KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

kaynatmışsınız kızlar maşallah
zeyniyecim dönmüşsün çayları da demlemişsin mis gibi, ellerine sağlık
selected geçmiş olsun , bende senin gibi dün gece adet oldum, bugün ayakta durmaya halim yok valla
kardelen geçmiş olsun sanada canım

herkesin kandili mübarek olsun, ecrinceylin hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua et olur mu rabbim nasip etsin bizlere de bebiş

Allah herkesin hakkında hayırlı olan neyse onu versin
mutluluk, huzur, bereket, sağlık dolu bi ömür sizlerin olsun inşallah

selected geçmiş olsun , bende senin gibi dün gece adet oldum, bugün ayakta durmaya halim yok valla

herkesin kandili mübarek olsun, ecrinceylin hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua et olur mu rabbim nasip etsin bizlere de bebiş

selam melekcimm nasılsın görüşmeyeli öpüyorum seniiii

[B]TÜRK KADINININ GÖREVLERİ!
Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır.

Mevcudiyetinin yegane temeli budur.

Kocan en kıymetli hazinendir.

Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir.

Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.

Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.

Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimal de olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir.

Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey asil Türk kadını, işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır.

Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir.

İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır. [/B]

Gidiyodum bu mesajı görünce gülme krizine tutuldum. En güzeli de son cümle bence... Bayıldımmm...

Melek .!.:

Canım Rabbim bebiş isteyen herkese nasibetsin inşaallah. Etmem mi canım benim... Ne kadarlık evlisin canım sen? Benim de hemen olmadı. Prensesim beni 1 sene bekletti. 1 sene de ben korunmuştum. evliliğimizin 3. yılı biticek eylül ayında ben anca bebeğimi kucağıma alıcam. Beklemek zordur biliyorum ama ümitsizliğe kapılmamak gerek. Şeniz Rabbim hakkında hayırlısını versin...

selam melekcimm nasılsın görüşmeyeli öpüyorum seniiii

çok şükür Allah'a yaşayıp gidiyoruz işte, adet oldum onun halsizliği hastalığı kafamçokkarıştı
12 gün sonra tatile çıkıcak olmanın heyecanı derken delikafadulden idare ediyoruz çok şükür
sen nasılsın? keyfin yerindedir inşallah a.s.

Gidiyodum bu mesajı görünce gülme krizine tutuldum. En güzeli de son cümle bence... Bayıldımmm...

Canım Rabbim bebiş isteyen herkese nasibetsin inşaallah. Etmem mi canım benim... Ne kadarlık evlisin canım sen? Benim de hemen olmadı. Prensesim beni 1 sene bekletti. 1 sene de ben korunmuştum. evliliğimizin 3. yılı biticek eylül ayında ben anca bebeğimi kucağıma alıcam. Beklemek zordur biliyorum ama ümitsizliğe kapılmamak gerek. Şeniz Rabbim hakkında hayırlısını versin...

benim daha 14 ay olcak evleneli, henüz acelem yok da inşallah rabbim nasip eder
senin de bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günü göstersin rabbim inşallah

çok şükür Allah'a yaşayıp gidiyoruz işte, adet oldum onun halsizliği hastalığı kafamçokkarıştı
12 gün sonra tatile çıkıcak olmanın heyecanı derken delikafadulden idare ediyoruz çok şükür
sen nasılsın? keyfin yerindedir inşallah a.s.

oo tatil haaaaaaaaa
benim yerimede tatil yappp
bende iyiiyim bugünnn
karar aldım bugün sadece kendime ayırcammm
ne olursa olsun kimseyle ilgilenmiycemmmmmmmm

benim daha 14 ay olcak evleneli, henüz acelem yok da inşallah rabbim nasip eder
senin de bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günü göstersin rabbim inşallah

Amin canım. ınşaallah sana da buradan müjdeyi vermeyi nasibetsin. Ben çok stres yapmıştım kendime. Bekleme sürecinde çok yıprattım kendimi. Depresyondaydım resmen. Benim bekleyecek vaktim yoktu çünkü 3 tane ilacım var benim, 2 tanesini bebek düşündüğüm için doktor önerisiyle bırakmıştım. 1 tanesi de sadece ağrılarım içindi. Ama 6 ay falan ilacın etkisi geçecek diye bekledim ve korundum bu dönemde. 1 sene de olmadı. Rahatsızlığım olduğu için sabrım kalmamıştı. Zor günlerdi. Çok şükür meleğim daha fazla bekletmedi.

geçmiş olsun canım farenjit boğaz enfeksiyonu canımm acil şifalarrra.s.a.s.a.s.
seninde hayırlı olsun canım geçmiş olsun acil şifalarrr sancına ada çayı iyi gelir canımm bende özel günümdeyim sancıların yoğunluğunu dün atlattım bugün daha iyiyim
iyi geldi valla emeğine yüreğine sağlık..opuyorumnanaktan

Canım bu halinde uğraşma hazır bişiler yok mu evde? Yada yakında bakkal falan varsa bisküvi kek falan al. Hazır kurabiye falan da oluyo. O ağrıyı bilirim. İnsanın eli ayağı kesiliyo sanki.
2 tane 500mg lık ağrı kesici içtim bide etrafı toparlayım mama yapayım telaşından en son kendime geldiğimde hafif bi ağrım kalmıştı.. tabiki sizlerin dualrıda iyi geldi.. çok sağolun.. yok bugün rezil olmuştum herkese..opuyorumnanaktan

günaydınnn kızlar hepinize mutlu günler...
selected geçmiş olsn canmm
bende dr dan gelm kızlar 1 haftayı geçti faranjt kbb ye gttm kronik faranjt dedi aranzda olan var mı faranjtt :KK43:(((
çok sağol tatlım..
bende bu ay 2si biarada durumu olduğundan çok fena karın ağrım oldu. zaten normalde adet günüm ağrılı geçer bide ishal....çok şükür ishalim düzeldi. adet sancımda sökülene kadar beni biraz zorladı ama iyiyim şimdi..
sanada çok geçmiş olsun tatlım. ne yalan söyliim ilk kez sende duydum böyle hastalığı.. oyüzden bilgim yok tatlım.. çok geçmiş olsun
opuyorumnanaktan

kandil_tebrigi.jpg

günaydın hayırlı kandiller

Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için.. regaib kandiliniz mübarek olsun.

vaaaaayyyy bende millet nerelerde diyorum burayamı kaçtınız yakaladım heyyyy alsanıza içeri bu sıcakta kapıyıda kapatmışlar huuuu ben geldimmmm

cay-kahve-meme-kanseri-risk-aklandi.jpg
çay,kahve isteyenlere ve yanında da günün anlam ve önemine yakışır kandil simitlerimiz afiyet olsunn
kandil_simidi.jpg

vaaaaayyyy bende millet nerelerde diyorum burayamı kaçtınız yakaladım heyyyy alsanıza içeri bu sıcakta kapıyıda kapatmışlar huuuu ben geldimmmm
tühh yakalandık desen başaka kapıya mı bakıyorsun şekercim bizim kapımız açık
hadi gir şekercim nazı bıraktabuyrunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X