- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağlıyorum bak mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
:teselli: zanuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm sen ağlama dayanamam bak bende ağlıcem haaa senağlama senağlama senağlama senağlama
noliyyy looooooooooo
melek neden ağlıyooo
sen nedennn onu ağlatıyonnnn
biri bana açıklaaasın zabukkkkkkkkkkkkkk
beynetkin fi minnine
ne demek söylemiyo bana mafoldumben mafoldumben
kız sen ona :mymeka:
ama söyleeeee mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
meraktan uyuyamam sonra kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
noliyyy looooooooooo
melek neden ağlıyooo
sen nedennn onu ağlatıyonnnn
biri bana açıklaaasın zabukkkkkkkkkkkkkk
beynetkin fi minnine
ne demek söylemiyo bana mafoldumben mafoldumben
kız sen ona :mymeka:
lahana çabukkk söyle üzme benim meleğimiiiiiiiiiiiiiklava:klava:
ya sülemem dedim yaaaaaaaaa :sm_cool:
ben ağlatmıyom küüü kendüsü ağliy
ne şikayet ediyon kız bak gelirsem klava:
sülemicem işte hııııhhh:dilcikar:
meleğim senin için google amcama soriyim o alimdir her konudan anlar dedim ama sonuç bu çıktııııı:sm_confused::sm_confused:
Melek(kız çocuğu) Anneleri Kulübü - Sayfa 2197 - Kadınlar Kulübü ...lahanabebek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) · lahanabebek lahanabebek isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline). beynetkin fi minnine ...
www.kadinlarkulubu.com/.../215020-melekkiz-cocugu-anneleri-kulubu-2197.html - Önbellek - Benzer
meleğim senin için google amcama soriyim o alimdir her konudan anlar dedim ama sonuç bu çıktııııı:sm_confused::sm_confused:
Melek(kız çocuğu) Anneleri Kulübü - Sayfa 2197 - Kadınlar Kulübü ...lahanabebek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) · lahanabebek lahanabebek isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline). beynetkin fi minnine ...
www.kadinlarkulubu.com/.../215020-melekkiz-cocugu-anneleri-kulubu-2197.html - Önbellek - Benzer
demekkü baa savaş açtınız pekü öleyse dutmayın nan benüüü :tomato: :tomato: :mymeka: klava: klava: klava: klava:
demekkü baa savaş açtınız pekü öleyse dutmayın nan benüüü :tomato: :tomato: :mymeka: klava: klava: klava: klava:
lahanaa senin için topik açcam bunun anlamını bilene ödül olarak repp vericemmmmm
bende aradım aynısı çıktı :kedi: :kedi:
aşkolsun lahanammmm
attığın domateslerrr safra taşlarıma geldiiii
taşlarım düşcek şimdiiiiiiiiiii
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
sana bi sır vereyimmi melekkk
bu gacının facebook hesabındada yazıyoo bu şeyyy
ama bende merak ettüm şimdikkkkk
lahanaa senin için topik açcam bunun anlamını bilene ödül olarak repp vericemmmmm
ara ara belkide bulursun kaydirigubbakcemile3
anam ne istiyon işte operasyonsuz kurtarıyom seni :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: güleyrum halunuza katula katula :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aç laa aç eğer bulursan benden de saa kocaman rep ahanda buraya yazdım