KK Kadnlar Kahvehanesi.. ay-Kahve imek isteyen, Okey oynamak isteyen buyursun

çok şükür tabi işten eve gidip gelen bi eşim var
ama bugün çok kızdım bütün gün ağladım sinirimden Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ama bugün çok kızdım bütün gün ağladım sinirimden Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

canım yaaa kıyamam sana:teselli:
oda istemezdi eminim seni yanlız bırakmayı ama ne yapsın patron çağırmış

Canım yaaa seninki de benim kociş gibi aynı yaa! Bu tür şeyleri ben de çok yaşadım. Bizim kendi iş yerimiz. Kardeşleriyle ve babasıyla ortak iş yerimiz var beraber çalışıyorlar. Benim eşimin 2 vardiyesi var. Birinde 6:30-17:00 arası çalışıyo. (Tabi bazen daha geç vakitleri buluyo.) Diğerinde 13:00- 2:30 çalışıyo. Hafta tatili de olmayınca biz hiç bişey yapamıyoruz birlikte. Adam yorgun argın eve geliyo ve uyuyooo! senağlama

canım yaaa kıyamam sana:teselli:
oda istemezdi eminim seni yanlız bırakmayı ama ne yapsın patron çağırmış

gelince bi özür dileyebilirdi geç kaldığı için :umursamaz:
konuşmadık bile
daha çok kızdırıp kavga etmemek için ses çıkarmamış arkadaşlara öyle demiş

patorn bi de soruyomuş kavga ettiniz mi diye
yuh yani madem yaptığının sonucunu biliyon çağırma Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

tatlım bilemes in kine niyetle çağırdığını fesat insan çok belkimde mutluluğunuzu kıskani patron yerimseniben

Allahım yaa! Böyle ağlama krizleriyle geçen çoook günlerim oldu benim de... Valla 3. Yılımızı tamamlıyoruz eylülde. Alışıyo muyum ne!

kızlarrrr kızlarrrrr
biraz pozitif bakınnnn olaylaraaa
ben yaklaşık 11 yıldır evliyim ve evlendiğim günden beri eşimi sadece geceden geceye bikaç saat görüyorum 16 saat işte oluyo allahıma şükrediyorumm
bi işi var işten eve evden işe gidip geliyooo
tamam zor bişey belki tüm evin sorumluluğuda bende evin erkeğide kadınında benim amaaa
yinede halime hamd olsunnnnnn
ya hayırsız bir eşim olsaydıııı

hoşgeldin
valla ben iyi muhabbeti bozup bir derdim var'a çevirdim kızlar kusura bakmayın :kedi: :kedi:

hoşbuldum:dance:
melek,sevalin topiği olduğunu görünce daldım direk ve hiç bir sayfayı okumadımkaydirigubbakcemile3konu ne:jeyyar:ayrıca ne kusuru aşk olsun yani=)öle bi diyorumki sanki saatlerdir topicteyim:smiley-cool:

ne güzel düşünüyon canım harikasın
olaylara pozitif bakmak herzaman için kendimize faydası vardır değilmi

hadi accıkk gülün artıkkkkkk
özellikle melek sen bugün yemekde yememişsindir sinirden sana tavuk kızartıp getirdimmmmm

cok guzel anlatmıssın canım bende babamın yanında calısıyom ve eve gıdemedıgım geceler oluyo erkeklere az daha anlayıs gerektıgını anladım ben:)..emın olun yasadıkları stres vs.vs. dayanılmaz gıbı..eve geldıklerınde bıde sız ustlerıne gıtmeyın ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…