KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

kızlar kısır günü
doğum günü
altın günü
söz
nişan düğün
kına
hertürlü organizasyonu
kahvehanemde yapabilirsinizzzzzz

Canım geçmişi bi okuyum dediydim. Sonra fransız kalmayalım konulara demi. Bakalım ne kaynatmışlar ben yokken dedim. Baya güzel kaynatmışsınız... :jeyyar: Gazoz içenler, ev işlerini ve bilumum işleri maaşa bağlayanlar falan... :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bi de börek olsa şöyle kıymalı patatesli

çevremde gün yapan da yok ki bende gireyim de gezeyim azcık kaydirigubbakcemile3

benim de iyi fal baktığım söylenir.. kapatın bakiiim sizin için ne görcem.. hem bak sizi tanımıyom. eğer tutarsa hakketten ben bu işi biliyom diycem zemuszemus
eee kahveleri kim yapıyooo

benim de iyi fal baktığım söylenir.. kapatın bakiiim sizin için ne görcem.. hem bak sizi tanımıyom. eğer tutarsa hakketten ben bu işi biliyom diycem zemuszemus
eee kahveleri kim yapıyooo

kahveyi yapar fincanı koyarım akşam bak kaydirigubbakcemile3
falıma bakarsın olur mu yerimseniben

kahveyi yapar fincanı koyarım akşam bak kaydirigubbakcemile3
falıma bakarsın olur mu yerimseniben

akşama kadar kurur.. doğru çıkamaaaz sonra.. ben fincanı açarken dilek tuturuyorum .. onu anlayamam sonra
içildikten sonra bakmam lazım.. sen gelince bakarım ben sanakaydirigubbakcemile5

şevvalim sen kahvemi açtın kıııııııkaydirigubbakcemile3

anaaaaaa yazlıktayım die haberim olmuyo birşeyden:umursamaz:
bak ama nasıl yakaladım lülülülülülü

falda varmış hade yapında bir kahve içip çeviriverem

sevvalcik sana 3 vakte kadar bi yol gürnüyokaydirigubbakcemile3.. ama sen birine gitmek istemiyon.. yakın zamandada ev içi bir gerginlik yaşamışsınız. biraz üzülmüşsün ama şimdi daha iyisin.. seni anlamayan birileri var.. ben onları klava: bunların haricinde başka bi sıkıntın varsanki hayırdır.. biraz stresli gördüm seni

hoşgeldin kız lahanam dün nihayet belediye ruhsat verdi bende kahve açtımmmm
hemen bi masaya geç oturrrrr

anaaaaaaaaaaaaaaaa
sen nesin bacım yaaaaaaaaaaa
içimmim okuyoonnnnn
nerden anladın bunlarıııııııııııııııı
:uhm::uhm::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…