KK Kadn Snma Evi .

evet canım ama geçen hafta komşularınız çöp ev ihbarı yapana kadar nasıldı:nazar:

2810200507.jpg

sırf komşular yapsa iyi çevre illerden bile şikayetler gelmiş kokudan..
.:roflol::roflol::roflol::roflol:

Kızzz sarduş yaptın yapacağını gene artık bizimde sığınma evimiz var artık yaşasın hihoyyyt
Kocaya kızan kavga eden artık burada desene zaten iş güç kalıyor kk dan fırsat kalmıyor bak alışverişe çıkacam gidemiyom daha.

ne açığa çıkarması kızzım:mymeka: zaten o fotolar 2008 yılına ait:nazar:...asıl dünkü çöp ev ihbarından sonra evine yapılan baskında çekilen fotolar işte bunlar:nazar:

batmancopev19c3405619b9f39cby.jpg

bi daha sana güvenip fotolarımı teslim etmiycem herşeyimi açığa çıkardın görürsün sen bende senin bütün resimlerini yayınlıycammm

Kızzz sarduş yaptın yapacağını gene artık bizimde sığınma evimiz var artık yaşasın hihoyyyt
Kocaya kızan kavga eden artık burada desene zaten iş güç kalıyor kk dan fırsat kalmıyor bak alışverişe çıkacam gidemiyom daha.

neymiş o :uhm: sahi öle bi şe vardıfisfisfis nasıl çıkılırdı ona:uhm: çıkınca napardıkCADIARZU

aha kızlar bakın sardunyanın kocaşı kravat bulamayıp balık kılçığı takmışşş

evet öyle walla oflu oftan gelince bayağa oflıcamm yerim hazır olsun bari dedimdelikafaduldenkaydirigubbakcemile

benim oflu çoooktan dedürttü ofumuzemuszemus zemuszemus zemuszemus

kaçınılmaz oldu kaydirigubbakcemile3 bu yüsden keyfini çıkartıyomkaydirigubbakcemile3

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

merhabaaaa
ben sblue ve ben ben şey yani ben mafoldumben senağlama senağlama ay konuşamiciiim

karanlikdus_r_20070809092702_bagimlilik.jpg

para veriyozya ona deniyor siz geyik yapın anacım bende irkek yakaladım 1 tane boş durmuyoz yani ajanlık günüm herhal bugün :mymeka:

nasıl nerde ne şekilde yakaldın bizidie aydınlatıver canım valla meraktan çatlarımmm
:roflol::roflol::roflol:

delırtıyonuz nan benı
pazar pazar calısmakdan anam agladı sız burda
okudukca cıldırıyom yazamıommmmm

Ama aksama haın planlarım var

X