KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

:1shok: :1shok: :1shok: kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı anaaaaaaaaaa millet azutmuş ar damarları çatlamış bea kafamçokkarıştı meryemi okudumda azönce midem bulandıkafamçokkarıştı

neyse canişkolar ben artık yemek yapcem hepünüzü kocaman kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz benü özleyin anacım byyyyyyyyyyy

bende konunun tamamını değil ama başını okudum, yemişsin bi halt, kalkıp burda ne soruyon madem
Allah insanlara akıl fikir versin
sonumuz iyi değil bu gidişle

:1shok: :1shok: :1shok: kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı anaaaaaaaaaa millet azutmuş ar damarları çatlamış bea kafamçokkarıştı meryemi okudumda azönce midem bulandıkafamçokkarıştı

neyse canişkolar ben artık yemek yapcem hepünüzü kocaman kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz benü özleyin anacım byyyyyyyyyyy

bende konunun tamamını değil ama başını okudum, yemişsin bi halt, kalkıp burda ne soruyon madem
Allah insanlara akıl fikir versin
sonumuz iyi değil bu gidişle

bunlar normal artık hergün bir abimiz kendine nick alıp kk yı ziyeret ediyooo
ilginç bi konu buluyooo
herkesi peşinden koşturuyooooo

ben geldiiiim kızllaaarrrr...
hepinizin KANDİLİ MUBAREK OLSUUUUN

aaa kimse yoooook:sm_confused:

eyü akşamlarrrrrrrrrr
nerdesünüz kıııı
kahvem bomboş kalmışşşşşşşşşşş
hadi ilk gelene kahve içircemmmmmmmmmm

ohhh ohhhhh bidaha öp beniiiiiiiiii
dur bende seni öpemmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sen iste yetr kiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

eee chiler tanıtsana bacım kendini kk da yenisin galibaaa
önce ben tanıtem kendimi
29 yaşında iki kız anasıyım
10 yıllık evliyimm
bursada yaşıyorum vede aslendee bursalıyım

X