzzz iki kişi var seni kaynatıyo dikkat et onlaraaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…