KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

günaydııın kızlar..
ben bugün biraz rahatsızım çok fena karnım ağrıyo.. afedersiniz dün geceden beri ishalim karnım ağrıyo + sabah adet oldum onun karın ağrısı ölüyorum yani şuan..

sevalcim ben papatya çayımı alıp kaçıyorumm. belki yumuşatır içim azcck..

herkeze günaydın nasılsınız?
oo servis başlamış bile çayla simit vazgeçilmez ikili sağolasın kamilecim

günaydııın kızlar..
ben bugün biraz rahatsızım çok fena karnım ağrıyo.. afedersiniz dün geceden beri ishalim karnım ağrıyo + sabah adet oldum onun karın ağrısı ölüyorum yani şuan..

sevalcim ben papatya çayımı alıp kaçıyorumm. belki yumuşatır içim azcck..

Geçmiş olsun canım. Ilık su falan iç rahatlatır biraz. Yat dinlen kendini yoracak bişi yapma bu gün.

sağol canım.. yorma kendini diyosun ama kızlar gelcek bugün dünden haber verdiler ikramlık yapmam lazım.. ama nasıl.. bende bilmiyom..

3 aylar hepimize hayırlı olsun...
aslında akşam oruca kalkıp karşılamak çok sevapmış..

günaydınnn kızlar hepinize mutlu günler...
selected geçmiş olsn canmm
bende dr dan gelm kızlar 1 haftayı geçti faranjt kbb ye gttm kronik faranjt dedi aranzda olan var mı faranjtt :KK43:(((

sağol canım.. yorma kendini diyosun ama kızlar gelcek bugün dünden haber verdiler ikramlık yapmam lazım.. ama nasıl.. bende bilmiyom..

Canım bu halinde uğraşma hazır bişiler yok mu evde? Yada yakında bakkal falan varsa bisküvi kek falan al. Hazır kurabiye falan da oluyo. O ağrıyı bilirim. İnsanın eli ayağı kesiliyo sanki.

oyyy oyyyy ne çok misafirim gelmişş böylee hoşgeldiniz canlarr buyrun sabah çaylarınızz geldiiiii

bende dr dan gelm kızlar 1 haftayı geçti faranjt kbb ye gttm kronik faranjt dedi aranzda olan var mı faranjtt :KK43:(((
geçmiş olsun canım farenjit boğaz enfeksiyonu canımm acil şifalarrra.s.a.s.a.s.
günaydın canlarımmmm
günaydın datluluarımmmmmmmmmmmm
hepiciğinize günaydınnnnnnnn
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannaber nasılsın yerimseniben
3 aylar hepimize hayırlı olsun...
aslında akşam oruca kalkıp karşılamak çok sevapmış..
seninde hayırlı olsun canım geçmiş olsun acil şifalarrr sancına ada çayı iyi gelir canımm bende özel günümdeyim sancıların yoğunluğunu dün atlattım bugün daha iyiyim
illede_adacayi.JPG

Çok geçmişolsun canım. Senin için netten buldum.

Kronik Farenjit ' in Tedavisi:
Kronik farenjit için tedavi uzun sürer.Tedavide niçin kronik farenjit olunduğu araştırılır.Kronik farenjit e sebep olan etkenlerden uzak durulmalıdır. Farenjit adaçayı, hatmi, ve papatya çayı içilmesi azda olsa rahatlatıcı özeliklere sahiptir. Kronik farenjitin tedavisi oldukça zordur. Hastanın bazı durumlara dikkat etmesi gerekmektedir. Ancak yine de kronik farenjit çoğu zaman tam olarak ortadan kaldırılamaz. Tedaviyi belirlemek için kronik farenjiti ortaya çıkaran başka bir faktör olup olmadığına bakılmalıdır. Eğer bulunursa önce onun tedavisi gerekir.

Muzmin Farenjit insanda bir anda oluşmuyor belli süreç içerinsinde oluşmaktadır, tedaviside uzun süreli geçmektedir hastalık kendisini 45-50 günde tekrarlayabilir.

Farenjit için Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar;

- Uykusuz kalmamak , yorgun düşülmemeli.

- Yatmadan ağız gargarasıyla temizlik yapmak dişleri fırcalayarak agızda bakteri oluşturacak yemek artıklarını siş aralıklarından temizlemek.

- Gece uyuduğunuz odada kalorifer varsa, odayı mutlaka nemlendirin, kalorifer peteğine su askısı takın, odanın nemli durmasını sağlayın.

- Sigara ve alkol almamak , Koyu çay ve kahveden ve asitli içecekler den kaçınmak.

- Tozlu yerlerde ve kirli havada bulunmamak

- Aşırı sıcak ve soğuk gıda almamak , Bol Baharatlı, acı yemeklerden ve Kabuklu bogazı tarhiş edici yiyeceklerden kacınmak

- Üşümemeye çalışmak

- Bol, bol sıvı alın, terli iken korunmaya dikkat edin.

- Alerjiye neden olan faktörlerden uzak kalmak , hangi maddeye karşı alerjiniz olduğunuzu mutlaka öğrenin, alerjinin arttığı dönemlerde, faranjitin azması muhtemel, bu nedenle alerjinizi kontrol altında tutun.

- Vitamin gereksinimlerini karşılamak , özellikle c vitamin.

- Ağız yoluyla değil burundan nefes almak, cünkü agız direk olarak ortam daki tozu ve bakterileri bogaza göndermekte, burun ise toz ları süzer ve soludugumuz havayı nemlendirerek cigerlerimize göndermekte.

- Boğazı temizlemeye çalışmamak

Farenjit tedavisine başlanırken ilk önce hastanın "boğaz Kültürü" alınıyor , bu kültür sayesinde hastalığın mikrobik olup olmadığı belirlenir.

Canlarım ben artık kaçıyorum. Sabah kalkınca 5 tane hurma yedim onunla duruyorum. Karnım acıktı kahvaltı yapayım artık...

Bu arada herkesin kandilini de şimdiden kutlarım. Bol bol dua edin. 3 ayların ilk günü bu gün, Rabbim kabul eder inşaallah. Benim kızım için de dua ederseniz sevinirim. Ben de sizler için edicem şekerler. Hepinizi öptüm. ışlerimi toparlıyım birazdan gelirim yanınıza... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
[B]TÜRK KADINININ GÖREVLERİ!
Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır.

Mevcudiyetinin yegane temeli budur.

Kocan en kıymetli hazinendir.

Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir.

Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.

Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.

Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimal de olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir.

Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey asil Türk kadını, işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır.

Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir.

İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır. [/B]

X