- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydııın kızlar..
ben bugün biraz rahatsızım çok fena karnım ağrıyo.. afedersiniz dün geceden beri ishalim karnım ağrıyo + sabah adet oldum onun karın ağrısı ölüyorum yani şuan..
sevalcim ben papatya çayımı alıp kaçıyorumm. belki yumuşatır içim azcck..
sağol canım.. yorma kendini diyosun ama kızlar gelcek bugün dünden haber verdiler ikramlık yapmam lazım.. ama nasıl.. bende bilmiyom..
günaydın canlarımmmm
günaydın datluluarımmmmmmmmmmmm
hepiciğinize günaydınnnnnnnn
geçmiş olsun canım farenjit boğaz enfeksiyonu canımm acil şifalarrra.s.a.s.a.s.günaydınnn kızlar hepinize mutlu günler...
selected geçmiş olsn canmm
bende dr dan gelm kızlar 1 haftayı geçti faranjt kbb ye gttm kronik faranjt dedi aranzda olan var mı faranjtt (((
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannaber nasılsın yerimsenibengünaydın canlarımmmm
günaydın datluluarımmmmmmmmmmmm
hepiciğinize günaydınnnnnnnn
seninde hayırlı olsun canım geçmiş olsun acil şifalarrr sancına ada çayı iyi gelir canımm bende özel günümdeyim sancıların yoğunluğunu dün atlattım bugün daha iyiyim3 aylar hepimize hayırlı olsun...
aslında akşam oruca kalkıp karşılamak çok sevapmış..
günaydınnn kızlar hepinize mutlu günler...
selected geçmiş olsn canmm
bende dr dan gelm kızlar 1 haftayı geçti faranjt kbb ye gttm kronik faranjt dedi aranzda olan var mı faranjtt (((
ayyyy canmmm bu bilgiler için çok teşk edermmm çok mutlu oldm sağol canmm