ne güzel düşünüyon canım harikasın
olaylara pozitif bakmak herzaman için kendimize faydası vardır değilmi
kaydirigubbakcemile3bende sımdı okey cevırek dıyodum
hoşgeldiniz hanımlarrrr
buyrun masaya geçin ne içersinizzzz
kızlarrrr kızlarrrrr
biraz pozitif bakınnnn olaylaraaa
ben yaklaşık 11 yıldır evliyim ve evlendiğim günden beri eşimi sadece geceden geceye bikaç saat görüyorum 16 saat işte oluyo allahıma şükrediyorumm
bi işi var işten eve evden işe gidip geliyooo
tamam zor bişey belki tüm evin sorumluluğuda bende evin erkeğide kadınında benim amaaa
yinede halime hamd olsunnnnnn
ya hayırsız bir eşim olsaydıııı
evlendiğim zaman bende melek gibi düşünüyodum ama zaman ve yaşananlar insanın bakış açısını değiştiriyoooo
teşekkür ederim tatlımmmmşevvalcık bayıldım yorumlarına canımcım tebrık ederım senı...
Doğru söylüyosun canım ama, insan arada böyle patlamalar yaşıyo. Ben eşimi hep özlüyorum. Çünkü birlikte hiç vakit geçiremiyoruz. Çünkü gününün yarıdan çoğu işte, geri kalan yanı da uykuda geçiyor. Valla Melek arkadaşımın yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Planladığın hiçbir şeyi yapamamak çok üzücü. Ama onun bir tesellisi var. Pazarları hafta tatili var sonuçta. Belki haftaya yapabilir planladıkları şeyleri. Bizim hiçbir şansımız yok... benneyaptımki
ne oluyor burda
canımcım hoşgeldın ...ne oluyor burda
butun gun alısverıs yapdım bıttım ben kayve ıcınde cok teşekkurler canımcım yarın akşam gorusuz gene sevgıyle mutlu geceler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaneee herkes uyudumuuu bakimm nerdesinizzzzz
Sevvalcik; yedik içtik gözden düştük kaydirigubbakcemile3
Dondurma harikaydı. Teşekkürler a.s.
Hesabı söle de, ödeyip gideyim kaydirigubbakcemile3
Uykum geldi mirmirmirmir